BIČ Three Tail Tassel

Privoščite si trojno zabavo! To je bič Three Tail Tassel, ki ima kar trojne resice, za bolj intenzivno dominiranje. Izdelan je iz visoko kvalitetnega ter trpežnega materiala, in ima prepleteno držalo za boljši oprijem. Na vrhu držala ga sestavlja trak, ki si ga lahko namestite okoli zapestja, in tako poskrbite, da vam nebo ušel izpod rok tudi ob bolj grobi igri. Bič Three Tail Tassel spada med daljše biče in se lahko pohvali s kar 75 centimetri. Primeren je tako ta bolj nežno igro, kakor tudi grobo igro dominance. Naj se raziskovanje prične!
25,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEVIL00001

Privoščite si trojno zabavo!

 

To je bič Three Tail Tassel, ki ima kar trojne resice, za bolj intenzivno dominiranje. Izdelan je iz visoko kvalitetnega ter trpežnega materiala, in ima prepleteno držalo za boljši oprijem. Na vrhu držala ga sestavlja trak, ki si ga lahko namestite okoli zapestja, in tako poskrbite, da vam nebo ušel izpod rok tudi ob bolj grobi igri. Bič Three Tail Tassel spada med daljše biče in se lahko pohvali s kar 75 centimetri. Primeren je tako ta bolj nežno igro, kakor tudi grobo igro dominance. Naj se raziskovanje prične!

Ste naveličani majhnih bičev s katerimi se komajda dotaknete partnerjevega telesa? Tukaj je bič Three Tail Tassel, ki ga boste odlično občutili z njegovimi tremi repi, in ima presenetljivo veliko centimetrov. Z majhnimi resicami si ga bodo lahko privoščili tako začetniki, kakor tudi tisti, ki jim ni tuja igra dominance. Bič je izdelan iz usnja, ki je izjemno trpežen, in primeren tudi za bolj grobe igrice.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Devil Sticks
Dodatno Velikost: 75 cm
Material Usnje
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIČ Three Tail Tassel
Vaša ocena
Top prodajni artikli