Fleshlight in Tenga

Fleshlight in Tenga
02. december 2 Ogledov: 1259
Fleshlight in Tenga

Področje spolnih igračk že dolgo ne meri več zgolj na ženske uporabnice. Čeravno bi ob pregledu ponudbe naše spletne trgovine marsikdo zaradi ogromnega števila vibratorjev, dildov in ženskega tekstila pomislil, da so naše stranke zvečine ženskega spola, temu ni tako. Tržimo namreč veliko izdelkov, ki so namenjeni izključno moškemu spolu – tabletke za erekcijo, sredstva za podaljševanje časa do izliva, obročke in podaljške za penis, masturbatorje,…

Prav ti so nekakšen prodajni ekvivalent vibratorjem (čeravno prodaja le teh še zdaleč ni strogo vezana na spol) in so skozi leta razvoja doživeli številne inovacije in izboljšave ter so danes postali neverjetno razvejana množica erotičnih pripomočkov z najrazličnejšimi lastnostmi. Vse le in zgolj za to, da lahko posameznik najde nekaj kar v čim večji meri odgovarja točno njegovim stimulacijskim potrebam.

Podjetji, ki sta na področju moškega samozadovoljevanja naredili največje premike in sta znani po svojih na čase rahlo nenavadnih pristopih k oblikovanju, sta brez dvoma ameriški Fleshlight in japonska Tenga. Verjetno je večina od vas zanju na neki točki že slišala oz naletela ob brskanju po svetovnem spletu, saj sta oglaševalsko zelo močni in dobro zastopani v različnih revijah in na na portalih namenjenim moškemu občestvu ter se lahko pohvalita z noro visokimi prodajnimi številkami. Izdelke obeh lahko najdete in si jih zagotovite tudi v naši spletni trgovini zato je čas, da si jih podrobneje ogledamo.

Fleshlight

Masturbator Fleshlight je leta 1998 razvil Steve Shubin. Kot nakazuje že ime, se izdelek zgleduje po obliki svetilke. Zakaj je temu tako? Avtor pravi, da je želel razviti masturbator, ki bi bil diskreten po izgledu in obenem priročen, navdih pa je črpal iz svoje bivše (in precej vprašljive) policijske kariere. Torej, zunanje ogrodje igračke je trdno in spominja na ročno svetilko, notranjost pa je mehka in obljublja karseda realistične občutke užitkovne plati spolnosti. Notranjost je tudi del s katerim se je podjetje kasneje diferenciralo od ostalih. Shubin se je namreč odločil, da bodo pri Fleshlightu razvili linijo izdelkov, ki bo v svojem jedru vsebovala kopije intimnih predelov različnih pornozvezdnic. Način, ki je prav gotovo privzdignil mnoge obrvi in sprožil kar nekaj negativnih kritik. A konec koncev je bila to le spretna marketinška poteza podjetja in pove manj o izdelku samem kot o končnem uporabniku – na njem je ali bo v izdelku užival zaradi odlične izdelave in vrhunskih materialov ali pa zaradi glorifikacije intimnih predelov določene donatorke. Masturbatorji Fleshlight se torej med seboj razlikujejo po dodanih funkcijah, teksturah in namenu, druži pa jih uporaba ultra realističnih in varnih materialov, sesalni učinek in oblika zunanjega ogrodja.

V naši ponudbi.

Tenga

Moške igračke podjetja Tenga poosebljajo na eni strani rahlo bizarnost na drugi pa neverjetno premišljenost oz sofisticiranost japonskega načina oblikovanja, ki je kot tako stereotipizirano globoko v zavesti zahodnjaka. Tako lahko zapazimo, da se v njihovem repertoarju nahajajo masturbacijski jajčki, tube in izdelki, ki izgledajo kot, da bi si jih zamislil odpadnik neke skrajno napredne izvenzemeljske civilizacije, jih postavil na piedestal ter podaril moškemu delu človeštva. Vsej tej vizualni nenavadnosti navkljub pa ste lahko prepričani, da vam lahko igračke tega podjetja dostavijo neverjetne občutke, saj je vsaka poteza njihove prav tako samosvoje notranjosti namenjena maksimizaciji dražilnih učinkov na moški spolni ud.

V naši ponudbi.