Analni pripomočki za začetnike

Za vse, ki želijo bolje raziskati svet analnih odnosov, predstavljamo seznam pripomočkov za začetnike. Vzemite si čas za novo erotično raziskovanje. Pri analnih odnosih je namreč potrebno, da ne hitite. Preverite s katerimi pripomočki boste prišli do neskončnih užitkov. Poleg igračk bomo predstavili tudi lubrikante ter podobne produkte, s pomočjo katerih bodo analni odnosi še posebej prijetni.

analni-pripomocki-zacetniki
Analne erotične igračke
Seveda noben začetnik ni takoj prvič v roke prijel večjih ter bolj kompleksnih erotičnih pripomočkov. Na voljo je namreč že široka paleta manjših analnih čepkov, ter analnih stimulatorjev s katerimi boste lahko pričeli preizkušati katera velikost vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med klasičnim analnim čepom, ki ga na dno sestavlja držalo za lažjo vstavitev, in je še posebej primeren za začetnike, napihljivim analnim čepom, s katerim lahko ob vstavitvi preizkušate različne velikosti, ter tako lažje odkrijete katera je ta, ki jo potrebujete ter analnimi kroglicami, ki jih lahko korak za korakom vstavljate vedno več.
Priporočamo:
Za začetnike priporočamo klasični analni čep, ki se iz tanjše konice vedno bolj širi, ter ima na dnu držalo s katerim bo vstavitev hitra in enostavna. Prav tako pa boste lahko preizkušali njegovo širino. Lahko izberete tudi takšnega z vibracijami, če mislite, da se boste z njimi lažje sprostili.
Ponudba v spletni trgovini: analni stimulatorji

Analni lubrikanti
Ključni pripomoček pri vsakih analnih odnosih, še posebej pri začetnikih, je potrebna navlaženost anusa. Pri analnih odnosih lahko namreč v primeru, da ni dovolj navlaženosti, še hitreje tvegamo poškodbe sluznice, prav tako pa suhost preprečuje, da bi uživali v analnih odnosih kakor je mogoče. Analni lubrikanti se od klasičnih razlikujejo po sestavi, ki so ji v veliko primerih dodani vazelin, ali podobne snovi za boljšo elastičnost kože. Boljša elastičnost, pomeni bolj sproščeni odnosi, oziroma bolj prijetni odnosi. Veliko uporabnikov pa pri analnih odnosih uporablja tudi lubrikante na silikonski osnovi, saj te omogočajo še daljšo navlaženost že ob majhnem nanosu.
Priporočamo:
Lubrikant na vodni osnovi, ki je narejen posebej za analne odnose. Z dodanimi vitamini, ter posebno teksturo, boste lahko doživeli analo v najlepši luči. Prav tako pa ne boste tvegali nobenih vnetij, saj je osnova voda.
Ponudba v spletni trgovini: analni lubrikanti

Analni pripomočki za sproščanje
Če potrebujete nekaj dodatne pomoči ob sproščanju, lahko izberete med različnimi pripomočki, ki v obliki razpršila ali kreme delujejo kakor lokalni anestetik, ter obenem sproščajo mišice zapiralke, in vam tako pomagajo pri bolj lahkem ter prijetnem začetku. Prav tako te izdelki tudi povečujejo elastičnost kože, in bo tako vstavljanje erotičnih pripomočkov potekalo lažje. Izdelki za sproščanje oziroma ‘Anal Relax’ izdelki, so na voljo tako za ženske kakor tudi moške.
Priporočamo:
Analno razpršilo za sproščanje, ki ga nanesete nekaj minut pred analnimi odnosi, in je zelo enostaven za nanašanje. Ne pušča nobenih madežev, in je na voljo za oba spola.

Klistir
Da bo čimbolj higienično, se pred analnimi odnosi priporoča uporaba klistirja. Z njegovo pomočjo se boste namreč lahko predajali analnim odnosom povsem brezskrbno. Klistir ima posebni nastavek, ki ga vstavite v anus, spodnji del pa napolnite z mlačno vodo. Izpiranje je neboleče in hitro, rezultati pa so večja sproščenost med analnimi odnosi.
Priporočamo:
Klasični klistir, saj boste z njim dosegli dovolj velik učinek, in poskrbeli za maksimalno higieno.
Ponudba v spletni trgovini: analna higiena

.. Za konec
Analni odnosi zahtevajo nekaj več potrpljenja kakor klasični. Ne hitite, vendar počasi raziskujte svoje erotične občutke, ter poskrbite za potrebno navlaženost, ki vas bo v skupku z ostalimi nasveti popeljala do tistega kar si želite – Prijetne in orgazmične anale!

Erotični kostumi – katerega izbrati?

Kdo pravi, da so kostumi le za pustno rajanje? V spalnici velja ravno obratno. Igra vlog z domiselnimi kostumi lahko ponovno zbudi strasti med partnerjema, in vama nudi popestritev, ki jo potrebujeta. Edina ovira med vama pa bo širina erotične domišljije.

zenski-eroticni-kostumi

Zakaj se odločiti za kostum?
Zakaj pa ne? Raziskave kažejo, da so ene najbolj pogostih moških fantazij prav seks z medicinsko sestro ali srečanje z vročo gospodinjo. Zakaj nebi bila prav ti tista, ki mu jih lahko izpolniš. S pomočjo erotičnih kostumov mu boš fantazije prebudila v najbolj vroči luči na katero ni niti pomislil.

Le predstavljajte si izraz na njegovem obrazu, ko bo vstopil v hišo in bo v njej pospravljala seksi gospodinja v mini krilcu z zapeljivim dekoltejem, ter čistilcem za prah. Brez dvoma lahko trdimo, da se obeta divja noč!

