Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo
30. julij 2020 Ogledov: 136
Kako izbrati pravo erotično oblačilo za svojo postavo

Si želite kupiti nova erotična oblačila, a niste prepričani kje začeti? Brez skrbi! Vse kar morate storiti je, da ugotovite svojo obliko telesa in dali vam bomo najboljše predloge za erotično perilo, ki bo vašemu telesu laskalo in ga dopolnjevalo na najboljši možni način. Če kupujete spodnje perilo kot darilo za svojo ljubimko in v njenih predalih niste našli veliko namigov o slogih in oblikah, ki so ji všeč, pa je čas, da izberete nekaj novega! Ta vodič vam bo pomagal najti nekaj kar bo na njej izgledalo osupljivo, obenem pa tudi zagotovilo, da se bo počutila seksi in samozavestno.

 

Povej mi svojo obliko telesa, in povem ti kaj obleči!

 

Kako najdete svojo obliko telesa?

Stopite pred ogledalom samo v spodnjem perilu. Prepričajte se, da je hrbet raven, da so ramena nazaj in stojite obrnjeni naprej. Oglejte si svoje telo in analizirajte njegovo obliko.

Spadali boste v eno od štirih glavnih oblik telesa, ki so opisane spodaj. Glede na to pa boste lahko takoj našli katero erotično perilo priporočamo za vaš tip postave.

 

Oblike telesa

Značilnosti:

♥ Večje oprsje

♥ Ozek pas

♥ Večja zadnjica

 

Peščena oblika ima veliko ključnih značilnosti, ki jih je vredno resnično dobro poudariti. Peščena oblika je sestavljena iz jasno definiranega pasu in dobro sorazmernih bokov in oprsja, zato ne želite dodajati volumna tam, kjer ni potreben, ampak izberite nekaj kar poudarja vaš pas. Izogibajte se nedrčkov z ekstremno podloženimi košaricami in raje izberite takšne, ki poudarjajo vašo naravno obliko a še vedno nudijo podporo.  

Najboljše erotično perilo za peščeno postavo so oprijeti negližeji z dodatkom na pasu – lahko gre za čipkasti prosojni detajl ali šive, ki dodatno poudarijo pasno linijo. Še bolj idealni pa so korzeti, ki odlično dopolnjujejo vašo naravno obliko, pokažejo pas in opozarjajo na čudovito oprsje ter polno zadnjico. Odlično pa se vam bodo prilegali tudi ujemajoči se kompleti različnih krojev.

Skupaj z dodatkom seksi spodnjih hlačk, pasa za nogavice in nogavic, ki optično podaljšajo noge, pa boste zaključili celoten videz.

 

Priporočamo

 

          Korzet Maddie                 Korzet 810 White

 


 

sex shop - erotična oblačila - erotično perilo 

Značilnosti:

♥ Povprečno oprsje

♥ Povprečen pas

♥ Poudarjena zadnjica/spodnji del

 

To je ena najbolj priljubljenih oblik telesa, saj ima zavidanja vreden spodnji del, ki pritegne pozornost daleč naokoli. Oblika hruške ponavadi vključuje manjši zgornji del in širši spodnji del, torej vključno z ženskami z manjšimi prsmi in večjimi boki. Popolni širši boki so v tem trenutku zelo moderni, zato se ne sramujte svojega telesa in jih dodatno poudarite.

Najboljše erotično perilo za obliko hruške so negližeji, ki imajo oprijet zgornji del in lahkoten spodnji del (oblika kitare), raznovrstni teddyi in bodyi, ki z ustvarjanjem dekolteja in pasne linije poudarjajo to čudovito polno zadnjico. Negližeji pa so odlična izbira tudi za dekleta, ki se sramujejo širšega spodnjega dela, saj ga z lahkotnim materialom rahlo prekrijejo.

Oblika hruške pomeni, da imate ožji zgornji del – ni nujno, da pomeni, da ste zelo drobni v zgornjem delu, to pomeni samo, da imate manjši zgornji del v proporcih s spodnjim. Negližeji laskajo telesu saj so na vrhu tesni in se potem sprostijo v spodnjem delu. V kolikor imate manjše oprsje pa izberite negliže z oblazinjenim dekoltejem, ki potisne oprsje navzgor.

