Blog

6 NAJBOLJ POGOSTIH SEKSUALNIH FANTAZIJ

6 NAJBOLJ POGOSTIH SEKSUALNIH FANTAZIJ

Seksualne fantazije: Vsi jih imamo. Nekateri o njih govorijo naglas, spet drugi jih skrivajo globoko v sebi. Mnogi se sramujejo svojih notranjih erotičnih misli. Toda ne glede na to kakšne je fantazija, je to povsem normalno! Nadaljujte branje, če vas zanimajo o čem vsi sanjamo. V tem članku razkrivamo najbolj umazane misli!
14. januar 2021
MENSTRUALNA SKODELICA: Da ali ne?

MENSTRUALNA SKODELICA: Da ali ne?

Čas je za ženski čvek! Pogovorimo se o menstruaciji. Menstrualne skodelice postajajo vedno bolj priljubljen med ženskami, in ni težko razumeti zakaj. Nožnice ne izsušijo kot tamponi, ne vsebujejo belil in škodljivi snovi, so namenjene večkratni uporabi, okolju prijazne in dolgoročno veliko cenejše. Torej, menstrualna skodelica, DA ali NE?
04. december 2020
FISTING: Kako začeti?

FISTING: Kako začeti?

21. oktobra obeležujemo internacionalni dan spolne prakse, ki buri domišljijo. To je fisting! Veste kaj je fisting? Fisting pomeni (vaginalno ali analno) prodiranje s celotno roko. Gre za ekstremno spolno prakso, ki pa lahko povzroči fantastične občutke. Če ste radovedni berite naprej. V tej objavi razkrijemo vse!
21. oktober 2020
OCENA: Lubrikanti z okusom

OCENA: Lubrikanti z okusom

Mmm, ste mogoče pomislili na okusno predigro? Lubrikanti z okusom se uporabljajo na enak način kot klasični lubrikanti, le, da imajo dodan okus in se jih lahko poliže iz telesa ali erotičnega pripomočka. Češnja, čokolada, brownie, kokice.. ali celo Whiskey.. Imamo vse! Te skrbi njihov okus? Potem beri naprej, zate smo naredili test!
06. oktober 2020
ANILINGUS: Kaj pomeni ''rimming''?

ANILINGUS: Kaj pomeni ''rimming''?

Oralni analni seks: vznemirljiva tema o kateri bi se zagotovo morali pogovarjati! Vas zanima kako deluje anilingus oziroma rimming, ter kaj je pri njem tako privlačno? Potem ti priporočamo, da bereš naprej saj te čaka kar nekaj sočnih nasvetov.
29. september 2020
Kako masturbirati: Vodič za začetnike

Kako masturbirati: Vodič za začetnike

Masturbirajte za svoje zdravje! Samozadovoljevanje ima neskončne prednosti - ne le, da je odlično za duševno počutje, ampak ima presenetljive koristi za zdravje. Ni nujno, da posežete po najbolj naprednih erotičnih pripomočkih, dovolj so tudi že vaše roke.
03. september 2020
BDSM: Kako začeti z igro podrejanja?

BDSM: Kako začeti z igro podrejanja?

V zadnjih letih je izginilo veliko stigme o fetiš igricah in vse več je radovednih ljubimcev, ki iščejo nove načine uživanja v spolnih izkušnjah s svojim partnerjem. Če ste kdaj želeli preizkusiti svet BDSM, vam bo ta vodnik pokazal, kako predstaviti temo svojemu partnerju in kje začeti.
13. avgust 2020
Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Si želite kupiti nova erotična oblačila, a niste prepričani kje začeti? Brez skrbi! Vse kar morate storiti je, da ugotovite svojo obliko telesa in dali vam bomo najboljše predloge za erotično perilo, ki bo vašemu telesu laskalo in ga dopolnjevalo na najboljši možni način.
30. julij 2020
VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

Saj poznate te občutke: Drhtenje, razburljivost, strah,.. Ko je nekaj prvič smo vsi enaki. Toda, ko gre za tak poseben dogodek, smo vsi malo bolj nervozni. A brez skrbi, v našem članku vas bomo u uporabnimi nasveti pripravili na tisti veliki prvi analni seks. Sledite vodiču, ki vas popelje vse od priprave do prijetnih občutkov.
10. junij 2020