Katerega izbrati?
Izbor kostumov je zelo velik, prav tako pa tudi kroji. Če si želite, da bi še nekaj prepustili domišljiji, se odločite za bolj zaprte kroje, ki pa niso nič manj zapeljivi. Za bolj drzne dame pa so primerni dvodelni minimalistični kostumi s katerimi boste razkrile veliko gole kože. Moški imajo radi igrice, še posebej, če jih presenetite z nekaj novega. Zato priporočamo, da izstopite iz svoje cone udobja, ter preizkusite nekaj kar ne bi pričakoval od vas.

eroticni-kostim-divja-mackaIzbirate lahko med dominantnimi kostumi v katerih boste imele ve glavno besedo. To so lahko raznorazni usnjeni kostumi npr. Divja mačka z bičem, ali pa kakor glavna policajka, ki bo še posebej vroče ukrepala pri prekršku, ter zahtevala pregled celotnega telesa. Za dominantne kostume ni primerna vsaka ženska, zato premislite ali ste raje nadrejena ali podrejena.

Če bi rajši nadzor prepustile v partnerjeve roke, lahko izberete bolj nagajive kostume kot so kostumi poredne šolarke, kostum playboyeve zajčice ali pa zapornice. Z njimi boste pokazale svojo nagajivo plat a lahko podredile partnerjevem zahtevam.
Če ste bolj za klasiko pa se lahko odločite za najbolj zaželene kostume, kot so skrbna medicinska sestra, ki bo pozdravila vse srčne težave, seksi gospodinja ob kateri bodo hišna opravila še posebej zabavna.

Top 5 najbolj izbranih kostumov:
⦁ Medicinska sestra
⦁ Zajčica
⦁ Hudiček
⦁ Gospodinja
⦁ Mačka

Cene erotičnih kostumov:
Cene kostumov za odrasle so odvisne glede na dodatke v kompletu, ter seveda tudi kroj. Cena bolj minimalističnih kompletov sega od 13€ naprej, cene kostumov z raznoraznimi dodatki kot so biči, ušesa, medicinski pripomočki,.. pa vse tam do 33€.

Ponudba v spletni trgovini Sveterotike.si: ženski erotični kostumi

eroticni-kostum-suzie

Vaginalne kroglice: znamke, cene in uporaba

Uporaba
Vaginalne kroglice so pripomoček, ki poleg zabave ponuja tudi trening mišic. Z njimi namreč lahko dodobra okrepite mišice medeničnega dna , kar vodi v višjo stopnjo vitalnosti vagine, ter izboljšano seksualno življenje. Poleg čvrstosti vagine, pa bo trening pripomogel tudi h bolj intenzivnem doživljanju orgazmov.

vaginalne-kroglice

Stimulativni tresljaji, ki jih prinašajo kroglice, ustvarjajo prav posebne erotične občutke. Kroglice so v večini primerov sestavljene iz dveh glavic, lahko pa imajo tudi več manjših. Nekatere pa imajo dodatne kroglice v notranjosti, ki ustvarjajo še večje vibracije med uporabo.

Uporabljajo se tako, da eno po eno vstavite v notranjost nožnice in jih poskušate z pomočjo vaginalnih mišic zadržati v notranjosti. S tem pa dodatno krepite medenično dno, in pridobivate boljšo kontrolo nad vašo vagino, kar bo opazil tudi izbranec. Posebna stimulacija pa bo ustvarjena ob odstranjevanju kroglic, ki jih z držalom s počasnimi gibi povlečete iz vagine. Za povsem sproščeno stimulativno igro, pa priporočamo, da se souporablja lubrikant na vodni osnovi.

Znamke in cene
Cene se razlikujejo glede na znamko, ter kvaliteto materiala, ki je bil uporabljen za izdelavo kroglic. Nekatere so izdelane iz kvalitetnega silikona, ki ima na otip zelo svilnato teksturo, in omogoča še posebno prijetno izkušnjo tudi za začetnice, ter cenovno tudi malce dražje, spet druge pa so izdelane iz ABS plastike, ki ima gladko, malce tršo površino, ter nižjo ceno.

Vibe Therapy
Znamka Vibe Therapy je znana po svojih visoko kvalitetnih materialih, v katere so oblečene tudi vaginalne kroglice. Zapakirane so v lični embalaži, ki jo lahko podarite tudi kakor darilo. Material je visoko kvalitetni silikon, cene pa se gibljejo od 16,99€ naprej.

Seven Creations

Kroglice podjetja Seven Creations so cenovno dostopne prav vsakemu uporabniku, saj jih lahko dobite že za pičlih 5,99€. Izdelane so iz ABS plastike, ki je na otip sicer rahlo trša, vendar omogoča zelo gladko vstavitev kroglic v nožnico. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, kar je še posebej pomembno pri uporabnicah, ki se prvič srečujejo s tovrstnim pripomočkom.

Layla

Kroglice podjetja Layla so poleg vrhunske izdelave, posebno stilsko dovršene, in bodo zadovoljile tudi uporabnice, ki jim je poleg uporabe pomemben tudi zunanji izgled erotičnega pripomočka. Izdelane so iz medicinskega silikona, ki je še posebej primeren za bolj občutljive uporabnice, in ima zelo nežen svilnat otip. Cenovno spadajo med malce dražje kroglice, vendar so še vedno dovolj dostopne za vsak žep. Njihova embalaža je zelo elegantna, in jo lahko podarite kakor darilo.

MaeB
MaeB podjetje zagotovo da veliko na ženstvene oblike, ter vrhunske materiale. Kroglice so izdelane iz telesu prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ter omogočajo brezskrbno igro. Cene pa so zaradi visoko kvalitetne izdelave malce višje, in se gibljejo okoli 20€.

