GEL ZA POVEČANJE PENISA BATHMATE Max Out

Si želite hitre rezultate pri pridobivanju centimetrov? Potem je tukaj popoln izdelek za vas! Bathmate Max Out je vrhunski gel, ki se lahko pohvali z edinstveno formulo Testostomax™, ki jo sestavlja skupek 23 komponent, ki so namenjene izboljšanju moškega libida, in hitri ter učinkoviti rasti penisa. Izdelek je še posebno namenjen uporabnikom Bathmate črpalke, saj v kombinaciji z njo prinaša vrhunske rezultate, ki bodo vidni v zelo kratkem času. Bathmate Max Out je prvi Jelqing serum na svetu. Kaj pa je Jelqing? To je najbolj tehnološko napredni način povečanja penisa, brez zdravil, kemije, operativnih posegov, zgolj z nanosom čarobnega seruma Max Out. Oglejte si enostaven postopek uporabe, in spremljajte rast penisa, ki ne bo navdušila le vas, vendar še posebej tudi vašo partnerico.
44,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE47

Si želite hitre rezultate pri pridobivanju centimetrov?

 Potem je tukaj popoln izdelek za vas! Bathmate Max Out je vrhunski gel, ki se lahko pohvali z edinstveno formulo Testostomax™, ki jo sestavlja skupek 23 komponent, ki so namenjene izboljšanju moškega libida, in hitri ter učinkoviti rasti penisa. Izdelek je še posebno namenjen uporabnikom Bathmate črpalke, saj v kombinaciji z njo prinaša vrhunske rezultate, ki bodo vidni v zelo kratkem času. Bathmate Max Out je prvi Jelqing serum na svetu. Kaj pa je Jelqing? To je najbolj tehnološko napredni način povečanja penisa, brez zdravil, kemije, operativnih posegov, zgolj z nanosom čarobnega seruma Max Out. Oglejte si enostaven postopek uporabe, in spremljajte rast penisa, ki ne bo navdušila le vas, vendar še posebej tudi vašo partnerico.

 

O izdelku Bathmate Max Out

 Inženirji podjetja Bathmate so iskali načine kako bi lahko pospešili celoten proces rasti penisa. Tako so ustvarili edinstven serum, ki bo pospešil pridobivanje centimetrov, in moškim ponudil hitro ter učinkovito rast, ki jo želijo. Formula izdelka Max Out, tako imenovana je izdelan iz 23 različnih komponent, ki so v celoti naravne, in neškodljive! Da je to izdelek, ki bo premikal meje, pa dokazuje tudi poseben način imenovanja Jelqing, ki ga lahko opišemo kakor najbolj tehnološko napredni način povečanja penisa. Postanite del družine zadovoljnih uporabnikov Bathmate izdelkov, ki se lahko pohvalijo z zadovoljivo velikostjo penisa.

 

Kaj je Jelqing?

 - Naravna terapevtska tehnika naravnega povečanja penisa, ki ne vključuje uporabe zdravil ter kemije, prav tako tudi ne operativnih posegov. Izjemno enostaven način uporabe, ki je 100% varen, in prinaša hitre rezultate! Jelqing povečuje krvni tlak in krvni obtok. Tehniko jelqing izvajate z serumom Max Out.

 

Kako izvajam Jelqing?

 Trening Jelqing je zelo enostaven. V spodnjih navodilih je podrobno opisan postopek.

Priporočilo: Izvajate Jelqing po uporabi erekcijske črpalke, vendar pred pričetkom počakajte, da erekcija upade za 50-70%. Tako boste lažje potisnili pretok krvi čez penis.

1. Iztisnite 2 nanosa seruma Max Out na prste ene roke, ter ga enakomerno nanesite vzdolž osi penisa.

2. Ustvarite OK oprijem – Ok oprijem naredite tako, da z palcem in kazalcem tvorite krog, kakor je prikazano na sliki.

3. Začnite na začetku penisa, in sicer naredite dober oprijem z roko, čimbolj poleg sramne kosti.

4. Pomaknite se višje – Pričnite se pomikati višje z rahlim pritiskom na oprijem. Idelana Jelqing tehnika je takšna, ki ne boli, ampak dejansko potisne kri skozi penis.

5. Ustavite se pred glavico! Ko pridete do glavice penisa se ustavite, in tako je vaša Jelqing seansa je končana! Vsak Jelq naj bi trajal približno 2-3 sekunde.

 

Za učinkovite rezultate naj bi Jelqing izvajali 100x. Trening je potrebno opravljati 3 x - 5 x na teden.

Ko boste končali vadbo lahko pustite serum na penisu, da še bolj pospeši delovanje rasti.

 

Pomembne informacije pri Jelqingu:

- Nikoli ne izvajajte treninga z erekcijo.

- Takoj se ustavite, če postane trening boleč.

- Nikoli ne nanašajte seruma preko glavice.

- Nikoli naj ne bi prišlo do ejakulacije med treningom.

 

Oglejte si še video tega revolucionarnega odkritja:

 

Ingredients: Water (Aqua), Glycerin, Butea Superba Extract, Ginseng, Collagen, Gluconolactone, Polyacrylate-13, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Polysobutene, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Caffeine, Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Citrate, Yohimbine Hydrochloride, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Palmitoyl Tripeptide-1, Sorbitan Isostearate. 

Opozorila:

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Reciklirajte.

Hranite na temperaturi 0.5°C- 25°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ultramax
Dodatno Količina: 120 ml Poreklo: ZDA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GEL ZA POVEČANJE PENISA BATHMATE Max Out
Vaša ocena
Top prodajni artikli