Zaradi posodobitve plačilnih sistemov Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo z odkupnino na paketomatu. Možen je samo prevzem brez odkupnine.

Blog

VAJE OZ. TELOVADBA, KI IZBOLJŠA EROTIČNO ŽIVLJENJE

VAJE OZ. TELOVADBA, KI IZBOLJŠA EROTIČNO ŽIVLJENJE

Ko poskušate zadovoljiti svoje partnerja, lahko šibko telesno jedro pripelje do izčrpanosti še predno kdorkoli doseže orgazem. Slaba kondicija pa bo poskrbela za nič kaj prijetno hlastanje za zrakom med nekoliko živahnejšim seksom. Kakorkoli, biti v dobri formi ne pomeni samo lažjega seksa, temveč tudi izboljšanje le-tega za oba.
13. oktober 2021
NASVETI, KAKO PRIVARČEVATI PRI NAKUPU EROTIČNIH IGRAČK

NASVETI, KAKO PRIVARČEVATI PRI NAKUPU EROTIČNIH IGRAČK

Tisti, ki se zavedamo, da lahko erotične igračke znatno izboljšajo naše spolno življenje, se kljub temu znanju velikokrat znajdemo v težavah, ki jih povzroči omejen budget, ki nemalokrat vpliva na naše možnosti. V izogib takšnim neprijetnim trenutkom smo pripravili nekaj nasvetov, kako privarčevati pri nakupu erotičnih igračk, da boste lahko končno dobili tisto, ki si jo želite.
11. oktober 2021
NAJBOLJŠE VAJE ZA UČVRSTITEV NOŽNICE

NAJBOLJŠE VAJE ZA UČVRSTITEV NOŽNICE

Četudi niste velika navdušenka nad treniranjem, vas zagotovo ne bo potrebno predolgo prepričevati, da bi z vajami za učvrstitev nožnice vsaj poskusili, pa čeprav samo iz radovednosti. Vaje za učvrstitev nožnice ne bodo samo prožile prijeten občutek, saj boste konec koncev pozornost posvečali zelo intimnemu in občutljivemu predelu telesa, temveč bodo znatno izboljšale tudi vaše zdravje in spolno življenje.
09. oktober 2021
JAPONSKE KROGLICE

JAPONSKE KROGLICE

Japonske kroglice so stare kar 3000 let. Tradicionalno japonsko ime za njih je »Rin-no-tama« ali »Ben-wa«, kar v dobesednem prevodu pomeni »zvoneči zvonovi«. Ker je bila takratna človeška življenjska doba še relativno kratka, so ženske rodile veliko prej, kot je to v navadi danes. Ob porodu so se največkrat zaradi slabše zdravstvene oskrbe zgodile številne fizične spremembe, ki so jih ženske z željo po povrnitvi spolne privlačnosti želele popraviti z uporabo ljubezenskih kroglic.
06. oktober 2021
KAKO STOPITI IZ SVOJE EROTIČNE CONE UDOBJA IN POPESTRITI ZADEVE

KAKO STOPITI IZ SVOJE EROTIČNE CONE UDOBJA IN POPESTRITI ZADEVE

Ne glede na to, ali ste v zvezi komaj eno leto ali ste poročeni že vrsto let, je premik iz svoje erotične cone udobja vedno potreben, če želite ohranjati zdravo spolno življenje. Popestritev le-tega je mogoča z novimi idejami in načini, ki bodo v vašo spolnost prinesli razburljivost. Partnersko življenje se namreč slej kot prej ustali in zaide v rutino. S tem sicer ni nič narobe, toda ne glede na lagodje in predvidljiv življenjski slog so spremembe vedno dobrodošle.
04. oktober 2021
EROTIČNA MASAŽA

EROTIČNA MASAŽA

Umetnost masaže, zlasti erotična masaža, je pogosto pozabljena pri intimnosti. Resnica je, da lahko vsakdo od nas naredi seksi masažo! Vse, kar potrebujete, je nekaj nasvetov in možnost, da uživate v njej tako kot vaš partner. Da bi lažje doživeli užitek čutne, seksi masaže, bomo z vami delili nekaj idej kako narediti erotično masažo profesionalnega nivoja v svojem domu.
01. oktober 2021
TEHNIKE IN PRIPOMOČKI ZA PREPREČEVANJE PREZGODNJEGA IZLIVA

TEHNIKE IN PRIPOMOČKI ZA PREPREČEVANJE PREZGODNJEGA IZLIVA

Prezgodnji izliv je stanje, ko moški med spolnim odnosom doživi orgazem statistično prehitro. S težavami prezgodnjega izliva se srečuje približno 30 % vseh moških. Težave so lahko trajne oziroma primarne ali občasne oziroma sekundarne. Vendar naj vas ne skrbi pretirano, če se s temi težavami soočate tudi vi, saj obstajajo številne tehnike kakor tudi pripomočki, s pomočjo katerih lahko prezgodnji izliv preprečite. Spoznali jih bomo v nadaljevanju.
27. september 2021
NASVETI ZA MOŠKE ZA POVEČANJE SAMOZAVESTI V INTERAKCIJI Z ŽENSKAMI

NASVETI ZA MOŠKE ZA POVEČANJE SAMOZAVESTI V INTERAKCIJI Z ŽENSKAMI

»Samo bodi samozavesten…« je najverjetneje najbolj klišejski in hkrati najbolj begajoč nasvet, ki ga moški lahko dobi v povezavi s pristopom k ženski. Seveda je preprosto nekomu reči, naj je samozavesten, toda razložiti, kaj samozavest sploh je, in pokazati, kako točno se naj ta oseba v tej smeri obnaša, pa je nekaj popolnoma drugega. Morebiti bo nekaj naslednjih nasvetov pripomoglo k povečanju vaše samozavesti v interakciji z ženskami.
25. september 2021
BISEKSUALNOST

BISEKSUALNOST

B v LGBTQIA+ pomeni biseksualnost. To je širok izraz, ki opisuje fizično privlačnost, romantično privlačnost ali spolno vedenje, ki ni omejeno na en spol. Ob dnevu biseksualnosti vam razložimo pojem, vključili pa smo tudi nekaj informacij, ki vam bodo pomagale razbiti nekatere pogoste mite o biseksualnosti.
23. september 2021