Pipedream
Pipedream podjetje ni znano zgolj po svoji ameriški izdelavi dildov, vendar ima za sabo širok paleto raznovrstnih erotičnih pripomočkov. Med drugimi tudi vaginalne kroglice, ki so zapakirane v unikatnih embalažah. Najdete vse od zlatih kroglic kovinskih kroglic, do klasičnih. Cenovno spadajo nekje v zlato sredino.

Fifthy Shades Of Grey
Če ste ljubitelji knjižne uspešnice Petdeset Odtenkov Sive, boste navdušeni nad njihovimi kroglicami. Z elegantnimi kroglicami boste lahko podoživeli odlomke iz knjige, in raziskovali spolnost kakor glavna igralka v vaši najljubši knjigi. Zaradi visoko kvalitetne izdelave, ter unikatne embalaže, pa kroglice spadajo med dražje.

Lelo

Vas zanimajo najdražje kroglice, ki so izdelane iz čisto pravega zlata? Podjetje Lelo izdeluje resnično unikatne ter vrhunske nadstandardne izdelke. V njihovi ponudbi boste namreč našli tudi prestižne zlate kroglice, ki stanejo vrtoglavih 2,500€.

Kroglice za vitalnost!
Vaginalne kroglice prinašajo zabavno erotično igro, katere učinke bo posebno dobro občutil tudi vaš partner. Ohranjajte vitalnost vagine z uporabo erotičnih igračk. Zabavno in uporabno!
Ponudbo si lahko ogledate tukaj: vaginalne kroglice

Feromonske dišave: za moške in za ženske

Vam zaupamo skrivnost do nepremagljive privlačnosti? To je uporaba feromonske dišave!

feromonske-disave
Kaj so feromoni?

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli. Povečana vsebnost feromonov na drugi osebi se čuti kakor večja privlačnost, ter dostopnost človeka. Feromoni se prenašajo po zraku, in, če ste se kdaj znašli pred vprašanjem zakaj vas neka oseba tako neverjetno privlači, pa ste mogoče dobili odgovor. Človek pa sicer največ feromonov izloča v obdobju med 14. in 18. letom starosti.

Po raziskavah, ki jih je na moških opravila odkriteljica človeških feromonov dr. Winnifred Culter, je razvidno, da je 74% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, več nasmehov, poljubov ter spolnega občevanja kot pred uporabo le-teh.

Zakaj se uporabljajo feromoni?
Feromoni se ne uporabljajo zgolj pri iskanju popolnega partnerja, vendar pripomorejo tudi h boljši dostopnosti osebe, kar je še posebej pomembno pri tistih, kjer je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica. Seveda pa se bo z njihovo uporabo povečalo tudi spolno poželenje.

Kako se uporabljajo feromonske dišave?
Feromonsko dišavo nanesete kakor klasično na vrat ali zapestje. Pri tistih dišavah, ki imajo vonj, pa morate paziti, da ne nanesete prevelike količine, saj imajo zelo močno aromo.

Feromonske dišave
Za moške
Ali ste vedeli, da veliko žensk privlači prav vonj moškega? Feromonska dišava je odlična ideja, če želite izstopati, in postati bolj dostopni pri iskanju srčne izbranke. Na voljo so feromonske dišave z različnimi omamnimi vonjavami, ki jih boste lahko nosili kadarkoli. Če pa bi radi še vedno uporabljali svoj najljubši parfum, pa lahko izberete tudi feromonsko dišavo brez vonja, ki jo boste diskretno nanesli sočasno z vašimi drugimi dišavami. Feromonsko dišavo pa lahko nanesete tudi pred pomembnim sestankom, kar bo povečalo vašo dostopnosti, ter prineslo boljše rezultate.
Izdelki v spletni trgovini: moške feromonske dišave 

Za ženske
Če bi rade izstopale iz množice lahko svoje telo odišavite z dišavo, ki vsebuje feromone. Izbirate lahko med takšnimi z vonjem, ki jih uporabljate kakor klasične parfume, ali pa si izberete takšno brez vonja, ki jo lahko mešate s svojim najljubšim parfumom. V vseh primerih pa boste s svojo privlačnostjo prevzele vse mimoidoče. Lahko pa feromone nanesete kar po celotnem telesu, v obliki vlažilnega losjona z prijetno aromo, ter negovalnim serumom.
Izdelki v spletni trgovini: ženske feromonske dišave

Vibratorji: uporaba, katerega izbrati in cena

Razmišljate o nakupu vibratorja vendar me veste kateri bi bil pravi za vas? Vibratorji se ločijo glede na njihovo uporabo, in jih lahko razdelimo v posamezne kategorije. Vse od klasičnih vibratorjev, rabbit vibratorjev z dvojno stimulacijo, luksuznih vibratorjev, ter žepnih prijateljev do vibracijskih masažerjev. V naslednjih vrsticah si lahko preberete vse o vrstah, ter cenah, s pomočjo katerih se boste lažje odločili kateri vibrator bo za vas najboljša izbira.

Klasični vibratorji
Klasični vibratorji so odlični za vaginalno uporabo in kljub svoji preprosti obliki zagotavljajo maksimalne užitke. Rebrasti dodatki na ohišju, ter multi funkcijske nastavitve pa poskrbijo za stopnjevanje užitkov med samo penetracijo. Njihove velikosti se razlikujejo vse od večjih ljubimcev, do majhnih žepnih velikosti, ki jih lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: klasični vibratorji

Žepnizepni-vibrator

Vibrator Lastic Pocket Dolphin
Mini vibrator za maksi užitke! Žepni delfinček, ki ne izgleda kakor vibrator in ga lahko diskretno nosite tudi v torbici. Priznano podjetje Adrien Lastic.

