EROTIČNE IGRAČKE ZA ZAČETNIKE

EROTIČNE IGRAČKE ZA ZAČETNIKE
02. december 2 Ogledov: 1463
EROTIČNE IGRAČKE ZA ZAČETNIKE

 

Pomembne točke za vse začetnike

- Začnite počasi: Izberite manjše in manj kompleksne pripomočke

- Ne pozabite na navlaženost: Ob pripomočku vsekakor uporabljajte tudi sredstva za navlažitev (lubrikanti) za bolj prijetno izkušnjo ter izogib poškodam

- Pozanimajte se o uporabi pripomočka: Naj vas ne bo sram, povprašajte prodajalca za nasvete (Mi smo tukaj za vas!)

 

Ženske

Pri izbiri pripomočkov za ženske je vsekakor potrebno pomisliti na več faktorjev. Najbolj pomemben je zagotovo kakšno vrsto stimulacije si želite. Vsako žensko telo je namreč drugačno, in vsaka ženska prisega na drugačno vrsto. Izbirate namreč lahko med klitoralno ali vaginalno, lahko pa združite obe skupaj.

Za začetek vsekakor priporočamo nakup pripomočka, ki se osredotoča le na eno točko – Recimo klasični vibrator in posebej stimulator klitorisa. Ko preizkusite obe vrsti stimulacije in ugotovite, da želite več, pa lahko preizkusite še rabbit vibratorje, ki naenkrat dražijo obe točki.

 

-> Top 3 pripomočki za začetnice

1. Masažer

Masažer je vsestranski erotični pripomoček za katerega lahko brez dvoma trdimo, da je eden najbolj priljubljenih v kategoriji klitoralnih stimulatorjev. Masažer je poleg intimne masaže primeren tudi za masažo telesa. A ne le to, še posebej je primeren tudi za začetnice. Z mnogimi funkcijami vibracij bo vsaka ženska našla svojo najljubšo kombinacijo.

Ponudba masažerjev v naši trgovini.

2. Klasični vibrator

Za začetnice priporočamo klasične vibratorje, ki pa jih lahko obenem uporabite tudi za klitoralno stimulacijo. Izberite manjši vibrator iz bolj kvalitetnih materialov, ko je silikon, saj imajo bolj prijeten otip in uporabo. Če prisegate na bolj mehke penise, pa boste zelo navdušene nad cyberskin materialom, ki je še posebej mehek. Ženske, ki uporabljajo vibrator, naj bi bile seksualno bolj zadovoljene s svojimi partnerji, imajo višji libido in lažje doživljajo orgazme, ugotavlja strokovnjakinja Laura Berman. Če še nikoli niste imele vibratorja, najprej preizkusite manjšo velikost v prisrčni preobleki s katero se boste vedno z veseljem poigrale.

Ponudba mini vibratorjev za vse nove raziskovalke.

3. Vibracijski jajček

Mini in praktični pripomoček ljubke oblike ter dizajna je primeren tako za klitoralno kot vaginalno stimulacijo. S pomočjo daljinskega upravljalnika boste lahko zelo enostavno prestavljanje programe vibracij. Pozitivna stran jajčka je, da kljub majhni velikosti nudi zelo močno draženje. Velik plus pa je tudi praktičnost, saj ga boste lahko diskretno nosile s seboj (tudi v torbici). Zaradi majhne oblike in vrsto različnih funkcij pa je idealen za dekleta, ki rada raziskujejo nove občutke.

Svoj idealen vibracijski jajček pa najdete tukaj .

 

Moški

Da moški, tudi za vas imamo erotične pripomočke! Če želite popestriti samostojne igrice si privoščite enega izmed masturbatorjev s katerim bo zagotovo bolj zanimivo in erotično. Ker moški sami po sebi niso tako kompleksna bitja, ko pride do spolnosti, imajo lahko bolj odprte roke tudi pri začetkih z erotičnimi pripomočki.

Vsekakor bi omenili Fleshlight masturbatorje, ki so najbolj priljubljeni na področju moške solo igre. Fleshlight so posebno izdelani masturbatorji v obliki svetilke. Praktično držalo omogoča enostavno uporabo/namestitev na penis, medtem, ko realistični detajli poskrbijo tudi za zelo realno izkušnjo s pravo vagino. A ne le to, vsak Fleshlight je odlitek zelo dobro poznanih zvezdnic filmov za odrasle, ki ste si jih zagotovo že kdaj ogledali.

Poglejte ponudbo masturbatorjev tukaj.

Če ste še bolj radovedni pa si lahko privoščite tudi stimulatorje prostate a vam priporočamo, da se za prvič odločite za manjše in bolj enostavne stimulatorje, ter šele potem preklopite na bolj kompleksne. Za bolj prijetno izkušnjo pa lahko uporabite analna sredstva za sproščanje, obvezno pa tudi lubrikant.

 

Nasvet za oba

Močno priporočamo uporabo kvalitetnih lubrikantov ob vašem erotičnem pripomočku, neglede na izkušnje, ki jih imate. Souporaba tovrstnih maziv namreč omogroča doseganje boljših spolnih užitkov, in bolj gladke uporabe. Kvaliteten lubrikant bo pripomogel h zmanjšanju trenja, saj lahko spolni pripomočki absorbirajo naravne spolne tekočine. Lubrikant za bolj gladke in brezskrbne užitke!

Slika: Lubrikant Lubido 


DA in NE za vse začetnike

 

- DA Poskrbite, da uporabljate pravi lubrikant. Glede na vrsto materiala pripomočka se lahko odločite za vrsto lubrikanta, saj nekateri lahko poškodujejo material vašega pripomočka. Pri silikonskih pripomočkih se izogibajte lubrikantov na silikonski osnovi saj lahko sčasoma poškodujejo pripomoček. V kolikor pa se odločite za lubrikant na vodni osnovi, pa je ta najbolj varna izbira in bo ustrezal vsem vrstam pripomočkov.

- DA Poskrbite za čistočo pripomočka. To je vsekakor stvar, ki jo ne smete spregledati. Po vsaki uporabi (in pred uporabo) očistite svoj pripomoček vsaj z mokro krpo, še bolje pa s posebnim čistilo za dezinfekcijo, ki ga najdete tudi v naši ponudbi.

- NE Nikoli me pospravite erotičnih pripomočkov v predal oziroma na druge police brez zaščite. Priporočamo, da jih pospravite v posebno torbico ali originalno škatlo. V predalih in podobnih prostorih je namreč vse od prahu, bakterij in mnogih drugih nečistoč, ki bodo pristale na vašem pripomočku. Svoje igračke primerno shranjujte!

- NE Delite svojih pripomočkov z drugimi. Seveda obstajajo pripomočki, ki so namenjeni za uporabo večih ljudi (Dvojni dildo,..), vendar se tukaj bolj osredotočamo na vsakodnevne igračke. Vaši vibratorji, dildi in stimulatorji naj bodo samo vaši, tudi, če ste jih dobro očistili.

 

Imate za nas dodatna vprašanja? Kar pogumno, na tej povezavi nas lahko kontaktirate kar preko obrazca in tako vprašate karkoli si želite.

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja!


Vas zanimajo tudi analni pripomočki? Članek o analnih pripomočkih za začetnike si lahko že preberete na našem drugem blogu.