Kako postati boljši ljubimec?

Kako postati boljši ljubimec?
02. december 2 Ogledov: 410
Kako postati boljši ljubimec?

Postanite najboljši ljubimec v enostavnih 5 korakih!

 

Večno vprašanje, ki se roji po glavi vsakega moškega je, kako postati popoln ljubimec za svojo izbranko. Z nekaj koristnimi nasveti, ki so dosegljivi vsakemu moškemu, pa vam bomo pomagali osvojiti naziv najboljšega ljubimca, in s tem dolgoročno izboljšali vaše spolno življenje.

 

1. Komunikacija

Komunikacija je zagotovo najbolj pomembna točka pri ljubljenju. Poznati želje in potrebe druge osebe, ter se o njih brez sramu pogovarjati, je ključnega pomena. S tem, ko bosta razkrila svoje fantazije pa se bosta še bolj povezala, ter zagotovo tudi vzburila.

2. Higiena

Ali ste vedeli, da vonj vašega telesa lahko pripomore h dodatni vzburjenosti? Tako je! Pomembno je, da se v posteljo prikradete sveži ter umiti. Bodimo odkriti, vsaka ženska si želi moškega, ki dobro poskrbi za svojo urejenost in vonj. To pa je še dodaten faktor, ki jo bo razvnel. Lahko pa posežete tudi po feromonskemu parfumu, s pomočjo katerega bo vaša privlačnost neustavljiva.

Z vonjem

3. Bodite nesebični

Pokažite ji, da so vam pomembni njeni občutki ter želje, brez pričakovanih vračil. Seveda so pomembni tudi vaši užitki, a vendarle kdaj pa kdaj si vzemite čas le za njo. Presenečeni boste nad tem kako se bodo strasti razvnele, ko se bo počutila pomembno ter zaželeno.

4. Uporabljajta pripomočke

Ne bojta se erotičnih pripomočkov, a naj le te postanejo del vašega vsakdana. Za popolno predigro si lahko privoščita vročo erotično masažo z masažnimi olji, ki bo dvignila temperaturo. Med samimi spolnimi odnosi pa lahko za dodatno stimulacijo uporabita stimulatorje klitorisa, ali klasične vibratorje. Za bolj drzne, pa so dobra izbira tudi analni pripomočki. Le en klik stran ste od vaše divje popestritve, ki si jo lahko izbereta v paru.

Masažna olja

Igračka za oba

5. Ne hitite

Seveda si bosta kdaj zaželela razburljiv in hiter seks. A v večini primerov pa vam bo ženska hvaležna v kolikor jo boste počasi pripeljali do nagajivega razpoloženja. V kolikor pa se srečujete z prezgodnjim izlivom ali slabšo kontrolo, pa boste v naši spletni trgovini našli pripomočke v obliki razpršila, gela, ter kondoma, s katerimi boste lahko bolj nadzirali svoj izliv. Za vašo navdušujočo vzdržljivost, pa lahko veste samo vi. 

DOOZ - Sprej za zakasnitev