ANALNI STIMULATOR Fun Factory Bootie L

Tukaj je najbolj prodajani analni čep podjetja Fun Factory - Tokrat v večji velikosti! Analni stimulator Bootie združuje večjo velikost z izjemno udobnim dizajnom. Izdelan iz kvalitetnega medicinskega silikona ima analni čep prijetno svilnato teksturo, ki je še posebej primerna za analne odnose. Stimulator Bootie ima ergonomsko oblikovan dizajn z upognjeno konico ter praktičnim držalom, ki omogočata enostavno uporabo. Če hrepenite po občutku polnosti, je to pravi analni čep za vas!
28,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN0024708

Tukaj je najbolj prodajani analni čep podjetja Fun Factory - Tokrat v večji velikosti!

 

Analni stimulator Bootie združuje večjo velikost z izjemno udobnim dizajnom. Izdelan iz kvalitetnega medicinskega silikona ima analni čep prijetno svilnato teksturo, ki je še posebej primerna za analne odnose. Stimulator Bootie ima ergonomsko oblikovan dizajn z upognjeno konico ter praktičnim držalom, ki omogočata enostavno uporabo. Če hrepenite po občutku polnosti, je to pravi analni čep za vas!

Analni stimulator Bootie ima unisex dizajn in je tako primeren tako za njo kakor tudi njega. Vsekakor pa je namenjen uporabnikom, ki si želijo preizkušati večje analne čepe in posledično še večje analne užitke. Zaradi velikega dizajna je namreč bolj primeren za napredne uporabnike oz. prave raziskovalce.

 

-> Večja velikost za večje užitke - 11 cm x 4 cm.

-> Ergonomsko oblikovan dizajn za enostavno uporabo.

-> Visoko kvalitetni, telesu prijazni medicinski silikon.

-> Primeren za oba spola. 

-> Oblikovano in izdelano v Nemčiji.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fun Factory
Dodatno Velikost: 11 cm x 4,05 cm
Material Medicinski silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI STIMULATOR Fun Factory Bootie L
Vaša ocena
Top prodajni artikli