 

Priporočamo

 

       Negliže Lovica Red             Negliže Venecia Red 

  


 

oblika postave - ženska oblika

Značilnosti:

♥ Veliko oprsje

♥ Manjši pas

♥ Povprečna zadnjica/spodnji del

  

Veliko ljudi porabi več tisoč evrov, da poskuša doseči videz jabolka/lizike, zato je pomembno, da poudarite svoje oprsje in se ga ne sramujete. Oblika jabolka pomeni, da potrebujete erotično perilo, ki je primerno za večje oprsje. Ker imate že v osnovi večji dekolte, se raje izogibajte zelo oblazinjenim nedrčkom in negližejem, ki dodajo volumen, in se namesto tega odločite za perilo z naravnimi skodelicami in dodatno oporo. Zelo priljubljeni pa je tudi erotično perilo z odprtimi skodelicami oziroma 'peel-a-boo' razporki skozi katere rahlo kuka oprsje.

Spodnje perilo za obliko jabolka bi se moralo osredotočati h temu, da opredeli pas in z vijugasto postavo izboljša in izpostavi vaše najljubše dele telesa. Izberite torej negližeji, korzete ali komplete, ki poudarijo pasno linijo, niso dodatno podloženi v predelu oprsja in nudijo zadostno oporo za udobno nošenje.

 

Priporočamo

                   Komplet CR4220                       Komplet Drimera

 


 

Značilnosti:

♥ Povprečne prsi

♥ Povprečen pas

♥ Povprečna zadnjica/spodnji del

 

Ta tip postave je pravzaprav resnično zaželen in ponuja zares veliko možnosti, ko gre za erotična oblačila. Če imate atletsko figuro ali telo brez dodatno definiranih krivulj, imate obliko stolpca/pravokotnika.

Najboljša izbira erotičnega perila pri tem tipu postave je nekaj kar je stisnjeno v pasu – lahko je to negliže z ekstra poudarjeno pasno linijo, korzet, ali dodatek, ki stisne v pasu. Takšni kosi dodajo obline vašemu telesu in izgledajo senzualno. Če imate dolg trup bo na vas odlično videli pas za nogavice ali hlačke s povišanim pasom. Oprsje pa lahko poudarite tako, da izberete perilo s poudarjenimi/oblazinjenimi košaricami.

 

Priporočamo

  

         Body Iolana                         Korzet 845

 

 

Kaj pa v primeru, da imam..

 

Manjše prsi

Če prsi niso vaše najljubše bogastvo, izberite perilo, ki bolj poudarja druge dele telesa, recimo spodnjo polovico. Nogavice so odlična izbira, prav tako pa tudi seksi hlačke in krila ter steznik. Lahko pa se odločite tudi za erotična oblačila s poudarjenimi ali obrobljenimi košaricami, ki ustvarjajo bolj poln videz oprsja.

Krajše noge

Če imate krajše noge vam bodo oblačila z razporki ali krajšo dolžino dale iluzijo podaljšanih nog. Ne pozabite, da kratka dolžina nikoli ni slaba izbira, ko gre za erotično perilo. Kar želite je, da so vaši intimni deli sorazmerni z vašo velikostjo zato priporočamo, da izberete krajše spodnje perilo in pokažete kar želite.

Daljše noge

Bela barva je vedno odlična izbira za višje ljudi! Pri nakupu erotičnih oblačil pazite, da ne kupujete nečesa kar je videti, kot, da bi moralo biti dolgo. Če recimo kupujete obleko, ki bi morali segati do tal in pride do gležnjev, rajši izberite krajšo različico. Ne bojte se pokazati svojih nog, to je ena izmed vaših najboljših lastnosti!

Trebušček

Če ne želite poudariti svojega trebuščka, izberite bolj ohlapna in lahkotna erotična oblačila. Zelo lepo pa boste oblikovali postavo tudi z oblačili, ki so stisnjeni v pasu in se potem sprostijo navzdol. Negližeji odlično delujejo saj odstranijo fokus iz sredinskega dela in poudarjajo druge dele telesa kot so dekolte, pas ali noge. Črna barva pa dodatno poskrbi za učinek zoožanja.

 

Bolj kot to kaj oblečeš, je važno kako to nosiš!

Na koncu dneva pri izbiri erotičnih oblačil ni točno določenih pravil, ki bi se jih morali držati vsaka ženska. Najbolj važno je, da poiščete erotično perilo v katerem se same počutite lepe in samozavestne, ne glede na to kakšno obliko telesa imate in kakšno konfekcijsko številko. Ženska, ki izžareva samozavest in je našla kos v katerem se počuti popolno, bo najlepša!