ČUDOVITI SVET VIBRATORJEV

ČUDOVITI SVET VIBRATORJEV
02. december 2022 Ogledov: 34
ČUDOVITI SVET VIBRATORJEV
Najboljši prijatelji žensk, predvsem pa parov, ki so se že podali v svet raziskovanja spolnih užitkov s pomočjo erotičnih igračk. So ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih spolnih igračk, vidimo jih lahko praktično v (skoraj) vsakem filmu, o njih pogosto beremo v knjigah in jih nasploh dobro poznamo. Pa jih res? Ste vedeli, da je bil prvi vibrator izumljen z namenom zdravljenja depresije in anksioznosti? Ne? Potem le berite dalje.

   

Zanimiva dejstva o vibratorjih

Če mislite, da so vibratorji spremljevalci samskih deklet, se motite – poročene ženske dvakrat pogosteje posegajo po tovrstnih seks igračkah.

Vibratorje lahko uporabljamo v dvoje – kar 80% žensk je priznalo, da so vsaj enkrat v življenju med seksom uporabile omenjen seks pripomoček.

Vibratorji niso namenjeni zgolj vaginalnim užitkom – zagotovo ste že slišali, da so v filmu vibrator (zmotno) predstavili vibrator kot pripomoček za masažo hrbta. Obstajajo vibratorji namenjeni moškim ter takšni namenjeni analnim užitkom.

  

Vrste vibratorjev

Ker gre za tako priljubljene in razširjene igračke, se le-te pojavljajo v najrazličnejših oblikah. In kar je najboljše – vsak lahko najde takšnega, ki mu bo ustrezal. V nadaljevanju predstavljamo kategorije vibratorjev, ki so na voljo v naši trgovini.  

   

Rabbit vibratorji

Kot ste najverjetneje razbrali iz imena gre za vibratorje, ki spominjajo na zajčka (rabbit). Odlikuje ga dvojno delovanje (vsak »ušesek« posebej) – en je namenjen vaginalni stimulaciji, drugi pa stimulaciji ščegetavčka. Del, ki je namenjen stimulaciji ščegetavčka lahko ponuja različne funkcije, kot so segrevanje, posebna oblika (več »ušesk«), rebrasta struktura in druge.

   

Vibratorji G točke

So nekoliko ukrivljeni oziroma drugače oblikovani. Ta oblika omogoča doseganje in stimulacijo G točke, kar pripelje do intenzivnejšega orgazma. Posebej zanimivi so pulzatorji – s pomikanjem gor in dol stimulirajo gibanje penisa med spolnim odnosom in omogočajo realistično izkušnjo, ki se konča z vrhuncem.

Realistični vibratorji

Še bolj realistično izkušnjo pa omogočajo vibratorji, ki močno spominjajo na penis – po izgledu ter na otip. Običajno so izdelani iz mehkega silikona, nekateri celo dvoslojnega, ki spominja na kožo. Njihova oblika je zasnovana po modelu realnega moškega uda, prepletena s številnimi detajli (žile, gube), posebej dovršeno pa je izdelana glavica, pri nekaterih tudi moda.

Vodotesni vibratorji

Ti so posebej vsestranski, saj jih lahko uporabljate pod tušem ali v kadi med sproščujočo kopeljo. Vsekakor je (solo) akcija v vodi bolj zabavna, orgazem pa zagotovljen.

Pametni vibratorji

Vibratorji se lahko povežejo z vašim pametnim telefonom! S pomočjo aplikacij lahko sami sestavite svojo serijo vibracij ali pa jih izberete med ponujenimi in s pomočjo telefona le nadzirate. Nekateri izmed njih omogočajo celo delovanje na daljavo – tako lahko vaš vibrator upravlja partner, ne glede na to, ali je v službi, na poti ali pa na drugem koncu sveta!

Mini vibratorji

Naj vas vaš izbrani pripomoček spremlja povsod. Mini vibratorji so tako diskretni, da jih je moč skriti v vsako torbico, zato si lahko nekaj minutk zase privoščite praktično kjerkoli in kadarkoli.