ANALNI STIMULATOR Cogilia

Analni stimulator Cogilia je visoko kvaliteten produkt, izdelan iz vrhunskega silikona, ki pa hkrati tudi izjemno dobro opravlja svojo funkcijo! Stimulator uporabite med spolnim odnosom ali masturbacijo in ga v času vrhunca potegnite iz analne odprtine .
23,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E21084

Analni stimulator Cogilia je visoko kvaliteten produkt, izdelan iz vrhunskega silikona, ki pa hkrati tudi izjemno dobro opravlja svojo funkcijo!

 

Stimulator uporabite med spolnim odnosom ali masturbacijo in ga v času vrhunca potegnite iz analne odprtine - obeta se vam nepozaben orgazem! Stimulator je izdelan iz verjetno najboljšega silikona, ki se uporablja za izdelavo erotičnih pripomočkov. Občutek ob uporabi je zelo podoben naravni koži, ki se izjemno hitro ogreje in v tem stanju tudi dolgo ostane, v primerjavi z ostalimi materiali.

Uporabljeni silikon nima neprijetnega vonja, nima dodanih dišav, nima lukenj v strukturi in je izdelan iz enega kosa. Izbrani silikon prav tako ne povzroča neprijetnih alergij in je enostaven za čiščenje, saj zadostuje že malo mlačne vode in nežnega detergenta, priporočamo pa uporabo čistila za igračke iz naše ponudbe, ker tako nikakor ne boste poškodovali kvalitetnega silikona.

Za souporabo primerni izključno lubrikanti ali geli, ki so izdelani na vodni osnovi. Lubrikanti na silikonski osnovi vam bodo poškodovali izdelek!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFeelztoys
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 24,5 cm x 2 cm.
MaterialMedicinski silikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI STIMULATOR Cogilia
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki