Kondomi Durex

Kondomi Durex
02. december 2 Ogledov: 575
Kondomi Durex

Kondomi Durex 


 

Najbolj priljubljena blagovna znamka kondomov na svetu Durex, se lahko pohvali z že kar 80 letno tradicijo izdelovanja kondomov. Prav zaradi tega pa jim po svetu zaupa že več milijonov zadovoljnih uporabnikov. Durex že od nekdaj promovira varne spolne odnose, a obenem upošteva želje uporabnikov, in s tem širi svojo že tako široko paleto izdelkov. Da bi ozaveščali ljudi o nevarnostih, ki jih prinašajo nezaščiteni odnosi, pa na trg vsako leto postavijo tudi zanimive reklamne oglase, ki spodbujajo uporabo kondomov, ter vam sporočajo, da je varen seks lahko prav tako dober, ali še boljši z uporabo zaščite.

Njihova zgodovina sega dolgo nazaj v leto 1915, ko so ustanovitelji podjetja LRC (takrat prodajalne izdelkov iz gume), pričeli prodajati uvožene kondome in lubrikante. Kar nekaj let za tem, pa so na trg postavili svoj lastni proizvod, in sicer prvi lubricirani kondom na svetu. Takrat pa se je začela prava Durex revolucija, ki traja še danes.

 

Ali ste vedeli?

  • Prvi na svetu so razvili in uporabljali elektronsko testiranje
  • Prvi na svetu so izumili kondome brez lateksa, ki vsebujejo posebno izdelani material, katerega lahko uporabljajo tudi alergiki
  • Na trg so predstavili prvi anatomsko oblikovani kondom
  • Prvi na svetu so svoje oglaševanje razširili mednarodno

 

Kvaliteta

Za Durex kondome lahko brez dvoma trdimo, da predstavljajo kvalitetno ter preizkušeno izdelavo, kar potrjuje tudi njihov že več kot 80 letni obstoj na trgu. Podjetje letno opravi več kot dva milijona vodnih testov s kondomi, da bi uporabnikom zagotovili brezhiben proizvod, za katerega bodo lahko prepričani, da ustreza vsem standardom kvalitete, oziroma jih v več pogledih tudi presega. Durex kondomi

 

 

Raznolikost

Raznolika izbira kondomov z okusom, posebnimi učinki, ter barvami, je prepoznavni znak podjetja Durex. Vsi njihovi kondomi pa so tudi lubricirani, in imajo Easy-on sistem, ki vam omogoča hitro in enostavno natikanje kondoma, brez neprijetnih trenutkov. Ker tudi sami želimo našim strankam ponuditi le najboljše, smo v naši spletni trgovini razširili ponudbo Durex kondomov, in to z ZAJAMČENO NAJNIŽJIMI CENAMI NA TRŽIŠČU!

Real feel kondomi

Predsodki, da seks s kondomom ne more biti enak kakor brez, se bodo izbrisali v trenutku, z inovativnimi Real feel kondomi, pri katerih boste popolnoma pozabili na to, da jih nosite. Bolj realistično ne gre! Poskrbite za zaščito, vendar obenem ohranjajte naravni občutek, ki ga želite.

Real Feel

B-Close

Performa kondomi

Če bi radi diskretno podaljšali vaše spolne odnose, in se izkazali pred partnerico, imamo dobro novico za vas. Kondomi Performa namreč v notranjosti vsebujejo benzocain, ki bo omogočal boljšo kontrolo nad vašim penisom, ter odpravil prezgodnji izliv.

Extra safe kondomi

Za vse, ki bi bili radi še posebno zaščiteni, se bodo z Extra safe kondomi brezskrbno predajali strastem v dvoje. Kondom ima debelejši sloj, ki omogoča dodatno zaščito, a še vedno nudi udobje ter prijetne občutke med uporabo.

Extra Safe

Tingle me in Tickle me kondomi

Doživite poleg zaščite tudi stimulativne občutke z posebno izdajo kondomov, ob kateri si bosta na malo drugačen način popestrila skupne urice. Posebno izdelani kondomi Tingle mi, imajo rebrasto teksturo, ki bo med odnosi ustvarjala dodatno trenje in povečala užitke. Tickle me kondomi, pa bodo požgečkali vajine erogene cone, in prav tako dodali nekaj več stimulacije, že tako prijetnim intimnim trenutkom.

Tingle Me

Tickle Me

Klasični kondomi

Pri klasičnih kondomih ne morete nikoli zgrešiti, in bi zagotovo morali zavzeti prostor v vašem predalu. Ponujajo vam zaščito, ki jo potrebujete, ter naravne občutke. Kondomi so dodatno lubricirani z lubrikantom na vodni osnovi, kar bo omogočilo udobje, ki ga potrebujete.

Silver

Regular