GEL ZA ZAKASNITEV ORGAZMA BATHMATE Control

Pripravite se na popolno kontrolo nad izlivom! Tukaj je gel Bathmate Control. Podjetje Bathmate je znano po svojih vrhunskih črpalkah, tokrat pa so svojo ponudbo razširili tudi med ostale dodatke s pomočjo katerih boste lahko končno postali moški, ki si želite biti. Bathmate Control je gel za zakasnitev orgazma, in se od drugih produktov razlikuje po svoji 100% naravni sestavi. Gel lahko nanesete veliko prej pred spolnim odnosom, tako, da lahko samozavestno vstopite v spalnico, vedoč, da se boste tokrat izkazali kakor pravi maratonski ljubimec.
27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE49

Pripravite se na popolno kontrolo nad izlivom!

 

Tukaj je gel Bathmate Control. Podjetje Bathmate je znano po svojih vrhunskih črpalkah, tokrat pa so svojo ponudbo razširili tudi med ostale dodatke s pomočjo katerih boste lahko končno postali moški, ki si želite biti. Bathmate Control je gel za zakasnitev orgazma, in se od drugih produktov razlikuje po svoji 100% naravni sestavi. Gel lahko nanesete veliko prej pred spolnim odnosom, tako, da lahko samozavestno vstopite v spalnico, vedoč, da se boste tokrat izkazali kakor pravi maratonski ljubimec.

 

Bathmate Control je:

- Vrhunski izdelek za zakasnitev orgazmov.

- Posebej zasnovan tudi za ljudi z bolj občutljivo sluznico.

- Brez alkohola in parfuma.

- Brez parabenov.

- Dermatološko testiran.

- 100% biološko razgradljiv.

 

Ingredients: Purified water, Hydroxypropyl starch phosphate, Jojoba oil, Dicaprylyl ether, Turnera diffusa (damiana) leaf extract, Eleutherococcus senticosus (siberian ginseng) root extract, Panax pseudoginseng root extract, Trichilia catigua (catuba) bark extract, Mucuna pruriens (velvet bean) seed extract, Epimedium grandflorum (Horny goat weed) leaf extract, Uncaria gambir, Gluconodeldalactone, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamte, Sodium benzoate, Citric acid. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ultramax
Dodatno

Količina: 7 ml

Poreklo: ZDA

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GEL ZA ZAKASNITEV ORGAZMA BATHMATE Control
Vaša ocena
Top prodajni artikli