BATHMATE: Najboljše erekcijske črpalke na svetu

BATHMATE: Najboljše erekcijske črpalke na svetu
09. april 2019 Ogledov: 1693
BATHMATE: Najboljše erekcijske črpalke na svetu

Bathmate - Uspešna zgodba podjetnega športnika Johna, ki je prvotno želel samo pomagati svojemu prijatelju.

 

Blagovna znamka Bathmate se je rodila leta 2004, ko je izumitelj John Oakes razvil hidroterapevtsko črpalko za pomoč prijatelju na invalidskem vozičku. John, mladi nagrajeni inženir in ekstremni športni navdušenec, je imel prijatelja, ki je zaradi poškodbe hrbtenice na plezanju ostal priklenjen na invalidskem vozičku. Posledica nezgode pa je svoj davek terjala tudi na erekciji, saj jo ni moral ohraniti, kdaj pa tudi pridobiti. John je pregledal zračne vakuumske črpalke, ki so bili takrat na voljo, in ugotovil, da bi lahko naredil boljšo različico, ki bo pomagala prijatelju.

 

 

Ključ do uspeha je bil, ko se je John odločil zavreči koncept vakumske črpalke, in se odločil za hidravlično rešitev. John je dal svojemu prijatelju enega od prototipov Hydromax črplake, in oba sta bila presenečena nad rezultati, ki so bili nič manj kot presenetljivo dobri.

V času razvoja Hydromax črpalke je John sam preizkusil nekatere prototipe. Kot navdušen športnik in tekač, je opazil, da je po napornem dnevu njegov penis tudi rahlo utrujen. Ko je hidro-črpalko izpraznil po prhanju, je videl takojšnjo spremembo.

Zdelo se je, da John ni samo izumil napravo, ki bi koristila samo njegovemu prijatelju, ampakse je izkazalo, da gre za koristen pripomoček za moške po celem svetu. Takrat se je rodil Bathmate. John je imenoval svoj prvotno črpalko »Hercules« in ustanovil podjetje za nadaljnji razvoj in izdelavo te inovacije.

Bathmate Hercules je bil na trg uveden leta 2006, njegov večji brat pa je bil leta 2008 največji Hydropump na svetu. V letu 2012 so bili na trg že na trg druge generacije črpalk, med drugimi tudi najbolj priljubljena Bathmate Hydromax X30. Ta najnovejši model črpalke je bila velika nadgradnja prvotnega modela, saj je uporabil novo oblikovanje meha, nove materiala, ter ventile z posebej udobnimi blazinicami. Hydromax X30 proizvaja 35% več energije kot originalni model Hercules, in je bila najvarnejša ter najbolj prodajana črpalka na svetu. X30 je leta 2013 sledil večji Hydromax X40, kmalu zatem pa tudi "super črpalke", Xtreme X30 in X40.. Na koncu pa še največja črpalka na svetu X50!

Hitra rast podjetja in uspeh blagovne znamke Bathmate Hydropumps sta povzročila naložbo v višini 1 milijona dolarjev v novo namensko tovarno. Do konca leta 2013 pa so se črpalke Bathmate prodajale v več kot 70 različnih državah po vsem svetu. Bathmate je priznan kot resnično znana globalna blagovna znamka.

A podjetje Bathmate se nikoli ne ustavi! Poleg nadgradnje črpalk, so namreč pričeli proizvajati tudi ostale izdelke za izboljšanje spolnega življenja, kot so izdelki za zakasnitev orgazma, ter prav posebna krema za povečanje, z revolucionarnim Jelqing postopkom uporabe.

 

Črpalka Bathmate je bila prvotno izdelana za prijatelja.. Sedaj pa izboljšuje spolno življenje moških po celem svetu. John, moški so ti hvaležni!

 

Izdelek podjetja Bathmate lahko najdete tudi na naši spletni strani. Kliknite tukaj.