Blog

NAŠI NAJLJUBŠI VIBRATORJI

NAŠI NAJLJUBŠI VIBRATORJI

Sedaj, ko poznate različne modele vibratorjev (če ste spregledali smo o njih pisali v prejšnjem prispevku), ste najverjetneje odkrili, kateri je tisti, ki bo v prihodnje zagotovil maksimalne užitke – solo ali v dvoje. Če ste v dilemi kako izbrati pravega, vam v nadaljevanju predstavljamo naše absolutne zmagovalce v vsaki izmed kategorij.
05. december 2022
ČUDOVITI SVET VIBRATORJEV

ČUDOVITI SVET VIBRATORJEV

Najboljši prijatelji žensk, predvsem pa parov, ki so se že podali v svet raziskovanja spolnih užitkov s pomočjo erotičnih igračk. So ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih spolnih igračk, vidimo jih lahko praktično v (skoraj) vsakem filmu, o njih pogosto beremo v knjigah in jih nasploh dobro poznamo. Pa jih res? Ste vedeli, da je bil prvi vibrator izumljen z namenom zdravljenja depresije in anksioznosti? Ne? Potem le berite dalje.
02. december 2022
''MIDVA PA SPLOH NE SEKSAVA VEČ''

''MIDVA PA SPLOH NE SEKSAVA VEČ''

Metuljčki, noči polne strasti in vročih akcij, seksi perilo, sveče, vrtnice… Nekako tako običajno izgleda spolnost v začetku, ko se partnerja šele dodobra spoznavata. Obdobje, ki ga lahko imenujemo »obdobje medenih tednov« pa prej ali slej mine – zaljubljenost preide v ljubezen in druga globlja čustva, partnerja se dobro poznata, živita skupaj, morda skupaj tudi vzgajata otroke. Delavniki so vse daljši, skrb za gospodinjstvo, otroke ter vse kar paše zraven pa dodobra zapolni naš urnik. In pogosto partnerja »pozabita« drug na drugega, ob tem pa najbolj trpi njuno intimno življenje.
21. november 2022
PO SEKSU - KAJ MORAŠ NUJNO STORITI IN ČESA NE POČNI

PO SEKSU - KAJ MORAŠ NUJNO STORITI IN ČESA NE POČNI

S partnerjem ležita v postelji po vroči akciji med rjuhami. Kaj storita takoj po seksu? Se objemata, stuširata ali morda prižgeta cigareto? Vsak (par) ima svoje navade in nikakor vaju ne obsojamo. Vama pa prilagamo seznam tridesetih stvari – nekatere med njimi so praktično nujne, spet druge pa niso priporočljive.
16. november 2022
SEKS MED NOSEČNOSTJO - DA ALI NE?

SEKS MED NOSEČNOSTJO - DA ALI NE?

Preprosto: če vam ustreza, potem vsekakor da. Če vam ne, potem ne. Vsaka posameznica nosečnost doživlja drugače oziroma bolje rečeno vsaka posameznica vsako nosečnost doživlja drugače. Nekatere prav v obdobju, ko pod njihovim srcem bije še en mali srček, občutijo večjo željo po spolnosti. Spet druge željo po seksu popolnoma izgubijo – bodisi zaradi slabše samozavesti, vsakodnevnih slabosti (in mimogrede – jutranja slabost lahko traja cel dan!), utrujenosti ali pa hormonskih neravnovesij. Prav je, da se tudi partnerji oziroma bodoči očki o tem poučijo in spoštujejo ter razumejo želje noseče partnerke. Ženska se v tem obdobju poleg telesnih spopada tudi s številnimi spremembami na čustvenem področju – skrbi jo, kako se bo njeno življenje spremenilo, kako bo dojenček vplival na razmerje s partnerjem, nenazadnje pa tudi kako bo potekal sam porod in prvi tedni po rojstvu. In če moški mislite, da se srečujete z enakimi skrbi naj vam povemo, da noseča ženska to občuti še vsaj stokrat bolj????
07. november 2022
»KJER JE LJUBEZEN, JE TUDI LJUBOSUMJE«

»KJER JE LJUBEZEN, JE TUDI LJUBOSUMJE«

Stari rek, ki ga nekateri doživljajo kot resnico, spet drugi zanikajo, da obstaja povezava med ljubeznijo in ljubosumjem. Nekateri torej menijo, da je ljubosumje odraz ljubezni do partnerja, spet drugi menijo, da ljubosumje pripelje do omejevanja svobode. Nekateri ljudje praktično hranijo svoj ego z ljubosumnostjo partnerja (partnerke), spet drugim pa ljubosumje povzroča stisko in zmedenost.
03. november 2022
SEKSI HALLOWEEN

SEKSI HALLOWEEN

Halloween ali slovensko »Noč čarovnic« obeležujemo 31. oktobra (oziroma v noči iz 31. oktobra na 1. november). Slavijo ga predvsem v zahodnem svetu oziroma angleško govorečem delu sveta, vse bolj pa se tradicija seli tudi v preostale dele sveta. Ljudje (predvsem otroci) oblečejo pustne kostume in hodijo od vrat do vrat, izrezujejo buče in okrašujejo dvoje domove. Če ste mnenja, da je Halloween in praznovanje le-tega zgolj domena otrok, se motite! Tudi odrasli si lahko pričaramo kanček vzdušja in popestrimo hladne, deževne oktobrske dni. Če to storimo na drzen, seksi način pa je praznovanje še toliko bolj dobrodošlo. In kako lahko popestrite Noč čarovnic v družbi vaše boljše polovice? Pobrskajte med naslednjimi idejami.
24. oktober 2022
VIBRACIJSKI ANALNI ČEP SATISFYER ILICIOUS 1

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP SATISFYER ILICIOUS 1

Analni čepi so najbolj priljubljene igračke, namenjene analni uporabi – in prav zato vam trg ponuja ogromno različnih modelov z raznovrstnimi značilnostmi, ki zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika. Kot že ime pove se vstavijo v anus in dajejo uporabniku občutek polnosti, hkrati pa stimulirajo živčne končiče in povečajo intenzivnost občutkov. Uporabljajo jih tako ženske kot moški, v paru ali solo. Primerni so za vsakega, ki je »prerasel« stereotipe o analnih užitkih in si želi izkusiti nekaj novega. Uporabljate jih tako med seksom kot tudi masturbacijo, lahko pa celo tekom dneva med vsakdanjimi opravili.

21. oktober 2022
STIMULACIJSKI GELI

STIMULACIJSKI GELI

Lubrikanti so odličen pripomoček, saj seks naredijo prijetnejši in zanimivejši. V nekaterih primerih brez njih preprosto ne moremo – pri analnem seksu, ob težavah povezanih s suhostjo nožnice itd. Čeprav se pojavljajo v različnih oblikah in izdelani iz različnih osnov, pa lahko sčasoma postanejo nekoliko dolgočasni. Namesto običajnih lubrikantov zato predlagamo, da preizkusite stimulacijske gele – ti zmorejo vse, kar zmore lubrikant in še več! In naši favoriti? Razkrivamo jih v nadaljevanju.
19. oktober 2022