Blog

FISTING: Kako začeti?

FISTING: Kako začeti?

21. oktobra obeležujemo internacionalni dan spolne prakse, ki buri domišljijo. To je fisting! Veste kaj je fisting? Fisting pomeni (vaginalno ali analno) prodiranje s celotno roko. Gre za ekstremno spolno prakso, ki pa lahko povzroči fantastične občutke. Če ste radovedni berite naprej. V tej objavi razkrijemo vse!
21. oktober 2020
OCENA: Lubrikanti z okusom

OCENA: Lubrikanti z okusom

Mmm, ste mogoče pomislili na okusno predigro? Lubrikanti z okusom se uporabljajo na enak način kot klasični lubrikanti, le, da imajo dodan okus in se jih lahko poliže iz telesa ali erotičnega pripomočka. Češnja, čokolada, brownie, kokice.. ali celo Whiskey.. Imamo vse! Te skrbi njihov okus? Potem beri naprej, zate smo naredili test!
06. oktober 2020
ANILINGUS: Kaj pomeni ''rimming''?

ANILINGUS: Kaj pomeni ''rimming''?

Oralni analni seks: vznemirljiva tema o kateri bi se zagotovo morali pogovarjati! Vas zanima kako deluje anilingus oziroma rimming, ter kaj je pri njem tako privlačno? Potem ti priporočamo, da bereš naprej saj te čaka kar nekaj sočnih nasvetov.
29. september 2020
Kako masturbirati: Vodič za začetnike

Kako masturbirati: Vodič za začetnike

Masturbirajte za svoje zdravje! Samozadovoljevanje ima neskončne prednosti - ne le, da je odlično za duševno počutje, ampak ima presenetljive koristi za zdravje. Ni nujno, da posežete po najbolj naprednih erotičnih pripomočkih, dovolj so tudi že vaše roke.
03. september 2020
BDSM: Kako začeti z igro podrejanja?

BDSM: Kako začeti z igro podrejanja?

V zadnjih letih je izginilo veliko stigme o fetiš igricah in vse več je radovednih ljubimcev, ki iščejo nove načine uživanja v spolnih izkušnjah s svojim partnerjem. Če ste kdaj želeli preizkusiti svet BDSM, vam bo ta vodnik pokazal, kako predstaviti temo svojemu partnerju in kje začeti.
13. avgust 2020
Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Si želite kupiti nova erotična oblačila, a niste prepričani kje začeti? Brez skrbi! Vse kar morate storiti je, da ugotovite svojo obliko telesa in dali vam bomo najboljše predloge za erotično perilo, ki bo vašemu telesu laskalo in ga dopolnjevalo na najboljši možni način.
30. julij 2020
VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

Saj poznate te občutke: Drhtenje, razburljivost, strah,.. Ko je nekaj prvič smo vsi enaki. Toda, ko gre za tak poseben dogodek, smo vsi malo bolj nervozni. A brez skrbi, v našem članku vas bomo u uporabnimi nasveti pripravili na tisti veliki prvi analni seks. Sledite vodiču, ki vas popelje vse od priprave do prijetnih občutkov.
10. junij 2020
ZA ŽENSKE: Vodič v nakup prvega vibratorja

ZA ŽENSKE: Vodič v nakup prvega vibratorja

Nakup prve erotične igračke je lahko zastrašujoč. Vem.. Vsi smo bili tam! Prav zato sem se odločila, da napišem ta članek in ti pomagam izbrati tvoj prvi (sanjski) erotični pripomoček. Da bo tvoj 'prvič' v družbi vibracijskega prijatelja res nekaj posebnega, ti pošiljam nekaj nasvetov s katerimi si boš zagotovo olajšala svoje iskanje. Pa začniva ..
30. maj 2020
EXTRA STRONG: Ekstra močna tabletka za moške

EXTRA STRONG: Ekstra močna tabletka za moške

Spoznajte našo prodajno uspešnico – Extra Strong kapsule, ki so ene najmočnejših na trgu! Če še niste en od (zadovoljnih) uporabnikov, vas povabimo, da si preberete nekaj o naši mogočni tabletki. Extra Strong je izdelek, ki temelji na naravni sestavi, nima stranskih učinkov in je na voljo brez recepta.
13. maj 2020