KAKO PRVIČ UPORABITI VIBRATOR IN DOŽIVETI ORGAZEM

KAKO PRVIČ UPORABITI VIBRATOR IN DOŽIVETI ORGAZEM
19. december 2021 Ogledov: 43
KAKO PRVIČ UPORABITI VIBRATOR IN DOŽIVETI ORGAZEM

Ravnokar se boste lotili nečesa, kar bo verjetno najbolj prijetna izkušnja v vašem življenju – uporabo vibratorja! Za mnoge je doseganje orgazma eden tistih majhnih užitkov v življenju, ki nam prinašajo neizmerno srečo. In pravzaprav ima redni vrhunec številne koristi za duševno in fizično zdravje! Preberi si nasvete kako boš že ob prvi uporabi vibratorja doživela veliki »O«!

Pripravljena na orgazem z vibratorjem?

Ste že kdaj doživeli orgazem? Se spomnite svojega prvega velikega O? Se vam je zdelo, kot da lebdite na belih puhastih oblakih in strmite v nebo, polno mavric in samorogov? No, vaši orgazmi bodo kmalu postali veliko bolj seksi!na vibrator!

Ta čarobni izdelek za užitek je bil narejen izključno za vašo spolno blaženost. Je kot erotični pomočnik, ki le izboljša vašo izkušnjo in vam pomaga pri doseganju najboljšega zadovoljstva med igranjem.

Kaj pa, če še nikoli niste uporabljali vibratorja? Ste morda prestrašeni ali nervozni, da bi poskusili? Ni se treba bati! Dali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete, da boste z vibratorjem v kratkem dosegli orgazem!

Kaj je vibrator?

Vibrator je seksualna igrača, ki je bila ustvarjena za spolno stimulacijo. Vendar ni bilo vedno tako! Ali ste vedeli, da so bili vibratorji prvič uporabljeni v zdravniških ordinacijah za zdravljenje žensk s histerijo? Pred 20. stoletjem je bilo pri ženskah sanjanje o spolnih željah »prepovedano«. Njihova glavna vloga je bila, da z nasmehom na obrazu služijo svojemu možu kot zvesta žena.

Seveda je vse to povzročilo, da so se ženske počutile spolno frustrirane, v zdravniški ordinaciji pa so se pritoževale zaradi tesnobe, nemira, erotičnih fantazij in »mokrote med nogami«. Rešitev? Jahanje (ja, res!), nato pa še z elektromehanskim vibratorjem, ki bi ga zdravniki sami uporabljali na svojih pacientkah.

Kmalu pa so si ženske začele kupovati te »čarobne paličice« (ki so jih tržili kot »osebne masažerje«), zaradi česar je bilo obiskov pri zdravniku manj! In še danes je čarobna palica oziroma bolje poznana pod imenom masažer, še vedno morda najbolj priljubljena vrsta vibratorja.

Najboljši način za uporabo vibratorja

Za začetnice je najboljši način za uporabo vibratorja raziskovanje. Vzemite si čas in spoznajte svoje telo. Kakšni so vam všeč? Kako prejmete največ spolnega zadovoljstva? Ali čutite kakšno občutljivost? Ali pa imate raje večji pritisk in ciljno usmerjeno stimulacijo? In potem pojdite naprej od tam.

Če recimo ugotovite, da dosežete najboljše orgazme s stimulacijo klitorisa, potem je lahko seksualna igrača za klitoris najboljša izbira za vaš prvi vibrator. Masažer je odlična izbira za splošno, manj ostro stimulacijo, medtem, ko so igrače za sesanje klitorisa in podobni izdelki bolj intenzivni za ciljno igro.

Če uživate v penetraciji in »prstkanju«, pa se razvajajte z vibratorjem za stimulacijo G točke.

Mnoge od teh igrač imajo različne hitrosti vibracij in pulzacije, tako da lahko izbirate, dokler niste popolnoma zadovoljni.

Vendar ne pozabite: vibrator ni samo seks igrača za ženske. Obstaja veliko vibratorjev za moške, kot so masažerji za prostato, moški masturbatorji in erekcijski obročki za penis, pa tudi uniseks vibratorji, kot so analni čepi ali kroglice.

Prva uporaba vibratorja

Torej, želite vedeti, kako masturbirati z vibratorjem? Resnici na ljubo je lahko prva uporaba vibratorja še posebej vznemirljiva.. nenavadna.. Saj boste občutili novo dimenzijo prodiranja.

Zato vam svetujemo, da začnete počasi in napredujete do novih načinov uživanja v vibratorju.

