Feromonske dišave: za moške in za ženske

Feromonske dišave: za moške in za ženske
13. november 2019 Ogledov: 457
Feromonske dišave: za moške in za ženske

Vam zaupamo skrivnost do nepremagljive privlačnosti? To je uporaba feromonske dišave!

Kaj so feromoni?

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli. Povečana vsebnost feromonov na drugi osebi se čuti kakor večja privlačnost, ter dostopnost človeka. Feromoni se prenašajo po zraku, in, če ste se kdaj znašli pred vprašanjem zakaj vas neka oseba tako neverjetno privlači, pa ste mogoče dobili odgovor. Človek pa sicer največ feromonov izloča v obdobju med 14. in 18. letom starosti.

Po raziskavah, ki jih je na moških opravila odkriteljica človeških feromonov dr. Winnifred Culter, je razvidno, da je 74% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, več nasmehov, poljubov ter spolnega občevanja kot pred uporabo le-teh.

Zakaj se uporabljajo feromoni?

Feromoni se ne uporabljajo zgolj pri iskanju popolnega partnerja, vendar pripomorejo tudi h boljši dostopnosti osebe, kar je še posebej pomembno pri tistih, kjer je stik z ljudmi pomemben dejavnik za uspešno opravljanje poklica. Seveda pa se bo z njihovo uporabo povečalo tudi spolno poželenje.

Kako se uporabljajo feromonske dišave?

Feromonsko dišavo nanesete kakor klasično na vrat ali zapestje. Pri tistih dišavah, ki imajo vonj, pa morate paziti, da ne nanesete prevelike količine, saj imajo zelo močno aromo.

Feromonske dišave

Za moške
Ali ste vedeli, da veliko žensk privlači prav vonj moškega? Feromonska dišava je odlična ideja, če želite izstopati, in postati bolj dostopni pri iskanju srčne izbranke. Na voljo so feromonske dišave z različnimi omamnimi vonjavami, ki jih boste lahko nosili kadarkoli. Če pa bi radi še vedno uporabljali svoj najljubši parfum, pa lahko izberete tudi feromonsko dišavo brez vonja, ki jo boste diskretno nanesli sočasno z vašimi drugimi dišavami. Feromonsko dišavo pa lahko nanesete tudi pred pomembnim sestankom, kar bo povečalo vašo dostopnosti, ter prineslo boljše rezultate.
Izdelki v spletni trgovini: moške feromonske dišave 

Za ženske
Če bi rade izstopale iz množice lahko svoje telo odišavite z dišavo, ki vsebuje feromone. Izbirate lahko med takšnimi z vonjem, ki jih uporabljate kakor klasične parfume, ali pa si izberete takšno brez vonja, ki jo lahko mešate s svojim najljubšim parfumom. V vseh primerih pa boste s svojo privlačnostjo prevzele vse mimoidoče. Lahko pa feromone nanesete kar po celotnem telesu, v obliki vlažilnega losjona z prijetno aromo, ter negovalnim serumom.
Izdelki v spletni trgovini: ženske feromonske dišave