Igranje vlog

Igranje vlog
02. december 2 Ogledov: 434
Igranje vlog

Bliža se čas premnogih prazikov in kot vedno bodo le ti s seboj prinesli zvrhano količino pozitivne energije.

 

Ljudska srca se v tem delu leta še posebej omehčajo in zdi se kot, da je bil vsak obraz že rojen z nasmehom. Posledično pozabimo na številne brezsmiselne predsodke ter v žaru vsega lepega spustimo marsikatero nepotrebne zavoro. Mar ne bi bilo lepo, če bi k temu stremeli skozi celo leto? Da bi se lahko, kojci bi prišli domov, posvetili zgolj družini, prijateljem in ljubljenim osebam. In ravno ljubezenske zveze utrpijo največji davek zaradi prehitrega in vse bolj sivkastega tempa življenja. Preprosto težko je ob vsem tem cilizacijskem hrupu ohranjati določen nivo strasti iz katerega sta se rodili ljubezen ter njena krona – zveza. Da se temu izognemo, je brez dvoma smiselno poskušati vedno nekaj novega in tako vedno znova vnašati na poti izgubljeno energijo.

Kot smo že omenili, ni boljših trenutkov za tovrstna dejanja kot pa sedaj ob praznikih, ko cel svet brbota od veselja. In zopet smo tu mi, ki vam pri tem rade volje pomagamo, tako z predlogi tukaj na blogu, kot z našo bogato ponudbo izdelkov za popestritev spolnosti. Gotovo se že sprašujete, kaj imamo tokrat v mislih. Naj potešimo vašo radovednost – ciljamo na igranje vlog.

Verjetno ni lepšega ter bolj celostnega načina za popestritev seksualnega življenja kot pa z igranjem različnih vlog. Srž igranja leži v izživetju fantazij in pa popolni svobodi, ki ga le to nudi – omejeni ste zgolj in samo z lastno domišljijo. Posledično lahko ustvarite kraje in situacije, ki so le vajini in vajine ter tako utrdite vajino zvezo in pozabite na vsakodnevne skrbi, obenem pa dodobra začinite posteljne aktivnosti. Ključna je komunikacija, s katero lahko en drugemu zaupata svoja najglobja hotenja in fantazije, ter jih en drugemu pomagata uresničiti. Ko bosta tako pozabila na lastne blokade, se bosta lahko še bolj intimno povezala in strast bo zopet postala povsem samoumevna.

Dodatna privlačnost igranja vlog leži še v dejstvu, da je njegova kompleksnost odvisna le od vaju s partnerjem in vajinih želja ter potreb. Igranje je lahko povsem preprosto, zadostuje že zgolj komuniciranje znotraj neke vloge. Seveda pa imate možnost, da zadevo popeljete na povsem novo raven – od priprave samega prostora, do preobleke v vlogi primerne kostume. Ravno z njimi pa vam lahko pomagamo tudi mi in tako omogočimo vašim strastem, da poletijo na krilih vaših fantazij. Zatorej vam na tem mestu predlagamo nekaj idej, ter pa v paru z njimi nekaj kostumov, na vas pa je, da jih realizirate.

Gospod in gospa božička

Zunaj je božični večer in gospod božiček se je vrnil z napornega obdarovnja sveta. Čas je, da pozabi na vrvenje skozi nočno nebo ter se upočasni in spočije. Seveda pa ob tem ne sme pozabiti na gospo božiček, ki ga je medtem nestrpno čakala. Skupaj se bosta predala noči in en drugega obdarila z ogromno količino strasti in ljubezni. Božič, katerega ne bosta nikoli pozabila!

Zanjo: Kostum Sexy Santa

Policistka in vlomilec

Policistka, je ob rutinskem kroženju skozi naselje opazila luč na oknu hiše, katere stanovalci so na novoletnem oddihu. Odloči se da bo zadevo raziskala, zato se ustavi in odide pogledat v katerem grmu tiči zajec. Ko vstopi v hišo je vse popolnoma tiho razen živčnega hrupa, ki prihaja iz spalnice. Zbere pogum, prime pendrek in se napoti k izvoru. In hop zlikovec je zasačen! Iskal je tuje premoženje sedaj pa bo moral, če se bo hotel izmazati iz škripcev, pokazati svoje in ga dati na preizkušnjo…

Zanjo: Kostum Poredna Mačka

Zanj: Erotične lisice

Neukrotljiva šolarka in profesor

Profesor Tvrdi se je odločil, da ima dovolj nemira v razredu, ki je povzročen s strani z vsemi flirtajoče učenke. Vedno z liziko v ustih je mala razposajenka pravi hudiček ob katerem ne ostane hladen noben predstavnik moškega spola. Prosfesor tako sploh ne ve kako težko nalogo si je zadal, ko ji je odredil dodatne kazenske ure, katere bo morala preživeti sama skupaj z njim. Nedvomno bo nagajivka poskusila uporabiti vse svoje omamne čare, da se prikupi strogemu profesorju…

Zanjo: Kostum nočna šolarka

Zanj: FSoG Spank Me, Please Spanking Ruler

Pohotna čarovnica in ujetnik

Osamljena čarovnica Hoti je v svoje kremplje končno dobila nič hudega slutečo žrtev – moškega ljubimca. S svojimi čarovniški spretnostmi mu je odvzela sposobnost vida ter ga priklenila na posteljo, tako da je sedaj popolnoma nemočen. Le kaj vse se nenasitno pohotni coprnici podi po glavi in le kaj čaka njenega seksualnega služabnika?

Zanjo: KOSTUM Candy witch

Zanj: KOMPLET Black bondage kit

 

Tako, to je torej nekaj malega idej z naše strani, ostale kostume iz naše ponudbe pa najdete na sledeči povezavi. Upamo, da čimprej uresničite svoje fantazije ter se predate užitkom, ki jih ponujajo.