EROTIČNE, SEKSI NOGAVICE

EROTIČNE, SEKSI NOGAVICE
18. april 2018 Ogledov: 401
EROTIČNE, SEKSI NOGAVICE

Ali ste vedeli, da je vaša oprava lahko še boljša z zapeljivim parom nogavic.. In ali ste vedeli, da so vaše noge lahko še lepše, daljše in bolj vitke, če izberete pravi kos nogavic za svojo linijo.. Za vas smo pripravili prispevek o erotičnih, seksi nogavicah, ki bodo vsekakor burile domišljijo izbranca.

 

Dvignite svojo obleko iz "oh dobro" v seksi vroč videz z brezhibnim parom seksi nogavic. Izbira nogavic je odvisna od oprave s katero jih kombinirate. Poleg erotičnega perila, ki ima po navadi priložene tudi trakove za pripenjanje nogavic, bodo najbolj ustrezale samostoječe nogavice, saj boste lahko tako bolj poudarili tako noge kakor tudi erotično perilo. Za vsakodnevne opravke, zmenke ali službo pa lahko izberite klasične nogavice.. ali nogavice s seksi preobratom.

 

Vrste nogavic

 

Samostoječe nogavice

Vedno seksi, s čipkastim robom ali črto na zadnjem delu, so samostoječe nogavice odlična izbira pri kombiniranju z erotičnim perilom, oblekami in krili. Tovrstne nogavice imajo na notranjem delu po navadi posebno silikonsko obrobo, ki jih drži na mestu, da ne uhajajo. Še bolje pa je, če jih lahko namestite na trakove za pripenjanje ali pa pas za nogavice.

Lahko se odločite za klasični izgled s čipkastim robom v črni barvi, ki bo poudaril vaše noge, ali pa bolj divjo izbiro s kombinacijo usnja in mreže. Namig: Mrežaste nogavice imajo bolj divji zaključek medtem, ko klasične prekrivne nogavice odsevajo eleganco.

 


Klasične nogavice

Brezčasne nogavice, ki jih boste lahko uporabile za različne priložnosti – klasične nogavice. Navadne črne, mrežaste ali z vzorci. To so nogavice, ki se odlično podajo h oblekam in krilom ter potekajo po celotni dolžini spodnjega dela telesa. Da boste dodatno poudarile svoje noge pa lahko izberete bolj vzorčast dizajn, ki bo vse poglede usmeril na njih.

 

 

 

Klasične nogavice s preobratom

Na prvi pogled klasične nogavice z odprtino so idealne za vse, ki bi rade žgečkljivo presenetile. Njihov namen je, da se lahko hitro prepustita strastem in popestrite svoje trenutke. Ker imajo klasičen dizajn pa boste za žgečkljiv dodatek, ki se skriva pod krilom vedele samo vi in vaš izbranec.

 

 

 

Ekstra seksi nogavice

Če ste rade drzne in izstopate, potem so nogavice z ekstra zapeljivim dizajnom prava izbira za vas. Odprte, mrežaste, različnih barv z različnimi potiski bodo poskrbele, da vas izbranec nebo nikoli pozabil. Seveda tovrstni dizajni niso za vsako žensko, a za tiste, ki rade premikajo meje definitivno bodo!

 

 

  

 

Triki za boljši videz v seksi nogavicah


V črnih nogavicah bodo vaše noge še bolj vitke

Navpične črte optično podaljšajo noge

Če želite bolj eleganten izgled se izogibajte široki mreži

Če želite bolj poudariti/povečati noge izberite svetle in vzorčaste nogavic


Celotno ponudbo nogavic v naši spletni trgovini lahko najdete na tej povezavi - Erotične nogavice