Blog

18. APRIL: DAN ANALNEGA SEKSA

18. APRIL: DAN ANALNEGA SEKSA

Ta vikend je nacionalni dan analnega seksa. Analni seks je spolni akt, ki je v zadnjem desetletju postal bistveno manjši tabu, morda zaradi velike priljubljenosti zadnjic na socialnih omrežjih ali pa je družba na splošno postala bolj odprta. A vseeno analni seks pri nekaterih še vedno ostaja 'sporen', ne glede na to kako pogosto se govori o njem. Ob dnevu analnega seksa ti povemo zakaj je analni seks lahko resnično 'kul'.
16. april 2021
STIMULACIJA PROSTATE: Kaj, kako in izdelki

STIMULACIJA PROSTATE: Kaj, kako in izdelki

Moški, ste že spoznali svojo P točko? Stimulatorji prostate so vedno bolj priljubljeni moški pripomoček, tržišče z različnimi izdelki za spodbujanje prostate, pa še nikoli ni bilo tako obsežno. Živimo v zlati dobi stimulatorjev prostate! Preberite si zakaj moški tako uživajo v stimulaciji P točke. Mogoče je to ta spodbuda, ki ste jo potrebovali, če še vedno nabirate pogum, da bi raziskali svojo P točko.
02. april 2021
HRANA, KI POVEČA SPOLNO SLO

HRANA, KI POVEČA SPOLNO SLO

Iščete hrano, ki povečuje libido? Ko gre za izboljšanje vašega spolnega življenja, je smiselno uporabiti različne strategije. Hrana se že dolgo uporablja za povečanje spolne želje, toda ali ste vedeli, da obstajajo živila, ki lahko dejansko izboljšajo vašo uspešnost? Morda boste presenečeni, ko boste odkrili, koliko živil lahko poveča ženski in moški spolni nagon.
16. marec 2021
OCENA: Vibrator Dream Toys Candice Charismatic

OCENA: Vibrator Dream Toys Candice Charismatic

Those Creamy Peaches je ocenila zapeljivi vibrator znamke Dream Toys iz najnovejše kolekcije Charismatic. Povedala je tole ''Končno mi je uspelo doseči vaginalni orgazem kot se šika! In to na dan, ko tega zagotovo nisem pričakovala. Prišel je potiho, brez pomoči prstov na ščegetavčku, samo moja breskvica in,..''
11. marec 2021
PAMETNE SEKS URE

PAMETNE SEKS URE

Prispela je nova generacija erotičnih igračk, ki jih lahko upravljate kar s svojo uro. Pametne seks ure so nov razburljiv način kako se lahko diskretno igrate sami ali v paru. Te stilsko dovršene ure ne služijo zgolj kot lep modni dodatek, vendar so obenem tudi daljinski upravljalnik za vaše igračke. Ste odprti za nove stvari?
03. marec 2021
5 NAJBOLJ SEKSI DARIL ZA VALENTINOVO

5 NAJBOLJ SEKSI DARIL ZA VALENTINOVO

Ste tudi vi vsako leto v dilemi kakšno darilo kupiti za Valentinovo? Ko v iskalnik vtipkate ''darila zanj'' ali ''darila zanjo'', vam seveda pokaže veliko sladkih, unikatnih idej.. Ampak kaj pa, če so potrebe vašega partnerja bolj.. poredne? Precej arhaično je domnevati, da so nakit v obliki srca ali gravirani dodatki vrhunec romantike. Bodimo iskreni, Valentinovo je seksi praznik in odličen izgovor, da lahko začinite stvari v spalnici.
04. februar 2021
OCENA: Klitoralni stimulatorji Satisfyer

OCENA: Klitoralni stimulatorji Satisfyer

Those Creamy Peaches je ocenila ikonična klitoralna stimulatorja znamke Satisfyer. Satisfyer stimulatorji so znani po inovativni tehnologiji tlačnega valovanja, ki precizno stimulira klitoris. Stimulator Satisfyer Pro 2 Vibration in Satisfyer Pro 3 Vibration imata sicer dodane še vibracije, ki jih lahko uporabljate ločeno od tlačnih valov. ''Od te igrače sem pričakovala veliko manj kot je na koncu dala. Presenetila me je vloga vibracij in pozitivno omiljevanje tlačnega valovanja.''
29. januar 2021
6 NAJBOLJ POGOSTIH SEKSUALNIH FANTAZIJ

6 NAJBOLJ POGOSTIH SEKSUALNIH FANTAZIJ

Seksualne fantazije: Vsi jih imamo. Nekateri o njih govorijo naglas, spet drugi jih skrivajo globoko v sebi. Mnogi se sramujejo svojih notranjih erotičnih misli. Toda ne glede na to kakšne je fantazija, je to povsem normalno! Nadaljujte branje, če vas zanimajo o čem vsi sanjamo. V tem članku razkrivamo najbolj umazane misli!
14. januar 2021
MENSTRUALNA SKODELICA: Da ali ne?

MENSTRUALNA SKODELICA: Da ali ne?

Čas je za ženski čvek! Pogovorimo se o menstruaciji. Menstrualne skodelice postajajo vedno bolj priljubljen med ženskami, in ni težko razumeti zakaj. Nožnice ne izsušijo kot tamponi, ne vsebujejo belil in škodljivi snovi, so namenjene večkratni uporabi, okolju prijazne in dolgoročno veliko cenejše. Torej, menstrualna skodelica, DA ali NE?
04. december 2020