Predlagamo vam, da:

  • Začnite v svojem spodnjem perilu: dovolite, da bo vaše spodnje perilo nekakšna ovira, samo v primeru, da so vibracije premočne ali zastrašujoče.
  • Ljubezen do sramnih ustnic: Ali ste vedeli, da je vaš klitoris veliko večji od tega, kar vidimo? Pravzaprav je struktura, podobna koreninam, ki poteka znotraj telesa, navzdol po sramnih ustnicah. Z božanjem in ciljanjem na sramne ustnice si lahko daste novo vrsto občutka, ko stimulirate svoj klitoris.
  • Vse je v draženju: dajte si čas in prostor za raziskovanje vaše nove spolne igrače. Namesto da bi šli takoj do »glavne točke«, poglejte, kako se počuti na drugih delih telesa. Morda na bradavičkah, ob koži, presredku ali doživite občutek obrobljanja okoli roba anusa.
  • Analna igra: če uporabljate svoj prvi analni vibrator, ne pozabite delati zelo počasi in uporabiti veliko lubrikanta! Pred kakršnim koli prodiranjem se udobno namestite, vzburite in z vibratorjem dražite druge dele telesa, preden ga poskusite vstaviti.

Kako do orgazma z vibratorjem

Ko gre za orgazem z vibratorjem, ni enotnega nasveta, ki bi veljal čisto za vse. To je nekaj, kar mora vsak sam eksperimentirati.

Predlagamo vam, da:

  • Eksperimentirajte z različnimi intenzivnostmi vibracij
  • Eksperimentirajte z različnimi nastavitvami pulziranja
  • Preizkusite različne kote
  • Preizkusite različne pritiske
  • Poskusite različne položaje, na primer: na hrbtu, na trebuhu, jahanje igrače itd.
  • Dotaknite se svojih petih čutov in doživite orgazem po vsem telesu
  • Izberite medij, ki poveča vaše vzburjenje, na primer erotična zgodba, pornografija ali seksi glasba
  • Uporabite sveče, kadilo ali čuten parfum, da ustvarite vonj, ki vas vznemirja

Uporabite enega ali več teh predlogov in bodite potrpežljivi do sebe, medtem ko se naučite doživeti orgazem z vibratorjem. Če prvih nekajkrat ne morete doživeti orgazma z vibratorjem, je to v redu! Kmalu boste začeli vedeti, kaj je dobro, kar bo neizogibno vodilo do blaženega vibratorskega orgazma.

Koristne tehnike vibriranja

Obstaja toliko fantastičnih načinov, na katere lahko uporabite svoj vibrator! Zabavni del je preizkušanje novih tehnik vibratorja in iskanje najbolj vznemirljive izkušnje.

Priporočamo te tehnike:

  • Pojdite v staro šolo: sedite ali lezite na hrbtu in dovolite svoji roki, da ustvarja magijo
  • Obrnite ga: Lezite na trebuh z licem navzdol in vibrator položite pod seboj, tako da lahko na njem »drsate«
  • Pojdite na ciljno usmerjen užitek: poskusite neposredno stimulacijo klitorisa s krožnimi gibi gor in dol ali od strani do strani, potem ko ste se pred tem čutno dražili.
  • Par: med predigro lahko s partnerjem uporabite vibrator za klitoris ali vibrator za točko G. Naj vam partner nudi oralni seks (ali obratno), hkrati pa vas vaša igrača spodbuja.
  • Uživajte v igri parov z vibratorskimi seks igračami: obstaja več vibratorjev, ki so narejeni za igro parov, kot so vibratorji, ki se vstavijo v nožnico ali anus in uživajo med penetracijo.
  • Doživite mešani orgazem: poskusite dvojno stimulacijo z vibratorskimi seksualnimi igračami, ki hkrati ciljajo tako na klitoris kot na točko G, kar povzroči mešani orgazem.
  • Uporabite svoj vibrator kot masažer za vrat: Vibrator lahko uporabite, da se predhodno ogrejete, tako da ga uporabite kot masažer za vrat ali mišice. To vas ne bo le sprostilo, ampak bo spodbudilo pretok krvi, kar bi lahko povzročilo močnejše orgazme.
  • Poskusite z robljenjem: robljenje je tehnika, pri kateri, ko se približate vrhuncu, odstranite stimulacijo in odložite orgazem. Pogosto to vodi do večjih in boljših orgazmov.

Uporabite lubrikant in uživajte!

Ste pripravljeni masturbirati z vibratorjem? S temi triki in nasveti o vibratorju ter nasveti o najboljšem načinu uporabe vibratorja smo prepričani, da boste že ob prvi uporabi neverjetno uživali. Uporabite veliko lubrikanta in se popolnoma sprostite, ter obiščite nebesa.