Rabbit vibratorji
Za vse, ki imate radi dvojno stimulacijo, je popolna izbira rabbit vibrator. Tako klicani zajček ima poleg klasičnega vibratorja tudi poseben nastavek za stimulacijo klitorisa. Prav z dvojno stimulacijo pa lahko ženska doživi najbolj intenzivne vrhunce kakor kadarkoli. Nekateri rabbit vibratorji pa imajo poleg nastavka za klitoris tudi vrtečo glavico, ter kroglice v notranjosti, ki v celoti ponujajo edinstveno doživetje.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: Rabbit vibratorji

Vibratorji za G točko
Ste že našle svojo G točko? G točka je skrita v notranjosti vaginalne stene in poleg klitorisa predstavlja eno najbolj občutljivih mest na ženskem telesu. S stimulacijo G točke lahko doživite visoko intenzivne orgazme, v nekaterih primerih tudi ejakulacijo. Za lažji doseg te famozne točke, pa lahko raziskujete tudi z posebno izdelanimi vibratorji, ki imajo upognjeno konico za hitro in močno stimulacijo.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: vibratorji za G točko

Pametni vibratorjipametni-vibratorji-ohmibod
Tehnološki napredek je viden tudi v erotični industriji, dokaz pa so pametni vibratorji , ki jih lahko povežete z vašim pametnim telefonom. Android ali Ios sistem, pametni vibratorji imajo posebno aplikacijo, ki jo lahko naložite preko trgovine in z njo pridobite kar nekaj dodatnih funkcij, ki jih lahko nastavljate sami, ali to prepustite partnerju, ne glede na razdaljo, ki vaju ločuje. Aplikacija omogoča risanje vzorcev vibriranja, merilec orgazmov, ustvarjanje vibracij glede na ritem glasbe, ter mnoge druge možnosti s katerimi bo igranje med rjuhami postalo še bolj zabavno.

Svetovni uspešnici podjetja OhMiBod dokazujeta, da ste lahko kljub razdalji lahko še posebno povezani. Z brezplačno aplikacijo, ki jo naložite na pametni telefon pridobite veliko novih funkcij opravljanja. Seveda pa se lahko poigrate tudi klasično. Raziščite povsem novi svet erotičnih igračk, ki se skriva v igrivih in domiselnih pametnih igračkah.

Vodoodporni
Kdo pravi, da se more vsa nagajiva zabava dogajati le v postelji? Mogoče si kdaj zaželite prav posebno kopel kjer lahko pozabite na vse skrbi in uživate v senzualnih občutkih, ki jih prinaša vaš najljubši vibrator. Sedaj se lahko brezskrbno potopite v mokro doživetje z vodoodpornimi vibratorji, ki jih ne motijo vodni užitki, in vam z veseljem popestrijo le te.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: vodoodporni vibratorji

 

Ste našli pravega?
Si želite povsem klasičnega, ali bi rajši luksuznega? Vse od dvojne stimulacije, do pametne. Na voljo je resnično široka paleta vibratorjev, ki se razlikujejo po svojem načinu uporabe ter seveda tudi funkcijah, ki jih ponujajo. Pri nakupu se najprej vprašajte kaj mi je všeč, ter kaj potrebujem. Tako bo izbira postala veliko lažja, in pred vami se bo kmalu prikazal vibrator, ki bo srečni izbranec za krajšanje vročih uric med rjuhami.

Vaš sanjski vibrator je le en klik stran: vibratorji v spletni trgovina Sveterotike

Velikosti, vrste in znamke kondomov

Razbijamo mite o uporabi kondomov, in dokazujemo, da je zaščita lahko še bolj zabavna. V ponudbi kondomov boste namreč poleg klasičnih našli tudi takšne z dodatki, ki bodo še dodatno popestrili dogajanje v spalnici. Realistični občutki kljub zaščiti? Seveda! Serija ‘Real Feel’ kondomov omogoča realistične občutke s popolno zaščito. Varno in zabavo, to je naš moto.

Znamke kondomovkondomi-durex
Podjetje Durex je zagotovo eden najbolj priznanih izdelovalcev kondomov na trgu, in se lahko pohvali že z kar 80 letno tradicijo. Njihova ponudba zajema visoko kvalitetno izdelane kondome, s široko paleto raznovrstnih okusov, oblik, ter dodatkov. Ne le, da so prvi na trg postavili anatomsko oblikovani kondom, vendar tudi skozi sedanjost postavljajo trende pri izdelovanju kondomov, ter ves čas nadgrajujejo svoj že tako vrhunski sistem. Vsi Durexovi kondomi imajo sistem Easy On, s katerim bo njihovo nameščanje zelo hitro in enostavno.

V naši spletni trgovini smo razširili ponudbo z ZAJAMČENO NAJNIŽNIMI CENAMI na trgu! Ponudbo si lahko pogledate tukaj: kondomi Durex

Zabavni in domiselno pakirani kondomi Billy Boy so zelo priljubljeni zaradi svoje kvalitetne izdelave ter širokega kondomi-billy-boyasortimenta. Nemški proizvajalec kondomov Billy Boy pa s svojo ponudbo že postaja konkurenčen Durexu. Trenutno je svojo ponudbo razširil že kar v 30 držav po svetu. Za razliko od drugih proizvajalcev so kondomi Billy Boy poleg kvalitetne izdelave tudi posebno zabavno oblikovani. Prav njihova embalaža pa jih naredi še tako bolj vabljive. A brez skrbi, poleg estetskega vidika ima podjetje Billy Boy tudi izjemno natančen proces izdelave, ki ustreza vsem standardom EU. V ponudbi boste našli vse od klasičnih, do ekstra tanjih, XXL velikih, ter rebrastih kondomov, ki bodo navdušili še tako zahtevnega uporabnika. Billy boy kondome najdete tukaj: kondomi Billy Boy

Passante je eden najbolj cenjenih proizvajalcev kondomov v Angliji, in ima svoje izdelke v ponudbi že v kar 60 državah po kondomi-passantesvetu. Njihovo družinsko podjetje pa veliko daje na kvalitetno izdelavo, saj so kondomi izdelani z najbolj napredno tehnologijo. Njihovi najbolj priljubljeni kondomi pa so prav Passante Delay, ki preprečujejo prezgodnji izliv. Ponudbo Passante kondomov si lahko pogledate tukaj: Passante kondomi

