FLESHLIGHT: Podjetje, ki uresničuje moške sanje

FLESHLIGHT: Podjetje, ki uresničuje moške sanje
17. julij 2019 Ogledov: 880
FLESHLIGHT: Podjetje, ki uresničuje moške sanje

Podjetje Fleshlight je eno najbolj priznanih na področju izdelave pripomočkov za moške. Njihovi Fleshlight mastrubatorji so namreč najbolj realistični po izgledu, še posebno pa po dotiku. V sodelovanju z najbolj priljubljenimi zvezdnicami filmov za odrasle, pa omogoča povsem realistično doživetje v družbi vaše najljubše zvezdnice. A kdo stoji za to fantastično idejo? En in edini, izumitelj Steve Shubin.

 

Naj vas popeljemo na začetek.. Steve je bil rojen v številčni družini, bilo jih je namreč kar 14. Vedno se je želel čimbolj dokazovati in izstopati. Vrhunski nogometaš se je po zaključku šolanja odločil, da se bo pridružil elitni policijski ekipi SWAT specialcev. A Steve si je vedno želel ustvariti nekaj svojega, svoje podjetje. In to mu je tudi uspelo!

Pisalo se je leto 1993, ko je Steve, takrat še v službi policaja, izvedel odlično novico – Njegova žena, profesionalna tenisačica je pri 40 letih noseča. Prav ta novica pa je bila tudi ključna za nastanek te vrhunske industrije, ki sedaj podira rekorde. Zdravnik jima je namreč povedal, da glede na to, da sta v teh letih, ni priporočljivo imeti spolnih odnosov med nosečnostjo. Pravzaprav so jih na nek način prepovedali. To pa seveda ni bila dobra novica za Steva.. Kar 9 mesecev brez odnosov?! Na večerji, ko sta z ženo Kathy proslavljala nosečnost, jo je vprašal: '' Ali bi bilo tako grozno, da bi v času, ko ne moreva imeti spolnih odnosov našel nekakšen nadomestek? '' Njegova žena se je seveda strinjala.

Začelo se je z napihljivo lutko. A želela sta poiskati boljšo rešitev, bolj realistično. Takrat pa sta pričela razmišljati.. Kaj če bi ustvarili produkt, ki bi omogočal popolno zadovoljitev.. Kakšen bi bil? Takrat se je rodila ideja! Z vložkom 50.000 $ sta odprla podjetje, ki se je sčasoma poimenovalo FLESHLIGHT. Žena Kathy je imela le en pogoj – Izdelki morajo biti okusno izdelani, ter kot nekakšne umetnine. Glede na ponudbo na trgu, pa sta vedela, da je njun izdelek nekaj posebnega, nekaj kar še ne obstaja.

Fleshlight je družinsko podjetje, v katerem sodelujejo tudi njegovi sinovi. Družina Shubin se je namreč vsak teden usedla za okroglo mizo kjer so izrezovali najljubše dele telesa in skupaj delali pravi 'brainstorming', dokler niso prišli do popolnega prototipa. Želeli so, da so izdelki čimbolj podobni pravemu občutku kože, ter, da so rokavi Fleshlighta popolnoma odstranljivi, ter enostavni za čiščenje.

 

 

S časom je podjetje Fleshlight pričelo dobivati svoje ime, v današnjih časih pa je eden najbolj priljubljenih proizvajalcev. V njihovi ponudbi pa poleg Fleshlight izdelkov z ženskimi vložki, najdete tudi Fleshjack vložke za moške, ki imajo radi moške. Za vsakega nekaj! Steve pa pravi : ''Sem velik zagovornik mastrubacije. Za zdrav duh in telo jo morate poskusiti večkrat!''

 

FLESHLIGHT DEKLETA

 Tera Patric, Tori Black, Katsuni, Angela White,.. In mnoge mnoge druge.. Izberete lahko svojo najbljubšo zvezdnico. Podjetje Fleshlight namreč sodeluje z vsemi najbolj priljubljenimi zvezdnicami v erotični industriji. Njihovi intimni predeli pa so upodobljeni z posebnimi detajli, in na pripomočku izgledajo kakor pravi!

 

 

Priljubljene izdelke Fleshlight lahko najdete tudi na naši spletni strani. Kliknite tukaj.