STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Backie

Privoščite si analno stimulacijo z ergonomsko oblikovanim stimulatorjem Backie. Stimulator Backie je luskuzni vibracijski stimulator prostate, ki je zasnovan tako, da hkrati masira prostato in presredek ter zagotavlja neverjetne užitke. Je ergonomsko zasnovan z dvema ukrivljenima gredema, od katerih je ena daljša za masažo prostate, druga pa za stimulacijo občutljivega presredka. Zaradi te edinstvene in pametno zasnovane oblike bo igrača varno ostala na mestu, vaše roke pa bodo proste za druge načine raziskovanja. Backie je izdelan iz silikona za klasičen prožen in gladek občutek ter ima čudovit žameten zaključek, ki bo nežno drsel po vaši koži in v vas. Svojo čarovnijo pa bo pokazal s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Privoščite si nekaj novega in preizkusite stimulator Backie, ki je bil oblikovan za vaše užitke!
26,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01092

Privoščite si analno stimulacijo z ergonomsko oblikovanim stimulatorjem Backie.

    

Stimulator Backie je luskuzni vibracijski stimulator prostate, ki je zasnovan tako, da hkrati masira prostato in presredek ter zagotavlja neverjetne užitke.Je  ergonomsko zasnovan z dvema ukrivljenima gredema, od katerih je ena daljša za masažo prostate, druga pa za stimulacijo občutljivega presredka. Zaradi te edinstvene in pametno zasnovane oblike bo igrača varno ostala na mestu, vaše roke pa bodo proste za druge načine raziskovanja.

Backie je izdelan iz silikona za klasičen prožen in gladek občutek ter ima čudovit žameten zaključek, ki bo nežno drsel po vaši koži in v vas.

Svojo čarovnijo pa bo pokazal s kar 30 različnimi funkcijami vibracij.  Privoščite si nekaj novega in preizkusite stimulator Backie, ki je bil oblikovan za vaše užitke!

  • Analni stimulator
  • Stimulacija prostate
  • Stimulacija presredka
  • 30 različnih funkcij vibracij
  • Mehak in silnat silikon
  • USB napajanje
  • Vodoodporen

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina13 cm (vstavljiva 11,5 cm)
Širina3,5 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaVijolična
Načini vibracij30
StimuliraAnus, prostato
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Backie
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli