EXTRA STRONG: Ekstra močna tabletka za moške

EXTRA STRONG: Ekstra močna tabletka za moške
13. maj 2020 Ogledov: 2167
EXTRA STRONG: Ekstra močna tabletka za moške


Spoznajte našo prodajno uspešnico – Extra Strong kapsule, ki so ene najmočnejših na trgu! Če še niste en od (zadovoljnih) uporabnikov, vas povabimo, da si preberete nekaj o naši mogočni tabletki. Extra Strong je izdelek, ki temelji na naravni sestavi, nima stranskih učinkov in je na voljo brez recepta.


 

Extra Strong je ekstra močna formula, ki temelji na naravnih ekstraktih, ki pozitivno vplivajo na moško spolno življenje. Skrivnost njene formule se skriva v skrbno izbranih izvlečkih, ki naravno rastejo na 4000 m nadmorske višine v Himalajskih gorah. To so tradicionalno poznane rastline, ki pozitivno vplivajo na vse spektre moškega spolnega življenja.

 

Izdelek Extra Strong je naša prodajna uspešnica. Več o njem in odzivih naših strank pa si lahko preberete na tej povezavi

 

Komu je namenjen izdelek?


Izdelek Extra Strong je namenjen vsem moškim – Tako tistim, ki imajo težave s spolnostjo, kot tudi tistim, ki želijo zgolj popestritev. Extra Strong kapsule so namreč priljubljene pri moških vseh starostnih skupin.

Mlajši: V mladosti lahko zaradi neizkušenosti hitro pride do pripetljajev, kot so prezgodnji izliv, sramežljivost,.. Z Extra Strong kapsulami boste lahko bolj samozavestni saj imate ob sebi najboljšega pomočnika. Vaši odnosi bodo odlični, vaša draga pa še posebej zadovoljena!

Starejši: V starejših letih se lahko že kažejo prvi znaki erektilne disfunkcije, velikokrat pa tudi padec libida in spolne moči. Z Extra Strong boste lahko uživali kot v mladosti – Z mladostniško energijo, trdno erekcijo ter visoko spolno močjo!

 

Iz česa so izdelane Extra Strong kapsule?


Extra Strong kapsule so 100% izdelane iz naravnih sestavin. Sestavine so dobro poznane in pozitivno vplivajo na spolnost.

 

Ginko – Naravni afrodiziak, ki izboljša prekrvavitev v telesu. Ginko so tradicionalno pripravljali že v najstarejših kitajskih civilizacijah.

Ginseng – Ena ključnih sestavin s katerimi boste izboljšali svoje počutje in odpravili utrujenost. Ginseng bo poskrbel za žarek mladostniške energije ter boljšo vzdržljivost v postelji.

Rožni koren – Se bori proti fizični izčrpanosti in vam daje moč, da bo nastop v postelji še boljši

Seme Predenice – Rastlina, ki vsebuje veliko hranilnih snovi kot sta vitamin A in proteini.

Goji jagode – So naravni afrodiziak s katerim boste povečali libido. Poleg vsega pa so prav tako tudi bogate z aminokislinami.

Cimet – Za lajšanje izčrpanosti in izboljšanje prekrvavitve.

 

Z Extra Strong kapsulami bom..


- Imel boljšo erekcijo in jo lahko ohranjal skozi celoten odnos.

- Imel boljšo kontrolo nad izlivom in tako zdržal dlje.

- Lahko nadaljeval odnose tudi po orgazmu.

- Imel boljšo spolno moč in nastop v spalnici.

- Brezskrbno užival z naravno formulo brez stranskih učinkov.

- Imel energijo kot v mladosti.

- Občutil povečano željo po odnosih.

- Pridobil nazaj izgubljeno samozavest.

- Užival jaz in moja draga!

 

.. Naše zadovoljne stranke so povedale:

 

Gospodje, če ste tako radovedni, kot sem sam riskirajte teh 35 EUR in vam ne bo žal, žena, ljubica, partnerka pa definitivno izredno srečna. To je sigurno najboljši izdelek, ki sem ga testiral. Deluje celo bolje, kot ga oglašujejo, pri meni deluje tud dva dni. - Radovednež

Z eno besedo vrhunsko. Zaradi stresnega dela, ki ga opravljam ni bila zeljena etakcija...ni bil popolnoma trd...ko vzamem extra strong nimam vec tezav. Trd je kot kamen...sex traja po uro in vec. Zelo zadovoljen. - Andrej

Končno izdelek na trgu, ki deluje in nima stranskih učinkov. Zapravil sem že kar nekaj denarja za brezvezne tablete, ki niso delovale ali pa sem bil po njih ves rdeč v glavo, naslednji dan pa sem imel celi dan glavobol. Ta izdelek deluje 100% brez slabih stranskih učinkov, zato ga priporocam! - Rok

Kupila sem jih za moža, ker je velikokrat med odnosom erekcija splahnela in sva imela težave in matranje, ter slabo voljo. Odkar kupujeva v tej trgovini izdelek je seks spet tak, kot je bil pred dvajsetimi leti. Zelo kvaliteten izdelek za resnično ugodno ceno. Pohvala trgovini! - Jana