GEL BTB Fisting (100 ml)

Intimni gel, ki je zaradi svoje formule še posebej primeren za fistanje. Gel BTB optimizira lubriciranje kože med samim dejanjem fistinga, saj s svojo mazljivostjo zmanjša drgnjene kože. Izkušnja bo prijetnejša in se boste v celoti lahko prepustili najglobjim užitkom.
Redna cena 12,99 € Akcijska cena 10,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BTB0000026
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 10,39 €

Intimni gel, ki je zaradi svoje formule še posebej primeren za fistanje.

   

Gel BTB optimizira lubriciranje kože med samim dejanjem fistinga, saj s svojo mazljivostjo zmanjša drgnjene kože. Izkušnja bo prijetnejša in se boste v celoti lahko prepustili najglobjim užitkom.

  • Količina: 100 ml
  • Primerno za vegane
  • Ni testirano na živalih
  • Združljivo s kondomi
  • Izdelano v EU

Navodila za uporabo: Na izbrane dele telesa nanesite želeno količino lubrikanta.

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, Dimethiconol, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Xanthan gum, Vanillyl Butyl Ether, Disodium EDTA, Sodium Hidroxyde.

Opozorila: Ne zaužijte in ne nanašajte v bližino oči. V primeru draženja ali alergije na izdelek takoj prenehajte z uporabo in pokličite zdravnika za nasvet. Samo za zunanjo kozmetično uporabo. Lahko ga nanesete na kondom, ko ga uporabljate, vendar ni kontracepcijsko sredstvo in ne vsebuje spermicidov. Hraniti na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Hraniti izven dosega otrok.  

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA BTB Cosmetics
Količina 100 ml
Poreklo Španija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GEL BTB Fisting (100 ml)
Vaša ocena