Erotična darila zanjo in zanj

Erotična darila zanjo in zanj
02. december 2 Ogledov: 857
Erotična darila zanjo in zanj

Erotična darila zanjo in zanj

praznični čas, in z njim vesela obdarovanja. A roko na srce, nikoli ni napačen čas za žgečkljivo obdarovanje. Če ste v zagati in se sprašujete kaj točno bi podarili, smo tukaj, da vam predstavimo nekaj idej za darila, ki bodo zagotovo navdušila.

 

Zanjo

Pomembna stvar pri izbiri darila za vašo boljšo polovico je, da diskretno raziščete želje obdarovanke, in jo navdušite z darilom, ki bo za njo uporaben. Lahko se odločite za erotični pripomoček, ali pa jo presenetite z zapeljivim kosom perila, s katerim boste ob pogledu na njo enako uživali tudi sami. Darila s katerimi enostavno ne morete zgrešiti:

1. Erotični pripomočki

Ali ste vedeli, da so masažerji ene najbolj priljubljenih erotičnih igračk pri ženskah? To je pripomoček, ki je na trgu že od samega začetka, in ustvarja senzualno stimulacijo klitorisa, z različnimi programi vibracij. Elegantno oblikovane linije pa so prav tako prava paša za oči, in predstavljajo popolno darilo za vsako žensko predstavnico.

Namig: Najbolj nežni, elegantni masažer z retro pridihom, ki ji bo vzel sapo. Masažer Febmbot je brezčasni očarljivec

Med najbolj zaželenimi pa boste našli prav tako tudi rabbit vibratorje, ki ustvarjajo kar dvojno stimulacijo. Tako imenovani zajčki imajo namreč poseben nastavek za stimulacijo klitorisa, ki bo dodatno dražil ob sami penetraciji. Izbirate lahko med različnimi modeli ter barvami, ki bodo pisani na kožo vaši srečni izbranki.

Raziščite jih tukaj: rabbit vibratorji v spletni trgovini Sverotike.si

2. Erotično perilo

Nakup erotičnega perila ne bo navdušil le nje, na koncu boste ob pogledu nanjo uživali tudi sami. Razvajajte jo z čudovitimi kosi erotičnega perila v kateremu se bo počutila še posebno privlačno. Podjetje Livia Corsetti ter evropski proizvajalec perila Passion, imata lične embalaže, ki so še posebno primerne za obdarovanje. Njihovi modeli so atraktivni, in poudarjajo glavne atribute na ženskem telesu.

Znamka Passion

Kateri kos bi želeli videti vi? Passion erotično perilo

Znamka Livia Corsetti

Večna eleganca vas čaka tu – Livia Corsetti erotično perilo

 

Zanj

Moški so bolj preprosta bitja, in si želijo le majhnih pozornosti, ki pa ni nujno, da so materialne. Seveda ga boste povsem navdušile tudi, če nadenete zapeljiv kos erotičnega perila in si ga poželjivo vzamete takrat, ko nebo pričakoval. A še vedno lahko izberete nekaj daril ob katerih bo več kot navdušen.

1. Erotični pripomočki

Zakaj nebi užival tudi na samem? Veliko ljudi misli, da so erotični pripomočki v večini le za ženske predstavnice, tudi moški radi raziskujejo na samem. Da bodo te trenutki bolj zanimivi pa med drugimi lahko izberete med izjemno realističnimi mastrubatorji, stimulatorji prostate ali pa vibracijskimi obročki. Mastrubatorji za moške se razlikujejo po obliki in sicer ločimo klasični mastrubator ter fleshlight mastrubator, ki izgleda kakor svetilka in je še posebej priročen za uporabo. Pri Fleshlight mastrubatorjih pa lahko izbirate med različnimi zvezdnicami filmov za odrasle, po katerih so izdelani modeli. Izjemno realistični pa imajo ob uporabi občutek čisto prave vagine. Več o Fleshlight mastrubatorjih si lahko preberete tukaj: Fleshlight masturbatorji.

2. Kompleti

Zabavni in predvsem uporabni komplet, ki je izdelan posebej za moške vsebuje veliko zanimivih izdelkov, ki jih lahko uporablja posamično, ali pa kar v vaši družbi. V njem boste med drugimi našli komplet obročkov, lubrikant za bolj gladko mastrubacijo, stimulator prostate za raziskovanje ‘P’ točke, ter mnoge druge. Lično zapakiran komplet pa je še posebej primeren za žgečkljivo obdarovanje.

 

Obdarujte s srcem

Najlepša darila so podarjena iz srca. Prav pri žgečkljivem obdarovanju pa lahko poskrbite, da se bosta po uporabi darila še bolj povezana skupaj, in se ob njem zabavala oba. Čaka vaju nepozabna noč, privoščita si jo sedaj!