Dildo: Uporaba, katerega izbrati in cena

Dildo: Uporaba, katerega izbrati in cena
02. december 2 Ogledov: 2311
Dildo: Uporaba, katerega izbrati in cena

Dildo je klasični erotični pripomoček, ki je delil svoje užitke že v starodavnih časih. Zaradi tehnološkega napredka v industriji erotičnih pripomočkov pa lahko najdete vse od nenavadnih oblik, do izjemno realističnih modelov dilda, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo pisan na kožo. Dildo se večinoma uporablja za penetracijo, ki pa je lahko vaginalna ali analna.


 

Katerega izbrati?

Izbira je zelo velika, zato se morate vprašati kakšnega si želite imeti. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami ter oblikami. Prav tako pa se ločujejo tudi po vrsti uporabe, in sicer vaginalni ter analni dildi.

Realistični dildo

– Serija Basix Rubber Works: To je serija dildov podjetja Pipedream, ki jih odlikuje pristna ameriška izdelava, ter posebno izdelana kvalitetna guma, ki ne vsebuje ftalata ter latexa, in je v celoti hipoalergena. Izbirate lahko med različnimi velikostmi ter modeli. Izdelki so cenovno dostopni prav vsakemu uporabniku.

– King Cock: To je serija najbolj realistični dildov na trgu. Vsak skrbno izdelan detajl vene ter izrezanih mod vam bo ponudil občutek kakor, da v rokah držite čisto pravi penis. Če si želite visoko kvalitetni dildo v realistični podobi, je to prava izbira za vas. Vsi dildi so izdelani v ZDA in imajo posebno kvalitetno gumo, ki je hipoalergena in ne vsebuje ftalata ter latexa. Na svoj račun bodo prišli tako ljubitelji manjših, kakor tudi velikih penisov, saj so na voljo vse do velikosti 11 inčev (30 cm).

– King Cock Squirting: Serija King Cock z možnostjo ejakulacije. Če imate fantazije o popolnem izlivu boste navdušeni nad to idejo. Novost na trgu prinaša poseben sistem, ki ponuja možnost izliva z posebno tekočino, ki na las spominja na semensko tekočino. Na dnu dilda vstavite pumpico napolnjeno s tekočino, ter jo ob zaključku stisnite, in penis bo ejakuliral. Izbirate lahko med različnimi velikostmi.

Vse realistične dildote najdete tukaj: realistični dildo

Stekleni dildo

Veliko ljudi ima zmotno prepričanje, da so stekleni dildi izjemno krhki in nevarni. A ravno nasprotno, steklo je kos vsem temperaturnim spremembam, njegova sestava je hipoalergena in posebno prijazna tudi bolj občutljivim uporabnikom. Erotični pripomočki iz stekla so skrbno oblikovani v gladko celoto, brez ostrih robov. To pa je tudi igračka, ki se z leti ne spreminja, vendar ohranja enak izgled tudi po več letih uporabe. Z vami bo za vedno! Stekleni dildo pa ni le erotična igračka, vendar tudi čisto prava unikatna umetnina v katero je vloženo veliko ročnega dela. Cene se gibljejo vse od 24,99€ naprej, in so odvisne od oblike, ter zahtevnosti izdelave.

Analni dildo

Tudi za ljubitelje analnih užitkov se najdejo posebno izdelani analni dildi. Izdelani so iz telesu prijaznih materialov, ki so prilagojeni analni uporabi, največkrat z gladkim silikonom, ki ustvarja bolj prijetne odnose. Oblikovani so tako, da je njihova vstavitev čimbolj enostavna.

Vse analne dilde najdete tukaj: analni dildo

 

Prepustite se v roke poljubnega dilda, in preizkusite klasično erotično igračko, ki ponuja veliko možnosti uporabe. Za popolne užitke pa ne pozabite na souporabo lubrikanta na vodni osnovi, ki ne bo poškodoval materiala igračke. Veliko prijetnih užitkov!