Ostale znamke:
Fifthy Shades Of Grey, Skins, Pjur

Vrste in velikosti kondomov
Klasični: Pri klasiki ne morete zgrešiti. Vedno uporabni kondomi, nudijo maksimalno zaščito, ter povsem naravne občutke pri spolnem odnosu. Privoščite si brezskrbno zabavo z najbolj uporabno klasiko.
Njihova klasična debelina meri 0,07 mm, dolžina pa 205 mm.
Priporočamo:
Durex Classic

Stimulativni: Zaščita je lahko resnično zabavna v družbi kondomov z dodatki. Rebrasti, Žgečkljivi, ter mravljinčasti efekti bodo dodatno potencirali užitke med spolnim odnosom. Nekateri kondomi imajo rebraste detajle, ki dodatno stimulirajo, drugi pa poseben premaz, ki ustvarja različne občutke.
Priporočamo:
Billy Boy Dotted
Durex Tickle Me

Ekstra tanki: Z posebno tankimi kondomi boste v trenutku pozabili na zaščito in uživali v realističnih občutkih, ki jih ponujajo. Nudijo vam popolno varne spolne užitke v kombinaciji z naravnimi občutki. Najtanjše kondome pa je proizvedlo podjetje Durex, in se imenujejo Invisible, saj so skoraj nevidni. Njihova debelina meri zgolj 0,03 mm.
Priporočamo:
Najtanjši Durex Invisible
Billy boy Extra Thin

Za vzdržljivost: Če se vam zdi, da se vajini spolni odnosi prehitro končajo, ali pa bi sami radi doživeli boljšo kontrolo v postelji, lahko to izvedete popolnoma diskretno. Kondomi za boljšo vzdržljivost so na videz enaki kakor klasični, v njih pa se skriva poseben premaz s katerim boste pridobili veliko daljše užitke v spalnici.
Priporočamo:
Passante Delay
Durex Performa

XXL kondomi: Če spadate med bolj obdarjene lahko izberete XXL kondome, ki vam bodo za razliko od klasičnih nudili večje udobje. Kondomi XXL v dolžino merijo kar 19,5 cm.
Priporočamo:
Billy Boy XXL

Lubrikanti: uporaba, kako izbrati in cena

Med poplavo raznovrstnih lubrikantov se lahko kaj hitro izgubite in sprašujete le kateri bi bil tisti pravi, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Lubrikanti so namenjeni nudenju dodatne navlaženosti med spolnimi odnosi, in s tem bolj prijetnem doživetju za oba partnerja. Z njihovo pomočjo se lahko izognete neprijetnim občutkom srbečice, ter odrgnin, ki v veliko primerih nastanejo zaradi prevelike suhosti nožnice. A največje vprašanje je, katerega izbrati?

Lubrikanti na vodni osnovislide-lubrikant
Z gotovostjo lahko trdimo, da se večina uporabnikov odloči prav za lubrikante na vodni osnovi. A zakaj? Zato, ker jih lahko uporabljate prav za vsako aktivnost. Samostojno, ali v paru, vaginalno ali analno, lubrikant na vodni osnovi vam bo vedno nudil navlaženost, ki jo potrebujete. Drugi lubrikanti lahko poškodujejo izdelek, lubrikant na vodni osnovi pa lahko brezskrbno souporabljate s katerimkoli erotičnim pripomočkom.

– Klasični
Klasični lubrikant na vodni osnovi je izdelek, ki ga bi moral imeti v omarici vsak uporabnik. Povsem varen za uporabo, ki ne pušča lepljivih madežev in nudi navlaženost, je pomočnik do gladkih in prijetnih spolnih odnosov. Cene se gibljejo vse od 5€ naprej.

– Za ženske
Ženske so zaradi svoje anatomije bolj podvržene raznoraznim vnetjem ter srbečici, ki jih povzročajo bakterije med spolnimi odnosi. Prav zato pa morajo bolj občutljive uporabnice paziti pri izbiri lubrikanta. Naslednji lubrikanti so posebno formulirani tako, da uravnavajo PH nožnice, odpravijo suhost, ter odpravljajo srbečico ter pekoče občutke med spolnim odnosom. To so lubrikanti izdelani posebej za ženske!
* Lubrikant Yes je prejel nagrado za najbolj naraven intimni izdelek za ženske, ki ga priporočajo tudi ginekologi.

– Z posebnimi dodatki
Jedilni lubrikant z okusom maline, masažni lubrikant z ščemečim efektom, lubrikant z preprečevanjem prezgodnjega izliva? Vse to so lubrikanti, ki temeljijo na vodni osnovi, vendar imajo dodane posebne dodatke z katerimi si boste še bolj popestrili posteljne aktivnosti.
Lubrikante na vodni osnovi si lahko pogledate na tej povezavi: lubrikanti na vodni osnovi

Analni lubrikanti
Seveda lahko za analne odnose uporabljate tudi klasični lubrikant na vodni osnovi, a še boljša izbira pa so analni lubrikanti, ki so izdelani posebej za tovrstne odnose. Od vodnih se razlikujejo po tem, da dodatno pripomorejo h bolj prijetnimi ter udobnimi analnimi aktivnostmi z posebno formulo, ki poveča elastičnost kože, ter sproščenost na začetku. Že z majhnim nanosom pa boste pridobili dolgotrajno navlaženost, ki je še posebej ključna pri bolj prijetnih analnih odnosih.

Analni lubrikant lahko izberete tukaj: analni lubrikanti

Silikonski lubrikanti
Silikonski lubrikanti se prav tako uporabljajo za analne odnose, saj omogočajo ekstremno dolgotrajno navlaženost. Njihova posebnost je, da se jih lahko uporablja tudi pod vodo, in so še posebej primerni prav za vse ekstremne zahteve.

Silikonske lubrikante najdete tu: silikonski lubrikanti

.. Za konec
Sedaj vam bo izbira lubrikanta zagotovo veliko bolj lažja, sam boste točno vedeli kateri lubrikant ustreza vašim zahtevam, in ob katerem lubrikantu boste lahko popolnoma brezskrbno uživali v najlepših trenutkih v dvoje, na samem, ali v družbi vašega najljubšega erotičnega pripomočka.

 

Erotična darila – zanjo in zanj

Erotična darila zanjo in zanjeroticna-darila

Prihaja praznični čas, in z njim vesela obdarovanja. A roko na srce, nikoli ni napačen čas za žgečkljivo obdarovanje. Če ste v zagati in se sprašujete kaj točno bi podarili, smo tukaj, da vam predstavimo nekaj idej za darila, ki bodo zagotovo navdušila.

 

Zanjo
Pomembna stvar pri izbiri darila za vašo boljšo polovico je, da diskretno raziščete želje obdarovanke, in jo navdušite z darilom, ki bo za njo uporaben. Lahko se odločite za erotični pripomoček, ali pa jo presenetite z zapeljivim kosom perila, s katerim boste ob pogledu na njo enako uživali tudi sami.

Darila s katerimi enostavno ne morete zgrešiti:
1. Erotični pripomočkieroticni-pripomocki
Ali ste vedeli, da so masažerji ene najbolj priljubljenih erotičnih igračk pri ženskah? To je pripomoček, ki je na trgu že od samega začetka, in ustvarja senzualno stimulacijo klitorisa, z različnimi programi vibracij. Elegantno oblikovane linije pa so prav tako prava paša za oči, in predstavljajo popolno darilo za vsako žensko predstavnico.
Namig: Najbolj nežni, elegantni masažer z retro pridihom, ki ji bo vzel sapo. Masažer Fembot je brezčasni očarljivec!
Raziščite jih tukaj: erotični masažerji v spletni trgovini Sverotike.si

Med najbolj zaželenimi pa boste našli prav tako tudi rabbit vibratorje, ki ustvarjajo kar dvojno stimulacijo. Tako imenovani zajčki imajo namreč poseben nastavek za stimulacijo klitorisa, ki bo dodatno dražil ob sami penetraciji. Izbirate lahko med različnimi modeli ter barvami, ki bodo pisani na kožo vaši srečni izbranki.
Namig: Zajček s čisto pravimi ušeski, ter kar 30 programi vibracij, in to po izjemno znižani ceni. Vibrator Gene  je prava izbira za njo!
Raziščite jih tukaj: rabbit vibratorji v spletni trgovini Sverotike.si

2. Erotično perilo
Nakup erotičnega perila ne bo navdušil le nje, na koncu boste ob pogledu nanjo uživali tudi sami. Razvajajte jo z čudovitimi kosi erotičnega perila v kateremu se bo počutila še posebno privlačno. Podjetje Livia Corsetti ter evropski proizvajalec perila Passion, imata lične embalaže, ki so še posebno primerne za obdarovanje. Njihovi modeli so atraktivni, in poudarjajo glavne atribute na ženskem telesu.
Znamka Passion
Kateri kos bi želeli videti vi? Passion erotično perilo

Znamka Livia Corsett
i
Večna eleganca vas čaka tu – Livia Corsetti erotično perilo

Zanj
Moški so bolj preprosta bitja, in si želijo le majhnih pozornosti, ki pa ni nujno, da so materialne. Seveda ga boste povsem navdušile tudi, če nadenete zapeljiv kos erotičnega perila in si ga poželjivo vzamete takrat, ko nebo pričakoval. A še vedno lahko izberete nekaj daril ob katerih bo več kot navdušen.

1. Erotični pripomočki
Zakaj nebi užival tudi na samem? Veliko ljudi misli, da so erotični pripomočki v večini le za ženske predstavnice, tudi moški radi raziskujejo na samem. Da bodo te trenutki bolj zanimivi pa med drugimi lahko izberete med izjemno realističnimi mastrubatorji, stimulatorji prostate ali pa vibracijskimi obročki.
Mastrubatorji za moške se razlikujejo po obliki in sicer ločimo klasični mastrubator ter fleshlight mastrubator, ki izgleda kakor svetilka in je še posebej priročen za uporabo. Pri Fleshlight mastrubatorjih pa lahko izbirate med različnimi zvezdnicami filmov za odrasle, po katerih so izdelani modeli. Izjemno realistični pa imajo ob uporabi občutek čisto prave vagine.
Več o Fleshlight mastrubatorjih si lahko preberete tukaj: Fleshlight masturbatorji.

2. Kompleti
Zabavni in predvsem uporabni komplet, ki je izdelan posebej za moške vsebuje veliko zanimivih izdelkov, ki jih lahko uporablja posamično, ali pa kar v vaši družbi. V njem boste med drugimi našli komplet obročkov, lubrikant za bolj gladko mastrubacijo, stimulator prostate za raziskovanje ‘P’ točke, ter mnoge druge. Lično zapakiran komplet pa je še posebej primeren za žgečkljivo obdarovanje.

Obdarujte s srcem
Najlepša darila so podarjena iz srca. Prav pri žgečkljivem obdarovanju pa lahko poskrbite, da se bosta po uporabi darila še bolj povezana skupaj, in se ob njem zabavala oba. Čaka vaju nepozabna noč, privoščita si jo sedaj!

Dildo: Uporaba, katerega izbrati in cena

Dildo je klasični erotični pripomoček, ki je delil svoje užitke že v starodavnih časih. Zaradi tehnološkega napredka v industriji erotičnih pripomočkov pa lahko najdete vse od nenavadnih oblik, do izjemno realističnih modelov dilda, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo pisan na kožo. Dildo se večinoma uporablja za penetracijo, ki pa je lahko vaginalna ali analna.

dildo-king-cock

Katerega izbrati?

Izbira je zelo velika, zato se morate vprašati kakšnega si želite imeti. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami ter oblikami. Prav tako pa se ločujejo tudi po vrsti uporabe, in sicer vaginalni ter analni dildi.

Realistični dildo

Serija Basix Rubber Works: To je serija dildov podjetja Pipedream, ki jih odlikuje pristna ameriška izdelava, ter posebno izdelana kvalitetna guma, ki ne vsebuje ftalata ter latexa, in je v celoti hipoalergena. Izbirate lahko med različnimi velikostmi ter modeli. Izdelki so cenovno dostopni prav vsakemu uporabniku.

King Cock: To je serija najbolj realistični dildov na trgu. Vsak skrbno izdelan detajl vene ter izrezanih mod vam bo ponudil občutek kakor, da v rokah držite čisto pravi penis. Če si želite visoko kvalitetni dildo v realistični podobi, je to prava izbira za vas. Vsi dildi so izdelani v ZDA in imajo posebno kvalitetno gumo, ki je hipoalergena in ne vsebuje ftalata ter latexa. Na svoj račun bodo prišli tako ljubitelji manjših, kakor tudi velikih penisov, saj so na voljo vse do velikosti 11 inčev (30 cm).

 

King Cock Squirting: Serija King Cock z možnostjo ejakulacije. Če imate fantazije o popolnem izlivu boste navdušeni nad to idejo. Novost na trgu prinaša poseben sistem, ki ponuja možnost izliva z posebno tekočino, ki na las spominja na semensko tekočino. Na dnu dilda vstavite pumpico napolnjeno s tekočino, ter jo ob zaključku stisnite, in penis bo ejakuliral. Izbirate lahko med različnimi velikostmi.

Vse realistične dildote najdete tukaj: realistični dildo

Stekleni dildo

Veliko ljudi ima zmotno prepričanje, da so stekleni dildi izjemno krhki in nevarni. A ravno nasprotno, steklo je kos vsem temperaturnim spremembam, njegova sestava je hipoalergena in posebno prijazna tudi bolj občutljivim uporabnikom. Erotični pripomočki iz stekla so skrbno oblikovani v gladko celoto, brez ostrih robov. To pa je tudi igračka, ki se z leti ne spreminja, vendar ohranja enak izgled tudi po več letih uporabe. Z vami bo za vedno! Stekleni dildo pa ni le erotična igračka, vendar tudi čisto prava unikatna umetnina v katero je vloženo veliko ročnega dela. Cene se gibljejo vse od 24,99€ naprej, in so odvisne od oblike, ter zahtevnosti izdelave.

Analni dildo

Tudi za ljubitelje analnih užitkov se najdejo posebno izdelani analni dildi. Izdelani so iz telesu prijaznih materialov, ki so prilagojeni analni uporabi, največkrat z gladkim silikonom, ki ustvarja bolj prijetne odnose. Oblikovani so tako, da je njihova vstavitev čimbolj enostavna.

Vse analne dilde najdete tukaj: analni dildo

Prepustite se v roke poljubnega dilda, in preizkusite klasično erotično igračko, ki ponuja veliko možnosti uporabe. Za popolne užitke pa ne pozabite na souporabo lubrikanta na vodni osnovi, ki ne bo poškodoval materiala igračke.

Veliko prijetnih užitkov!

Erotične igračke – Vrste

Z gotovostjo lahko trdimo, da med široko ponudbo erotičnih izdelkov prav vsak človek najde pripomoček ob katerem bo lahko izpolnil svoje fantazije, ter se sproščeno predajal erotičnim užitkom, ki pa so še kako pomemben del našega življenja. Skozi raziskovanje svojega telesa človek postaja veliko bolj sproščen v svoji koži, ter posledično tudi bolj samozavesten pred svojim ljubimcem.

A erotične igračke niso zgolj za samostojno raziskovanje, z njim lahko prav vi rešite svoje spolno življenje, in prepodite monotonost iz spalnice, ter uživate v povsem novih ter zabavnih trenutkih v dvoje.

eroticne-igracke

Za ženske
Ženske predstavnice imajo za razliko od moških veliko več erogenih con, ki jih z draženjem popeljejo do neverjetnih vrhuncev. Nekatere uživajo v vaginalni penetraciji, spet druge raje posežejo po stimulatorjih klitorisa, nekatere pa si privoščijo kar vse v kompletu.

Vibrator in dildovibrator-dildo
Ste za klasiko ali bi dodatek vibracij? Vibratorji ter dildi so zagotovo najbolj priljubljeni erotični pripomočki. Vibrator ima poleg nastavljivih vibracij lahko tudi dodatni nastavek za dvojno stimulacijo, upognjeno konico za G točko in mnoge druge funkcije. Dildo pa je klasika, ki vas nikoli ne bo razočarala. Nekateri med njimi so izdelani posebno realistične oblike, in imajo vakumsko dno, ki ga lahko prilepite na katerokoli gladko površino.

Vaginalne kroglice
Užitki ter trening, to so vaginalne kroglice. Za čvrsto vagino ne potrebujete nobenih posebnih dodatkov, le sprostite se ob družbi kroglic in pomlajena vagina je tu. Kroglice so namreč poleg izjemno stimulativnega učinka tudi primerne za krepitev medeničnega dna oziroma ustvarjanja bolj čvrste ter tesne vagine. Izvajanje keglovih vaj pa je še posebej pozitivno tudi za žensko zdravje. Izberete pa lahko tudi komplet vaginalnih kroglic v katerem najdete vse.

