BIČ Polished Grain Leather

Postani prava domina z izjemno velikim usnjenim bičem! Bič Polished Grain Lether je izdelan iz trpežnega usnja, ki vam bo odlično služil tudi ob bolj perverznih igrah vlog. Če si želite popolno podrejenost, izberite bič, ki je imitacija pripomočka, ki ga angleži uporabljajo pri konjskih dirkah, in simbolizira red ter disciplino, ki si jo želite tudi v vaši spalnici. Njegova velikost vas bo povsem navdušila, saj v dolžino meri kar 66 centimetrov, in je prava poslastica za vse, ki uživajo v igri dominance. Na spodnjem delu ga sestavlja prepleteno držalo s pomočjo katerega boste imeli med samo igro boljši oprijem.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEVIL00027

Postani prava domina z izjemno velikim usnjenim bičem!

 

Bič Polished Grain Lether je izdelan iz trpežnega usnja, ki vam bo odlično služil tudi ob bolj perverznih igrah vlog. Če si želite popolno podrejenost, izberite bič, ki je imitacija pripomočka, ki ga angleži uporabljajo pri konjskih dirkah, in simbolizira red ter disciplino, ki si jo želite tudi v vaši spalnici. Njegova velikost vas bo povsem navdušila, saj v dolžino meri kar 66 centimetrov, in je prava poslastica za vse, ki uživajo v igri dominance. Na spodnjem delu ga sestavlja prepleteno držalo s pomočjo katerega boste imeli med samo igro boljši oprijem.

Če uživate v vlogi domine, je to zagotovo pripomoček, ki ne sme manjkati v vaši spalnici. Vaša vloga bo z njegovo pomočjo še bolj prepričljiva kakor kadarkoli. Nežno božanje, ali grobo šeškanje, izbira je vaša, bič Polished Grain Leather namreč zmore vse. Privoščite si pravo ekstazo užitkov z trpežnim ter visoko kvalitetnim bičem.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Devil Sticks
Dodatno Velikost: 66 cm
Material Umetno usnje
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIČ Polished Grain Leather
Vaša ocena
Top prodajni artikli