STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Lillian Purple

Čas je za vroče analne trenutke! Spoznajte stimulator, ki vas bo ogrel – Dobesedno! Analni stimulator Lillian je vrhunski analni pripomoček s katerim boste lahko odkrili povsem nove načine analne stimulacije. Sprva opazimo njegov unikaten dizajn v obliki črke L, ki ima ukrivljene konice z rebrastimi dodatki. Stimulator je posebno zaobljen zato, da boste z njim hitreje in bolj intenzivno dostopali do najboljših analnih točk. Za raznolikost bo poskrbelo 12 funkcij vibracij v kombinaciji z funkcijo segrevanja. Funkcija segrevanja bo stimulator ogrela kar do 48 °C. Vroče bo in prijetno stimulativno tudi!
Redna cena 79,99 € Akcijska cena 67,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01099

Čas je za vroče analne trenutke!

      

Spoznajte stimulator, ki vas bo ogrel – Dobesedno! Analni stimulator Lillian je vrhunski analni pripomoček, s katerim boste lahko odkrili povsem nove načine analne stimulacije. Sprva opazimo njegov unikaten dizajn v obliki črke L, ki ima ukrivljeno konico z rebrastimi dodatki. Stimulator je posebno zaobljen zato, da boste z njim hitreje in bolj intenzivno dostopali do najboljših analnih točk. Za raznolikost bo poskrbelo 12 funkcij vibracij v kombinaciji z funkcijo segrevanja. Funkcija segrevanja bo stimulator ogrela kar do 48 °C. Vroče bo in prijetno stimulativno!

Stimulator prostate Lillian je zasnovan tako, da hkrati masira prostato in presredek ter zagotavlja neverjetne užitke.Je  ergonomsko zasnovan z dvema ukrivljenima gredema, od katerih je ena daljša za masažo prostate, druga pa za stimulacijo občutljivega presredka. Zaradi te edinstvene in pametno zasnovane oblike bo igrača varno ostala na mestu, vaše roke pa bodo proste za druge načine raziskovanja.

  • Analni stimulator
  • Stimulator prostate
  • Stimulator presredka
  • Ergonomska zasnova za moške in ženske
  • Posebno oblikovan dizajn z rebrastimi dodatki
  • 12 funkcij vibracij
  • Funkcija segrevanja do 48 °C
  • Visoko kvalitetni silikon z gladkim otipom

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dolžina 12 cm
Napajanje USB
Primerno za Moške
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Število motorjev 3,2 cm
Načini vibracij 12
Stimulira Anus, prostato
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Lillian Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli