Analni pripomočki za začetnike

Analni pripomočki za začetnike
28. februar 2018 Ogledov: 3995
Analni pripomočki za začetnike

Za vse, ki želijo bolje raziskati svet analnih odnosov, predstavljamo seznam pripomočkov za začetnike. Vzemite si čas za novo erotično raziskovanje. Pri analnih odnosih je namreč potrebno, da ne hitite. Preverite s katerimi pripomočki boste prišli do neskončnih užitkov. Poleg igračk bomo predstavili tudi lubrikante ter podobne produkte, s pomočjo katerih bodo analni odnosi še posebej prijetni.

 

 

Analne erotične igračke

Seveda noben začetnik ni takoj prvič v roke prijel večjih ter bolj kompleksnih erotičnih pripomočkov. Na voljo je namreč že široka paleta manjših analnih čepkov, ter analnih stimulatorjev s katerimi boste lahko pričeli preizkušati katera velikost vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med klasičnim analnim čepom, ki ga na dno sestavlja držalo za lažjo vstavitev, in je še posebej primeren za začetnike, napihljivim analnim čepom, s katerim lahko ob vstavitvi preizkušate različne velikosti, ter tako lažje odkrijete katera je ta, ki jo potrebujete ter analnimi kroglicami, ki jih lahko korak za korakom vstavljate vedno več.

Priporočamo: Za začetnike priporočamo klasični analni čep, ki se iz tanjše konice vedno bolj širi, ter ima na dnu držalo s katerim bo vstavitev hitra in enostavna. Prav tako pa boste lahko preizkušali njegovo širino. Lahko izberete tudi takšnega z vibracijami, če mislite, da se boste z njimi lažje sprostili.

Ponudba v spletni trgovini: analni stimulatorji

 

Analni lubrikanti

Ključni pripomoček pri vsakih analnih odnosih, še posebej pri začetnikih, je potrebna navlaženost anusa. Pri analnih odnosih lahko namreč v primeru, da ni dovolj navlaženosti, še hitreje tvegamo poškodbe sluznice, prav tako pa suhost preprečuje, da bi uživali v analnih odnosih kakor je mogoče. Analni lubrikanti se od klasičnih razlikujejo po sestavi, ki so ji v veliko primerih dodani vazelin, ali podobne snovi za boljšo elastičnost kože. Boljša elastičnost, pomeni bolj sproščeni odnosi, oziroma bolj prijetni odnosi. Veliko uporabnikov pa pri analnih odnosih uporablja tudi lubrikante na silikonski osnovi, saj te omogočajo še daljšo navlaženost že ob majhnem nanosu.

Priporočamo: Lubrikant na vodni osnovi, ki je narejen posebej za analne odnose. Z dodanimi vitamini, ter posebno teksturo, boste lahko doživeli analo v najlepši luči. Prav tako pa ne boste tvegali nobenih vnetij, saj je osnova voda.

Ponudba v spletni trgovini: analni lubrikanti

 

Analni pripomočki za sproščanje

Če potrebujete nekaj dodatne pomoči ob sproščanju, lahko izberete med različnimi pripomočki, ki v obliki razpršila ali kreme delujejo kakor lokalni anestetik, ter obenem sproščajo mišice zapiralke, in vam tako pomagajo pri bolj lahkem ter prijetnem začetku. Prav tako te izdelki tudi povečujejo elastičnost kože, in bo tako vstavljanje erotičnih pripomočkov potekalo lažje. Izdelki za sproščanje oziroma ‘Anal Relax’ izdelki, so na voljo tako za ženske kakor tudi moške.

Priporočamo: Analno razpršilo za sproščanje, ki ga nanesete nekaj minut pred analnimi odnosi, in je zelo enostaven za nanašanje. Ne pušča nobenih madežev, in je na voljo za oba spola.

 

Klistir

Da bo čimbolj higienično, se pred analnimi odnosi priporoča uporaba klistirja. Z njegovo pomočjo se boste namreč lahko predajali analnim odnosom povsem brezskrbno. Klistir ima posebni nastavek, ki ga vstavite v anus, spodnji del pa napolnite z mlačno vodo. Izpiranje je neboleče in hitro, rezultati pa so večja sproščenost med analnimi odnosi.

Priporočamo: Klasični klistir, saj boste z njim dosegli dovolj velik učinek, in poskrbeli za maksimalno higieno.

Ponudba v spletni trgovini: analna higiena

 

.. Za konec Analni odnosi zahtevajo nekaj več potrpljenja kakor klasični. Ne hitite, vendar počasi raziskujte svoje erotične občutke, ter poskrbite za potrebno navlaženost, ki vas bo v skupku z ostalimi nasveti popeljala do tistega kar si želite – Prijetne in orgazmične anale!