BDSM – Igra zaupanja

BDSM – Igra zaupanja
27. april 2019 Ogledov: 3676
BDSM – Igra zaupanja

BDSM je vrsta erotične igre vlog, ki je sestavljena iz več različnih kategorij: IGRA MOČI (Gospodarica- Suženj), kjer en ljubimec nadvlada nad drugim, SADOMAZOHIZEM – Vključuje šeškanje, bičanje in druge vrste intenzivnih občutkov, ter BONDAGE – zavezovanje z vrvmi ter podobnimi erotičnimi pripomočki.


Veliko ljudi zmotno meni, da je takšna vrsta erotične strasti nečloveška in nasilna. Ravno nasprotno, ljudje, ki uživajo v tovrstnih igrah vlog, opisujejo doživetje kakor senzualno, polno strasti in povezovanja med dvema partnerjema. Partnerja se skozi komunikacijo še bolj približata drug drugemu in povežeta v eno. Skozi preizkušanje vajinih meja, pa se bosta naučila poslušati drug drugega, si še bolj zaupati, ter pravilno komunicirati. Vse stvari od naštetih pa so temelji, ki bodo vašo zvezo še bolj utrdili.

 

Kako začeti?

Dve najbolj pomembni stvari pri tovrstni igri vlog sta, da se pred začetkom dobro pozanimate o načinih BSDM tehnike, ki jo želite uporabiti. Da ste poučeni je pomembno zato, da partnerja ne poškodujete nenamerno, vendar vse pripomočke uporabljate pravilno, kar bo posledično vodilo tudi do neverjetnih občutij, ki bodo obojestranski. Druga pomembna stvar pa je komunikacija med partnerjema. Pred izvajanjem se morate z sodelujočim pogovoriti o tem kakšne so njegove želje, pametno pa je uporabiti tudi ‘varno geslo’ v kolikor bi bilo v kateremu trenutku za partnerja preveč.

Začetniške lisice in bič

 

BDSM - Igra moči

Igra moči, kjer gospodarica nadvlada nad svojim podložnikom, sega dolgo nazaj v zgodovino. Začetki naj bi bili že v 15. stoletju, a največji razcvet pa je igra doživela v 18. stoletju, ko so bordeli po Evropi pričeli oglaševati svojo novo specializacijo z naslovom prevladujoča ženska ter podložni moški. Tovrstna igra je preizkušanje moči enega partnerja, medtem ko je drugi njen suženj. Ljubitelji igre moči skozi ukaze, ter nadvlado druge osebe doživljajo neopisljiva erotična občutja.

KOMPLET

BIČ


Sadomazohizem

Leta 1971 je French Maruqis De Sade objavil prvo SM novelo na svetu, ki je vključevala šeškanje, bičanje, vpenjanje bradavic ter marsikaterih drugih načinov, ki jim kot skupek sedaj pravimo sadomazohizem. Sadomazohizem je sprejemanje ali oddajanje užitka skozi dejanja, ki vključujejo bolečino in ponižanje. To lahko dosežemo z različnimi pripomočki kakor so biči, vesla za šeškanje, preveze za oči, lisice, naglavni doatki, ball gag, ter mnoge druge možnosti.

Začetniški komplet

Ball Gag

Bondage

Bondage je sporazumno zavezovanje partnerjevega telesa z trakovi, vrvmi, verigami, lisicami ali drugimi pripomočki. Prejemnik na ta način preda svojo moč v roke zavezovalca in se mu popolnoma prepusti. Podobno kakor pri igri moči, pa tukaj ljubitelji bondega doživljajo orgazmična občutja, ko prepustijo telo v roke druge osebe in se popolnoma podredijo. Iz preprostih zavezovanj z lisicami, pa lahko odkrijete tudi bolj kompleksne tehnike, ki vključujejo zavezovanje celotnega telesa v eno. A previdno, če ste začetniki pri odkrivanju te tehnike, si na spletu ali v knjižnem gradivu dobro preberite načine ter ključna mesta, ki jih lahko zavežete, in tista, ki jih ne smete.

Komplet 

 

BDSM Oblačila

Pri ljubiteljih BDSM tehnik imajo velik pomen tudi oblačila. Da bo vaša vloga še bolj prepričljiva bodo poskrbeli modni dodatki v katerih boste iz gledale privlačne ljubimke, pred katerimi se bodo klanjali vsi podložniki. Vse od oprijetih lakastih oblekic, usnjenih oprav, ter korzetov, ki izžarevajo seksa pil ter drznost, ki ga mora imeti vsaka domina. V veliko primerih pa bodo vaša oblačila tudi fetiš, ki bo še bolj prebudil moško fantazijo.

BDSM oblačila

Korzeti

 

Ali si upate?

BDSM resda ni za čisto vsaki par, vendar zanimanje za njega vedno bolj raste. Po svetovni uspešnici Fifty Shades of Grey je prodaja tovrstnih izdelkov narasla za 100%. Ali res škodi malce nedolžne igre z lisicami , prevezami za oči in šeškanjem? Sploh ne! To so začetniški koraki, ki jih lahko kasneje izpopolnjujete v bolj kompleksne tehnike, vendar le pod pogojem, da se oba partnerja strinjata. Stereotip, da je to perverzna igra za nasilne ljudi, se vedno hitreje razblinja in BDSM predstavlja v pravi luči, kakor erotična igra zaupanja in strasti, ki povezuje dva telesa bolj kot še nikoli. Preizkusite svojo!