BIČ Bound Noir Nubuck Leather

Tukaj je tanek, usnjen jahalni bič za vroče šeškanja. Bič Bound Noir Nubuck Leather ima dolgo in fleksibilno konico s katero boste lahko dosegli nežno draženje, ali pa ostre udarce. Bič je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega usnja, ki bo kos vajinim perverznim igricam. Bič Bound Noir Nubuck Leather je še posebej primeren za prave ljubitelje fetiš pripomočkov, saj v dolžino meri kar 72 centimetrov. Privoščite si kvalitetni bič za popolno podrejenost partnerja.
Redna cena 24,99 € Akcijska cena 21,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10782
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 19,99 €

Tukaj je tanek, usnjen jahalni bič za vroče šeškanja.

 

Bič Bound Noir Nubuck Leather ima dolgo in fleksibilno konico s katero boste lahko dosegli nežno draženje, ali pa ostre udarce. Bič je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega usnja, ki bo kos vajinim perverznim igricam. Bič Bound Noir Nubuck Leather je še posebej primeren za prave ljubitelje fetiš pripomočkov, saj v dolžino meri kar 72 centimetrov. Privoščite si kvalitetni bič za popolno podrejenost partnerja.

Bič Bound Noir Nubuck Leather je oblikovan kot jahalni bič s katerim lahko dosežete bolj ostre udarce. Sploščena konica in kvalitetno držalo vam omogočata popolne igrice v dvoje. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABound
Dodatno

Dolžina: 72 cm

Držalo: 19,5 cm

Konica: 8,1 cm

MaterialUsnje
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIČ Bound Noir Nubuck Leather
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli