ANALNI DILDO The Little Stud Penis

Predstavljamo vam najbolj realistični analni dildo do sedaj. Mehka tekstura z detajli ven, vam bo dala občutek kakor, da ste v roke prijeli pravi penis. Vzeli si ga boste lahko kjerkoli, saj bo s svojim vakumskim dnom ponujal veliko možnosti uporabe. Odlična igračka za vse, ki bi radi še bolj odkrivali svet analnih užitkov, in se ne bojite malo večjega analnega pripomočka. Primeren je tako za moške kakor tudi ženske.
8,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00358

Predstavljamo vam najbolj realistični analni dildo do sedaj. Tokrat v rozi barvi! 

 

Mehka tekstura z detajli ven, vam bo dala občutek kakor, da ste v roke prijeli pravi penis. Vzeli si ga boste lahko kjerkoli, saj bo s svojim vakumskim dnom ponujal veliko možnosti uporabe. Odlična igračka za vse, ki bi radi še bolj odkrivali svet analnih užitkov, in se ne bojite malo večjega analnega pripomočka. Primeren je tako za moške kakor tudi ženske. Če zares radi uživate v analnih trenutkih, bo to prava igračka za vas.

Dildo The Little Stud ima namreč realistične detajle ven in vakumsko dno s pomočjo katerega ga boste lahko prilepili na skoraj vsako gladko površino. Predstavljajte si penis, ki vas bo vedno z veseljem popeljal v analno skušnjavo. Kje pa si ga boste privoščili vi? Dildo je primeren tako za vaginalno kakor tudi analno uporabo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatno Velikost: Dolžina 11 cm x širina 3 cm
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI DILDO The Little Stud Penis
Vaša ocena
Top prodajni artikli