Erotične igračke - Vrste

Erotične igračke - Vrste
15. avgust 2019 Ogledov: 1014
Erotične igračke - Vrste

Z gotovostjo lahko trdimo, da med široko ponudbo erotičnih izdelkov prav vsak človek najde pripomoček ob katerem bo lahko izpolnil svoje fantazije, ter se sproščeno predajal erotičnim užitkom, ki pa so še kako pomemben del našega življenja. Skozi raziskovanje svojega telesa človek postaja veliko bolj sproščen v svoji koži, ter posledično tudi bolj samozavesten pred svojim ljubimcem. A erotične igračke niso zgolj za samostojno raziskovanje, z njim lahko prav vi rešite svoje spolno življenje, in prepodite monotonost iz spalnice, ter uživate v povsem novih ter zabavnih trenutkih v dvoje.



Za ženske

Ženske predstavnice imajo za razliko od moških veliko več erogenih con, ki jih z draženjem popeljejo do neverjetnih vrhuncev. Nekatere uživajo v vaginalni penetraciji, spet druge raje posežejo po stimulatorjih klitorisa, nekatere pa si privoščijo kar vse v kompletu.

Vibrator in dildo

Ste za klasiko ali bi dodatek vibracij? Vibratorji ter dildi so zagotovo najbolj priljubljeni erotični pripomočki. Vibrator ima poleg nastavljivih vibracij lahko tudi dodatni nastavek za dvojno stimulacijo, upognjeno konico za G točko in mnoge druge funkcije. Dildo pa je klasika, ki vas nikoli ne bo razočarala. Nekateri med njimi so izdelani posebno realistične oblike, in imajo vakumsko dno, ki ga lahko prilepite na katerokoli gladko površino.

Vaginalne kroglice

Užitki ter trening, to so vaginalne kroglice. Za čvrsto vagino ne potrebujete nobenih posebnih dodatkov, le sprostite se ob družbi kroglic in pomlajena vagina je tu. Kroglice so namreč poleg izjemno stimulativnega učinka tudi primerne za krepitev medeničnega dna oziroma ustvarjanja bolj čvrste ter tesne vagine. Izvajanje keglovih vaj pa je še posebej pozitivno tudi za žensko zdravje. Izberete pa lahko tudi komplet vaginalnih kroglic v katerem najdete vse.

Stimulator klitorisa

Nekatere ženske bolj prisegajo na stimulacijo klitorisa, ki jo lahko dosežete z posebno oblikovanimi stimulatorji. Majhni jajčki, nagajive zvezdice, vibrajoče hlačke, to je le nekaj od možnosti s katerimi lahko dosegate vrhunsko stimulacijo klitorisa. Na trgu pa se je pojavil tudi izdelek, ki prav vsako žensko (brez izjeme) popelje do orgazma le z draženjem klitorisa. Tako imenovani Satisfyer Pro. Več si lahko preberete tukaj: Satisfyer Pro 2

 

Za moške

Tudi moški radi enakovredno uživajo na samem. Seveda pa so bolj preprosta bitja in ne potrebujejo toliko različnih tehnik kakor ženske. A to še vedno ne pomeni, da nehate raziskovati. Vedno lahko odkrijete nekaj novega!

Vagine in mastrubatorji

Umetne vagine so že od nekdaj hit pri moških predstavnikih. Ne le, da omogočajo neverjetno mastrubacijo, prav tako so realistično izdelane in dajejo občutek čisto prave vagine. Tako lahko vsak moški občuti noro notranjost tudi, če je sam. V naši ponudbi najdete tudi vagine, ki so izdelane iz posebnega materiala, ki ima laskavi naziv najbolj realističnega materiala na trgu. Ob dotiku prave kože ter njega, pa ne boste opazili razlike. Med njih spada prodajni hit, vibracijska vagina Anthea.

Fleshlight

Posebno patentirani Fleshlight mastrubatorji so izdelani v obliki svetilke in so še bolj praktični za uporabo. V notranjosti imajo Fanta Flesh material z posebnimi vzorci, ki ustvarjajo občutek prave vagine ter dodatno stimulacijo med samo uporabo. Izbirate lahko med klasičnimi, ter posebnimi izdajami, ki vsebujejo modele vaših najljubših zvezdnic filmov za odrasle.

Stimulator prostate

Ne bojte se raziskovati vaših erotičnih občutkov in preizkusite svojo P točko. P točka ali drugače rečeno prostata je pri moškemu enako orgazmična kakor ženska G točka. Pomembno pa je, da jo raziskujete počasi ter pravilno. Temu pa so namenjeni posebni stimulatorji prostate, katerih oblika je izdelana za bolj prijetne raziskovanje ter posledično neverjetne užitke, ki jih prinaša. Lahko izberete tudi komplet s katerim boste lažje in hitrejše odkrili njene čarobne učinke.

Lutke

Resda je to velik kliše, a z lutko se lahko resnično dobro pozabavate. Izbirate lahko med klasičnimi napihljivimi lutkami, ali prav posebnimi z dodanim mastrubatorjem. Tako je, čisto realistična 3D podoba lahko prav vam greje posteljo.

 

Za oba

Najlepše je v dvoje! Ni dvoma, da seks povezuje, a ta lahko z leti postane bolj monoton. A brez skrbi, naj se prava zabava tukaj ne konča. Na trgu je veliko pripomočkov, ki omogočajo raziskovanje v paru in s tem najbolj zabavno erotično doživetje.

Obročki

Erekcijski obročki niso namenjeni zgolj uravnavanju trdote erekcije pri moškemu, vendar so lahko tudi stimulativen pripomoček za oba. Nekateri izmed njih imajo prav poseben vibracijski nastavek za stimulacijo klitorisa. Svojega poljubnega lahko poiščete tukaj: erekcijski obročki

Podaljšek penisa

Če ste nezadovoljni z dolžino penisa, ali pa bi radi poskusili nekaj novega, izberite podaljšek penisa. Na voljo so prozorni podaljški ali povsem realistični z možnostjo vibracij. Z njimi boste pridobili kar nekaj centimetrov, ki bodo še posebno dobro godili vaši dragi.

Strap-On

Strap-On vibratorji in dildi so posebno izdelani pripomočki, ki jih lahko uporabljajo tako ženske kakor tudi moški. Med njimi boste našli namreč tudi takšne, ki imajo posebno odprtino za vstavitev penisa, da ga lahko normalno uporablja tudi moški. Odlična izbira za vse, ki iščejo popestritev, ali bi radi nadaljevali z zadovoljitvijo svoje drage tudi po tem, ko sami zaključijo. Strap-On za moške je ena od super idej za seks, ki traja in traja. 

 

Analno

Tudi ljubitelji analnih užitkov lahko zase najdejo veliko različnih analnih pripomočkov. Privoščite si lahko klasični analni čep, dildo, ali kroglice. Vse to pa tudi z dodanimi vibracijami.

Analni čep

Tako za začetnike kakor tudi mojstre analnih veščin, je analni čep najbolj pogosta izbira, ki pa prinaša tudi najboljše užitke. Analni čepi so oblikovani tako, da je njihova vstavitev enostavna ter prijetna. Na dnu imajo posebno držalo s katero ga lahko odstranite zelo hitro.

Analne kroglice

Analne kroglice delujejo na podoben način kakor vaginalne. S svojo ergonomsko obliko pa omogočajo zelo enostavno vstavljanje in raziskovanje analnih užitkov. Seveda pa niso tu le za mojstre anale, vendar se jih z majhnimi koraki lahko poslužujejo tudi začetniki.

Analni dildo

Analni dildi so oblikovani v posebnih oblikah, in so na voljo tudi v večjih velikostih za resnične ljubitelje anale. Od analnih čepov se razlikujejo po svojih oblikah ter velikostih, ki pa so še bolj edinstvene. Prodajna uspešnica analni dildo Booty Passion je na voljo kar v štirih različnih oblikah.

 

Vsa ponudba erotičnih pripomočkovna naši spletni strani: KLIK

 

Uživajte v svoji najljubši erotični igrački!