IDEJA ZA POPESTRITEV DOGAJANJA V SPALNICI

IDEJA ZA POPESTRITEV DOGAJANJA V SPALNICI
02. december 2 Ogledov: 962
IDEJA ZA POPESTRITEV DOGAJANJA V SPALNICI

Ste za to, da bi bilo v vaši spalnici še bolj zanimivo? Predstavljamo vam 10 nagajivih idej za popestritev dogajanja v spalnici. Torej, če želite popestritev z dolgoletnim partnerjem, ali pa ste zgolj bolj pustolovski po naravi, je sedaj čas, da pričnete novo seksualno popotovanje v spalnici.


 

1. Prepustite nadzor

Ne potrebujete biti vedno glavni, kdaj se lahko prepustite. Presenečeni boste nad tem kako zanimivi so lahko nepričakovani gibi, poljubi in dotiki. Maska za oči, erotične lisice in vrvi bodo vzbudili nove občutke, ko boste svoje telo v celoti prepustili drugi osebi. To je odličen način za spoznavanje novih čutov.

 

2. Vključite erotične pripomočke

Erotični pripomočki niso samo za solo igro – Zakaj jih ne bi preizkusila skupaj? Imata veliko različnih možnosti, kot so vibratorji za pare, erekcijski obročki z vibracijami, klitoralni stimulatorji za spodbujanje orgazmov,.. Erotični pripomočki pa lahko v spalnico prinesejo večje zadovoljstvo, saj pripomorejo h bolj kvalitetnim in intenzivnim odnosom. Z erekcijskimi obročki bo moški namreč lažje ohranjal erekcijo in vzdržljivost, s stimulatorji pa bo ženska lažje doživela orgazme.

 

3. Pojejte, poližite

Privoščite si najbolj okusno sladico – ljubimca! Izberite enega izmed jedilnik lubrikantov ali gelov, ki ga boste ob koncu lahko kar pojedli. Na voljo je več različnih gelov z različnimi okusi, vse od tropskega sadja, sladke jagode do kokosa. Jedilni geli služijo dodatni navlažitvi ter sladkemu presenečenju ob koncu.

 

4. Seksi masaža

Masaža je lahko tako seksi kot tudi sproščujoča. Privoščite sebi in svojemu partnerju masažno olje s sprostilnim učinkom in prijetnimi aromami in se medsebojno masirajte. Če uporabljate zaščito pa se prepričajte, da je masažno olje označeno kot varno s kondomi.

 

5. Izberite seksi oblačila

Nič ne bo bolj izstopalo izven rutine kot izbira seksi oblačila, ki ga bo popolnoma presenetila. Pričakajte ga/jo v seksi kosu, ki bo dodatno stopnjeval strasti. Če sta že navajena pižamic in trenerk, ga lahko tokrat pričakate v seksi korzetu – Moški pa njo v intimnih boksaricah z dodatkom. Zakaj pa ne? Zadovoljstvo bo na obeh straneh!

 

6. Pojdita ven iz postelje

Dobesedno! Naj ne bo posteljni okvir vaša omejitev pri raziskovanju. Pojdite naprej! Privoščite si seks v različnih delih stanovanja – Miza, stol, zid, oboki vrat, kavč, tuš.. Zagotavljamo vam, da bo seks v teh prostorih še bolj prijeten in strasten.

 

7. Igrice

Seksi igrice si lahko privoščita na več načinov. Z metanjem kock boste dobili več različnih izzivov – Recimo poljubite partnerja, na drugi kocki pa lokacija poljuba. To je eden bolj razburljivih načinov popestritve saj noben ne ve kaj ga čaka ob naslednjem metanju kocke. Lahko pa si izberete tudi klasične igre in jih spremenite v slači – igrico. Ali pa igrico z vprašanji ''Kje je bil najin prvi zmenek'', če partner pravilno odgovori lahko slečete en kos oblačila.

 

8. Seksi frizura

Spreminjanje vaše intimne frizure lahko prinese zanimive reakcije partnerja. Poizkusite z različnimi modelčki, ki bodo vaše intimne predele dodatno popestrili.

 

9. Brez uporabe rok

Kako dolgo zdržita brez uporabe rok? Namesto rok lahko za predigro uporabita tudi druge čute kot so ustnice, kožo, telesa in dih.

 

10. Pustite seksi sporočilo

Popolnoma nepričakovano mu pustite seksi sporočilo v katerih namigujete kaj vse bi radi počeli.. Zagotavljamo vam, da bosta ob prihodu domov še posebej razgreta!