MODRE TABLETKE: Razlike med njimi in katere priporočamo

MODRE TABLETKE: Razlike med njimi in katere priporočamo
13. julij 2021 Ogledov: 71
MODRE TABLETKE: Razlike med njimi in katere priporočamo

Če iščete načine za povečanje libida in spolne moči, vas bodo morda zanimale naravne seks tabletke za moške. Ker se ti izdelki pogosto oglašujejo na različnih platformah, pa vam bomo pomagali pri izbiri tablet, ki preverjeno učinkujejo. Preberite si katera bi bila najbolj ustrezna vam.

Kaj so seks tabletke?

Seks tabletke ali večkrat imenovane tudi modre tabletke, so dandanes na trgu pogosto označene kot prehranska dopolnila. Z mešanico različnih izvlečkov rastlin pa povečajo pretok krvi v penisu in izboljšajo trajanje erekcije. Med drugim pa boste spremembo opazili tudi pri večjem vzburjenju, vzdržljivosti in zmogljivosti. Nekateri moški pa celo poročajo o tem, da lahko po orgazmu nadaljujejo spolne odnose.

Številne tablete za izboljšanje erekcije uporabljajo kombinacijo naravnih sestavin kot so ginseng, maca, saw palmetto, rožni koren, cimet in druge. V številnih študijah pa je znano, da te sestavine posamezno resnično povečujejo energijo in libido, zmanjšujejo stres in poskrbijo za boljšo fizično pripravljenost. Starodavni zapisi pa govorijo tudi o številnih afrodizičnih lastnostih.

Kakšne so razlike med seks tabletkami?

Poleg zelo očitnih razlik kot so sestavine in proizvajalci, pa se tablete razlikujejo tudi po namembnosti. Nekatere tablete so namenjene uporabi pred spolno aktivnostjo, medtem, ko so druge primerne za vsakodnevno uporabo, in sicer daljše časovno obdobje. Zelo priljubljene pa so tudi mešanice seks tabletk v obliki napitka, ki se jih enostavno spije pred spolno aktivnostjo.

Katere modre tabletke priporočamo?

EREKCIJSKE TABLETE Libido Performa 5/1

39,95€

⭐⭐⭐⭐⭐

Kapsule Libido Performa so ene najbolj priljubljenih v naši spletni trgovini. Gre za močnejše kapsule na naravni bazi, ki učinkujejo že cca 1 uro po zaužitju.

Vita Vero - Bang Bang, Blue Magic, Get Hard

37,95€

⭐⭐⭐⭐⭐

Proizvajalec Vita Vero se specializira na izdelavi seks tabletk za moške in imajo v svoji kolekciji tri prodajne uspešnice. Za katerokoli izmed njih se boste odločili, lahko jamčimo zadovoljstvo. Kapsule je potrebno zaužiti cca 45 minut pred spolno aktivnostjo.

TABLETE Proerecta Klasik 12/1

23,90€

⭐⭐⭐⭐

To so tabletke češkega proizvajalca, ki se jih jemlje pred spolno aktivnostjo. Tablete so rahlo milejše od zgoraj naštetih, vendar še vedno zelo učinkovite. Tablete so primerne za moške vseh starosti.

KAPSULE Proerecta Long 60/1

33,90€

⭐⭐⭐⭐

To je drugačna različica kapsul, ki so namenjeni dolgotrajni uporabi. Kapsule se namreč ne jemlje pred spolno aktivnostjo, vendar se jih zaužije dnevno. Namen teh kapsul pa je dolgoročno izboljšanje.


 Mnenja naših strank:

Takoj, ko ste jih prejeli sem naročil 1 škatlico in ga takoj tudi probal. Gospodična pri kateri sem oddal naročilo me je prosila za mnenje oz. povratno informacijo glede izdelka. Ekipi SE in ostalim potencialnim kupcem sporočam, da sem z izdelkom zelo zadovoljen. Lepo služi svojemu namenu, poleg tega pa čisto brez neželenih stranskih učinkov. Vsekakor še naročim, ... -Robert B. (Proerecta Klasik)

Izdelek je odličen. Prej sem jemal extra strong, vendar so te odlična menjava. Ne razočarajo, priporočam nakup. -Q-Storm (Libido Performa)

Zelo sem pozitivno presenečen nad izdelkom. Prej sem naročal Exstra Strong, vendar so me Libido Performa prav tako prepričale in svetujem nakup. Delujejo zelo hitro po 30 do 45 minutah in ni stranskih učinkov. -Matic47 (Libido Performa)

Služijo svojemu namenu! Ni variante, da pade dol, pa čist dost močna zadeva! -Rok (Blue Magic)

Daleč najboljša od vsega, kar sem poskusil tukaj. Boljše kot včasih Raging bull in Zuyosa. Drži tudi do 3 dni. -Boomer (Get Hard)