Stimulator klitorisa
Nekatere ženske bolj prisegajo na stimulacijo klitorisa, ki jo lahko dosežete z posebno oblikovanimi stimulatorji. Majhni jajčki, nagajive zvezdice, vibrajoče hlačke, to je le nekaj od možnosti s katerimi lahko dosegate vrhunsko stimulacijo klitorisa. Na trgu pa se je pojavil tudi izdelek, ki prav vsako žensko (brez izjeme) popelje do orgazma le z draženjem klitorisa. Tako imenovani Satisfyer Pro. Več si lahko preberete tukaj: Satisfyer Pro 2

Za moške
Tudi moški radi enakovredno uživajo na samem. Seveda pa so bolj preprosta bitja in ne potrebujejo toliko različnih tehnik kakor ženske. A to še vedno ne pomeni, da nehate raziskovati. Vedno lahko odkrijete nekaj novega!

Vagine in mastrubatorjiumetne-vagine
Umetne vagine so že od nekdaj hit pri moških predstavnikih. Ne le, da omogočajo neverjetno mastrubacijo, prav tako so realistično izdelane in dajejo občutek čisto prave vagine. Tako lahko vsak moški občuti noro notranjost tudi, če je sam. V naši ponudbi najdete tudi vagine, ki so izdelane iz posebnega materiala, ki ima laskavi naziv najbolj realističnega materiala na trgu. Ob dotiku prave kože ter njega, pa ne boste opazili razlike. Med njih spada prodajni hit, vibracijska vagina Anthea.

Fleshlight
Posebno patentirani Fleshlight mastrubatorji so izdelani v obliki svetilke in so še bolj praktični za uporabo. V notranjosti imajo Fanta Flesh material z posebnimi vzorci, ki ustvarjajo občutek prave vagine ter dodatno stimulacijo med samo uporabo. Izbirate lahko med klasičnimi, ter posebnimi izdajami, ki vsebujejo modele vaših najljubših zvezdnic filmov za odrasle.

Stimulator prostate

Ne bojte se raziskovati vaših erotičnih občutkov in preizkusite svojo P točko. P točka ali drugače rečeno prostata je pri moškemu enako orgazmična kakor ženska G točka. Pomembno pa je, da jo raziskujete počasi ter pravilno. Temu pa so namenjeni posebni stimulatorji prostate, katerih oblika je izdelana za bolj prijetne raziskovanje ter posledično neverjetne užitke, ki jih prinaša. Lahko izberete tudi komplet  s katerim boste lažje in hitrejše odkrili njene čarobne učinke.

Lutke

Resda je to velik kliše, a z lutko se lahko resnično dobro pozabavate. Izbirate lahko med klasičnimi napihljivimi lutkami, ali prav posebnimi z dodanim mastrubatorjem. Tako je, čisto realistična 3D podoba lahko prav vam greje posteljo.

Za oba
Najlepše je v dvoje! Ni dvoma, da seks povezuje, a ta lahko z leti postane bolj monoton. A brez skrbi, naj se prava zabava tukaj ne konča. Na trgu je veliko pripomočkov, ki omogočajo raziskovanje v paru in s tem najbolj zabavno erotično doživetje.

Obročkierekcijski-obrocki
Erekcijski obročki niso namenjeni zgolj uravnavanju trdote erekcije pri moškemu, vendar so lahko tudi stimulativen pripomoček za oba. Nekateri izmed njih imajo prav poseben vibracijski nastavek za stimulacijo klitorisa. Svojega poljubnega lahko poiščete tukaj: erekcijski obročki

Podaljšek penisa

Če ste nezadovoljni z dolžino penisa, ali pa bi radi poskusili nekaj novega, izberite podaljšek penisa. Na voljo so prozorni podaljški ali povsem realistični z možnostjo vibracij. Z njimi boste pridobili kar nekaj centimetrov, ki bodo še posebno dobro godili vaši dragi.

Strap-On

Strap-On vibratorji in dildi so posebno izdelani pripomočki, ki jih lahko uporabljajo tako ženske kakor tudi moški. Med njimi boste našli namreč tudi takšne, ki imajo posebno odprtino za vstavitev penisa, da ga lahko normalno uporablja tudi moški. Odlična izbira za vse, ki iščejo popestritev, ali bi radi nadaljevali z zadovoljitvijo svoje drage tudi po tem, ko sami zaključijo. Strap-On za moške je ena od super idej za seks, ki traja in traja. Preverite tukaj: Strap-on Robotic za moške.

Analno
Tudi ljubitelji analnih užitkov lahko zase najdejo veliko različnih analnih pripomočkov. Privoščite si lahko klasični analni čep, dildo, ali kroglice. Vse to pa tudi z dodanimi vibracijami.

Analni čepanalni-cep
Tako za začetnike kakor tudi mojstre analnih veščin, je analni čep najbolj pogosta izbira, ki pa prinaša tudi najboljše užitke. Analni čepi so oblikovani tako, da je njihova vstavitev enostavna ter prijetna. Na dnu imajo posebno držalo s katero ga lahko odstranite zelo hitro.

Analne kroglice
Analne kroglice delujejo na podoben način kakor vaginalne. S svojo ergonomsko obliko pa omogočajo zelo enostavno vstavljanje in raziskovanje analnih užitkov. Seveda pa niso tu le za mojstre anale, vendar se jih z majhnimi koraki lahko poslužujejo tudi začetniki.

Analni dildo
Analni dildi so oblikovani v posebnih oblikah, in so na voljo tudi v večjih velikostih za resnične ljubitelje anale. Od analnih čepov se razlikujejo po svojih oblikah ter velikostih, ki pa so še bolj edinstvene. Prodajna uspešnica analni dildo Booty Passion  je na voljo kar v štirih različnih oblikah.

Uživajte v svoji najljubši erotični igrački!

1 2 3 6