Blog

EROTIČNE IGRAČKE KOT POROČNO DARILO?

EROTIČNE IGRAČKE KOT POROČNO DARILO?

Ste v bližnji prihodnosti vabljeni na poročno slavje in se ukvarjate z vprašanjem kako izbrati darilo za mladoporočenca? Ste na pravem mestu – za vas smo pripravili nekaj odličnih idej. Če ste se ob naslovu morda zdrznili in pomislili, da igračke za odrasle res niso primerne za obdarovanje, naj vam pojasnimo, zakaj temu ni tako.
20. januar 2022
UPORABA LISIC IN VEZANJA PRI EROTIČNIH IGRAH

UPORABA LISIC IN VEZANJA PRI EROTIČNIH IGRAH

Spolni odnosi z elementi BDSM so v zadnjem času prevzeli glavno vlogo v marsikaterem erotičnem filmu (ali pa praktično v katerem koli filmu, ki se predvaja v večernih urah), največ prahu pa je zagotovo dvignil film Petdeset odtenkov sive. Če tudi niste pristaš (pretiranega) eksperimentiranja in si med rjuhami želite predvsem nežnosti in strasti, vas je zagotovo ob pogledu na prizore vsaj občasno zamikalo, da bi se postavili v vlogo igralcev.
18. januar 2022
IGRA VLOG

IGRA VLOG

Ste se kdaj ob ogledu erotičnih prizorov v filmih (na samo v filmih za odrasle, tudi v praktično katerem koli filmu, ki se predvaja v večernih urah) vprašali, kako lahko igralci izgledajo tako seksi in kako je možno, da so ti prizori tako prežeti s strastjo? No, odgovor se skriva kar v vprašanju samem – v prizoru sodelujejo igralci, ki - igrajo! Igra vlog med rjuhami je zagotovo eden boljših načinov popestritve spolnega življenja. Preberite si kako..
16. januar 2022
MASAŽA PROSTATE IN USTREZNI PRIPOMOČKI

MASAŽA PROSTATE IN USTREZNI PRIPOMOČKI

G točka pri ženskah je najverjetneje vsem dobro poznana in jo omenjajo že praktično povsod (skoraj ni filma ali debate med kolegi, v kateri beseda občasno nanese na omenjeno cono v ženskem telesu). Nekoliko manj pa se govori o moški točki G – ta bo danes naša glavna tema – imenuje se prostata.
12. januar 2022
KAKO PRVIČ UPORABITI VIBRATOR IN DOŽIVETI ORGAZEM

KAKO PRVIČ UPORABITI VIBRATOR IN DOŽIVETI ORGAZEM

Ravnokar se boste lotili nečesa, kar bo verjetno najbolj prijetna izkušnja v vašem življenju – uporabo vibratorja! Za mnoge je doseganje orgazma eden tistih majhnih užitkov v življenju, ki nam prinašajo neizmerno srečo. In pravzaprav ima redni vrhunec številne koristi za duševno in fizično zdravje! Preberi si nasvete kako boš že ob prvi uporabi vibratorja doživela veliki »O«!
19. december 2021
SEKS MED MENSTRUACIJO

SEKS MED MENSTRUACIJO

Ali lahko seksam med menstruacijo? Naš odgovor: Delaj kar ti paše! Da ne morete seksati med menstruacijo je laž. Če si vi in vaš partner želite seksati v tem času, se ne upirajte. Veliko žensk ima namreč ravno med menstruacijo največjo željo po seksu. V tej objavi razbijamo tabuje o seksu med menstruacijo!
16. december 2021
ŠPANSKA MUHA: Afrodiziak za moške in ženske

ŠPANSKA MUHA: Afrodiziak za moške in ženske

Ko beseda nanese na afrodiziake, skoraj ni posameznika, ki ne bi vsaj enkrat v življenju že slišal za Špansko muho. Gre za enega najbolj prepoznavnih afrodiziakov, ki že leta buri duhove in okoli katerega se pojavlja ogromno mitov. Preberite si kaj so afrodiziaki, kakšna je njihova funkcija in kako se jih uporablja za najboljši učinek.
14. december 2021
Ali je analni seks varen?

Ali je analni seks varen?

Analni seks je danes za marsikoga morda še vedno tabu tema, a ga v zadnjem času prakticira vedno več (heteroseksualnih) parov. Razlogov, zakaj se odločiti za analni seks je veliko – gre za drugačno obliko spolnosti, ki vsekakor lahko popestri vaše spolno življenje. Poleg tega ga moški obožujejo zato, kar jim daje občutek »moči« prav tako pa se ob tem zavedajo, da jim partnerka popolnoma zaupa in jim z veseljem prepusti vajeti.
12. december 2021
SEKSI PERILO: Novosti in trendi

SEKSI PERILO: Novosti in trendi

Seksi perilo: Kaj je in kaj je "out"? Morda pri marsikomu velja prepričanje, da kar se tiče oblačil in seksa, velja pravilo »manj je več« - torej manj oblačil (najbolje nič) pomeni večji užitek. Temu lahko z gotovostjo nasprotujemo. Zagotavljamo vam, da bosta pri tem uživala oba.
09. december 2021