BIČ Bound to Nubuck Leather

Za vaše perverzne igrice predstavljamo visoko kvalitetni bič Nubuck Leather. Izdelan iz pravega usnja, je ta trpežni pripomoček pripravljen na tudi najbolj strastno erotično igro, ki si jo zamislite. Bič je sestavljen iz usnjenega držala, ki ga krasijo prepleteni trakovi, ter na dnu zapestni trak, ki vam omogoča boljši oprijem ter kontrolo nad celotnim položajem. Iz njega se vije kar 36 semiš trakov, ki bodo ob dotiku s kožo pripeljali do prave ekstaze užitkov.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 23,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10097

Za vaše perverzne igrice predstavljamo visoko kvalitetni bič Nubuck Leather.

 

Izdelan iz pravega usnja, je ta trpežni pripomoček pripravljen na tudi najbolj strastno erotično igro, ki si jo zamislite. Bič je sestavljen iz usnjenega držala, ki ga krasijo prepleteni trakovi, ter na dnu zapestni trak, ki vam omogoča boljši oprijem ter kontrolo nad celotnim položajem. Iz njega se vije kar 36 semiš trakov, ki bodo ob dotiku s kožo pripeljali do prave ekstaze užitkov.

Če želite zares kvalitetni pripomoček s pomočjo katerega boste izkazovali avtoriteto v postelji, bo bič Nubuck Leather prava izbira za vas. Kombinacija trpežnega usnjenega držala, ter gladkih semiš trakov za bičanje, bo prinesla med vaše rjuhe nekaj poredne igre vlog, ki bo razvnela strasti. Namenjen za nežno božanje ali grobo bičanje, vam bo dal veliko možnosti uporabe.

Nubuck usnje je vrsta grobega usnja, katerega prednosti so zelo gladek otip in lepa tekstura. Zaradi njegove obdelave namreč pridobi žameten dotik, ki je še posebno prijeten ob dotiku s kožo. Velja za zelo kvaliteten in trpežen material, kateri se nebo obrabil niti ob redni uporabi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound
Dodatno

Material: Nubuck Usnje

Velikost: Dolžina 70 cm x širina 4 cm

Material Usnje
Barva Rjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIČ Bound to Nubuck Leather
Vaša ocena