IGRA VLOG

IGRA VLOG
16. januar 2022 Ogledov: 56
IGRA VLOG

Ste se kdaj ob ogledu erotičnih prizorov v filmih (na samo v filmih za odrasle, tudi v praktično katerem koli filmu, ki se predvaja v večernih urah) vprašali, kako lahko igralci izgledajo tako seksi in kako je možno, da so ti prizori tako prežeti s strastjo? No, odgovor se skriva kar v vprašanju samem – v prizoru sodelujejo igralci, ki - igrajo! Njihova dejanja (in besede) so natančno zapisani v vnaprej pripravljenem scenariju, ki mu zgolj doživeto sledijo, vsak izmed njih pa ima točno določeno vlogo. In če ste morda ob naslovu pomislili, da se mora vse, kar je povezano s spolnostjo zgoditi spontano, se pošteno motite. Igra vlog med rjuhami je zagotovo eden boljših načinov popestritve spolnega življenja.

Glavni razlog, zaradi katerega se nekateri pari radi poslužujejo igranja vlog pri spolnih odnosih je sledeč: nekatere stvari, ki si jih (morda potihem) želimo v spalnici, se nam zdijo smešne, neumne ali pa smo le preveč sramežljivi, da bi jih želeli (ali bolje rečeno upali) preizkusiti. Če pa se postavimo v vlogo izmišljenega karakterja, te stvari postanejo sprejemljive, sram pa v trenutku izgine. Poleg tega je znano, da se večini tako žensk kot moškim zdijo uniforme določenih poklicev neverjetno seksi, nekateri pa hrepenijo po igri moči, pri kateri jih partner med seksom postavi v podrejen položaj.

V nadaljevanju smo za vas zbrali nekaj nasvetov, kako pristopiti k igranju vlog in katere vloge so najpogosteje plod fantazij.

Pogovor s partnerjem

Najprej se morata s partnerjem odkrito pogovoriti o vajinih pričakovanjih in željah. Pogovor lahko začnete tako, da mu preprosto pokažete fotografijo kostuma poljubnega poklica in vse skupaj pospremite z vprašanjem, če si vas morda želi videti v njem. Pogovor pa lahko pričnete tudi na način »včeraj se mi je sanjalo…« in v pripoved o »sanjah« vključite vašo fantazijo.

Poleg dogovora o sami igri in določitve vlog morata določiti tudi meje, morda tudi tako imenovano »safeword« (besedo, s katero prekinete igro ali spolni odnos, kadar vam postane neprijetno).

Prav tako je pomembno, da se v nobenem primeru ne norčujete iz želja partnerja in se mu (ne glede na to, kako smešna se vam zdi njegova ideja ali fantazije) ne posmehujete. Prav tako naj dogajanje v spalnici ostane vajina »skrivnost« -  niti vaša najboljša prijateljica ne rabi poznati podrobnosti in pikantnih skrivnosti dogajanja med rjuhami.

Začnita počasi

Vsekakor ob odločitvi, da se bosta preizkusila v igranju vlog, začnita počasi in kasneje nadgrajujta vajine igre. Ob prvih poskusih vsekakor ni potrebno nakupiti pet kostumov služkinje in narediti enournega scenarija, v katerem natančno določite, katere besede boste izrekli.

Na začetku se lahko poslužujeta zgolj spontanim stavkom ali pa se postavita v vlogi tujca, ki si bosta privoščila »seks za eno noč«. Dogovorita se za »zmenek« v lokalu ali restavraciji, kamor običajno ne zahajata in začnita s igranjem vlog že ob prihodu – sta namreč dva tujca, ki sta se dogovorila za prvi zmenek.

Kako izbrati

Prelevita se lahko v praktično karkoli – uporabita domišljijo. Seveda se poslužujta vlog, ki vama obema ustrezajo in v katerih se ne bosta počutila neprijetno. Pomembno je, da si zaupata vajine želje; morda čutite metuljčke, ko pomislite, kako bi partner izgledal v uniformi policista? Ali pa vas neverjetno vzburi igra podrejanja in bi si želele postati služkinje? Možnosti je ogromno in prav nobena izmed njih ni prepovedana ali smešna.

Za konec vam prišepnemo še seznam vlog, ki bodo zagotovo poskrbele za vročo noč:

  • Neznanca
  • Profesor in študent
  • Dostavljalec hrane in stranka
  • Hišnik/mojster in stranka
  • Šef in zaposleni
  • Navijačica
  • Policist
  • Služkinja
  • Trener
  • Maser
  • Medicinska sestra

Če potrebujete inspiracijo pa lahko prebrskate med našimi kostumi.