RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Black Stone

Ogromno moških se sooča s težavo prezgodnjega izliva, zato smo našo ponudbo dopolnili z izjemnim artiklom Black Stone. Izdelek deluje, kot blag anastetik in s tem povzroči manjšo občutljivost penisa na dražljaje, posledično pa se spolni odnos podaljša.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0004

Ogromno moških se sooča s težavo prezgodnjega izliva, zato smo našo ponudbo dopolnili z izjemnim artiklom Black Stone.

 

Izdelek deluje, kot blag anastetik in s tem povzroči manjšo občutljivost penisa na dražljaje, posledično pa se spolni odnos izjemno podaljša, kontrola samega izliva pa je bistveno boljša. Izdelek idealen za vse tiste moške, ki imajo težave z prezgodnjim izlivom ali pa si samo želijo, da bi bili vztrajnejši, da bi seks trajal dalj časa in si želijo boljše kontrole. Izdelek je v obliki razpršila s katerim je izdelek zelo enostavno nanesti na glavico penisa. Zadostujeta že 2 - 5 nanosa na glavico penisa, 5 - 10 minut pred spolno aktivnostjo in akcija se lahko prične.

 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Capryly Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate

Opozorila: 

Hranite izven dosega otrok!

 

KAJ SO O IZDELKU POVEDALI UPORABNIKI:

Black Stone je odličen! V primerjavi z ostalimi spreji, ki sem jih imel do sedaj ni neprijetnega pekočega občutka ob nanosih. Učinkuje odlično in res dobro zavira ejakulacijo. Končno mi je uspelo, da nama z ženo skupaj pride in jo kvalitetno zadovoljim. 10/10 Ben Owl.

To je moj prvi tovrstni izdelek in pošteno rečeno nisem pričakoval tako dobrega efekta. S tem izdelkom seksava z ženo, kot prerojena, saj mi je prej vedno zelo zgodaj prišlo, žena pa je ostala nepotešena. Končno spet veliko raje skoči v posteljo. Če imate podoben problemček si kupite izdelek. 10/10 A&J

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Poreklo izdelka: Nizozemska

Vsebina: 15 ml (zadostuje za 10 - 15 nanosov).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Black Stone
Vaša ocena
Top prodajni artikli