Britje intimnih predelov

Britje intimnih predelov
02. december 2 Ogledov: 922
Britje intimnih predelov

Obstaja vrsta načinov odstranitve sramnih dlak. Ženske in tudi moški se odločajo za odstranitev dlak z voskom, laserjem, največ pa jih še vedno poseže po britvici.

Predel nad in okoli vagine in penisa je občutljiv in za marsikoga je britje tam spodaj precej neprijetno opravilo. Zato smo za vas pripravili nekaj preprostih nasvetov. Pa veselo britje. Pred depilacijo je najbolje, da se nekaj časa namakate v kadi. Veliko je načinov, kako oblikovati frizurico tam spodaj in med namakanjem lahko razmislite prav o tem. Najbolje je, da britvico vlečete v enaki smeri, kot rastejo dlake, s tem se boste izognili vraščenim dlakam.

Pri ženskah ni priporočljivo, da se brijejo med menstruacijo, saj je predel okoli vagine takrat občutljivejši. Če se brijete, je priporočljivo, da nosite bombažno spodnje perilo, saj pomanjkanje zraka in ozka oblačila povečujejo možnost za nastanek vraščenih dlak. Če ste občutljivi, si lahko pred britjem kožo namažete z ledom, ki deluje anestetično. Na predel, ki ga boste obrili nanesite veliko pene ali gela za britje in ga pustite delovati nekaj minut, da omehča kožo.

Britje »na suho« lahko sproži infekcijo, povzroči ureznine in bolečine. Po britju si nadenite ohlapno spodnje perilo, ki ne bo dražilo obritega predela. Če vas po britju obrita koža srbi, si jo ohladite z ledeno kocko. Med britji si kožo ne pozabite vlažiti s hladnimi, vlažilnimi kremami.

Najboljše pozicije za britje:

- Pokleknite na stolu, z nogami narazen.

- Sedite na robu banje z eno nogo na robu kadi in drugo v kadi.

- Lezite v kad in obe nogi privzdignite in jih naslonite na robove kadi.

 

Bodite inovativne pri oblikovanju intimne frizure. V naši spletni trgovini najdete tudi modelčke za britje:

Brazilska

Srček

Trikotnik

 

Prav tako pa tudi ženski brivnik, ki preprečuje vraščanje dlak, ter pikčaste kože po britju:

Brivnik Ultimate