MAJHEN PENIS? S KATERIMI POLOŽAJI JO LAHKO OBNORIŠ?

MAJHEN PENIS? S KATERIMI POLOŽAJI JO LAHKO OBNORIŠ?
24. junij 2022 Ogledov: 113
MAJHEN PENIS? S KATERIMI POLOŽAJI JO LAHKO OBNORIŠ?
Drži, majhen penis je velik problem. A le, če ga ne znate pravilno »uporabljati«. Skoraj vsak moški se vsaj enkrat v življenju vpraša ali ni morda njegov korenjak centimeter ali dva prekratek, prav tako pa jih veliko izmed njih poseže po najrazličnejših načinih, ki naj bi pripomogli k dodajanju centimetrov. Govorimo o obližih, kapsulah, črpalkah in nenazadnje celo o operacijah – te so še posebej tvegane in nemalokrat pravzaprav niti ne prinesejo (željenih) rezultatov.

   

Kdaj je penis premajhen?

Najprej razčistimo kako pravilno izmerite vašega korenjaka. Penisa ne merite v stanju erekcije; najbolj zanesljivo je merjenje po metodi »raztegnjene dolžine penisa«. Meter ali ravnilo prislonite ob sramno kost pri korenu penisa (iz zgornje strani, ne pri modih). Z drugo roko nežno, a odločno »raztegnite« penis in izmerite njegovo dolžino vse do konice.

Povprečna dolžina penisa je 13,9 cm. Večina odraslih moških oziroma njihovih penisov se nahaja v razponu med 12,5 in 15 cm.

Mikro penis je penis, ki meri manj kot 7,5 cm – v to skupino spada okoli 0,6% moške populacije. Običajno gre v tem primeru za genetske ali hormonske napake, ki se pojavijo že v otroštvu in pri katerih je potreben posvet z zdravnikom.

V kolikor ste ugotovili, da ne spadate med »mikro penise«, a vam kljub temu ni uspelo nameriti povprečne velikosti, ni nobenega razloga za paniko. Ženske priznavajo, da jih bolj skrbi, da je penis prevelik kot premajhen. In ne glede na centimetre vam zagotavljamo, da boste vašo drago lahko pripeljali do orgazma. Kako? Z izbiro pravega položaja!

Kateri so najboljši položaji?

Preden se lotimo položajev naj poudarimo, da je (v večini primerov) ženskam bolj kot sama penetracija pomembno to, kako in koliko se jim moški posveti pred samim spolnim odnosom. S tem mislimo na predigro, pa tudi na to, da vaši dragi znate prisluhniti in jo razvajati z majhnimi pozornostmi v vsakem trenutku vajinega skupaj preživetega časa.

Pri položajih je najpomembnejše da izbirate takšne, ki omogočajo (čim bolj) globoko penetracijo – ti položaji so naslednji:

1. Po pasje

Zagotovo ga poznate – ženska se postavi na »vse štiri«, moški pa vanjo vstopi od zadaj. Penetracija ne bi mogla biti globlja v katerikoli drugem položaju, prav tako pa je razgled moškega neprecenljiv. Ženska lahko nekoliko stisne noge in se s trupom in glavo opre na blazino, kar bo poskrbelo za še intenzivnejše občutke.

2. »V«

Ženska leži na hrbtu, moški pa vanjo vstopa kleče. Njene noge pridržite (stisnjene) v zraku, kasneje pa jih lahko oprete na vaša ramena in si s tem »izborite« proste roke, s katerimi se posvetite stimulaciji ščegetavčka ali prsi.

3. Kača

Ženska leži na trebuhu z iztegnjenimi nogami, moški pa leži na njej s pokrčenimi koleni tik ob njenih bokih. Poskrbita le, da se moški ne naslanja na žensko s celotno težo telesa. Če imata težave pri penetraciji, naj ženska nekoliko privzdigne zadnjico.

5. Položaj z vzglavnikom

Ne gre za vrsto položaja, pač pa namigujemo na to, da si pri različnih položajih pomagajta z blazino. Z njo podložita žensko zadnjico in tako omogočita lažjo in tudi globljo penetracijo. Celo običajen misijonarski položaj vama bo s pomočjo vzglavnika prinesel nove, intenzivnejše užitke!

Poleg vzglavnika pa so odličen pripomoček med rjuhami tudi erotične igračke, s katerimi poskrbita za dodatno stimulacijo erogenih con. Najboljši primer seks igračk za pare, ki se soočajo s »težavami« s premalo centimetri so zagotovo posebni podaljški za penis.