NAJBOLJŠE UGODNE IGRAČKE

NAJBOLJŠE UGODNE IGRAČKE
29. julij 2021 Ogledov: 67
NAJBOLJŠE UGODNE IGRAČKE

Seks igračke so čarobni dodatek, ki bo spremenil vaše seksualno življenje. Toda dobro se zavedamo, da nima vsak privilegija, da bi zapravil več 100€ za modni vibrator. Seveda so dražje igračke lahko neverjetne, a to ne pomeni, da poceni igračke ne morajo biti prav tako. Le pozorni morate biti pri izbiri. Za vas smo pripravili nekaj najboljših cenovno ugodnih igračk za 30€ in manj!

Užitek ne bi smel priti z noro ceno, kajne?! Seveda so nekatere dražje igračke vrednega vsakega centa, so bolj dolgotrajne in močnejše. Vendar še vedno ne želimo, da izbirate med erotično igračko in plačanimi računi!

Zate imamo dobro novico: Časi so se spremenili! Če kdaj, se v tem trenutku lažje kot kadarkoli prej dobi kakovostno erotično igračko po resnično nizki ceni.  

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri cenejših igračk?

Običajno so bile najcenejše igračke izdelane iz jelly ali PVC materiala. Te materiali so za razliko od silikona veliko bolj porozni. Kaj to pomeni? Da so bolj dovzetni za bakterije kar pri intimni uporabi ni tako spodbudno. Če vseeno kupite igračko s tem materialom, pa svetujemo, da jih pred in po vsaki uporabi temeljito očistite, obenem pa tudi shranjujete na primernem mestu kjer se ne dotikajo z drugimi izdelki.

Tovrstni materiali so sicer vedno bolj pogosti tudi pri igračkah nižjega cenovnega razreda. Nadomestili so jih namreč bolj telesu prijazni materiali kot je silikon ali steklo. Na splošno so te materiali bolj »telesu varni« in jih je lažje temeljito očistiti pri uporabi.

Najboljše erotične igračke za 30€ in manj: 


1. Vibrator za pare Partner Double Classic

Vibrator ima obliko črke C, ki omogoča tudi uporabo v paru, med spolnimi odnosi. Spodnji del vibratorja se namreč vstavi v nožnico, zgornji del pa se položi na klitoris. Vibrator tako sočasno stimulira več erogenih con. Izdelan je iz kvalitetnega silikona in ima USB napajanje. Vibrator ponuja 10 funkcij vibracij, ki jih boste enostavno upravljali z gumbom na vrhu. 

2. Klitoralni stimulator Satisfyer Love Breeze Ice Blue

Ta očarljivi klitoralni stimulator se ponaša s posebno "Air Pulse" tehnologijo stimulacije, ki s pomočjo tlačnih valov brezstično stimulira klitoris. Vibrator ima mehko silikonsko odprtino in je na voljo v praktični velikosti, ki je zelo enostavna za rokovanje. Ta vrhunski izdelek ponuja 10 funkcij vibracij in 10 funkcij zračnih valov ter je v celoti vodoodporen. 

3. Mini vibrator Loving Joy Mini G-Spot Rose Gold

Ta mini vibrator je diskretna igračka, ki jo boste lahko vzeli tudi na potovanja. Vibrator ima upognjeno konico, ki omogoča intenzivno stimulacijo G točke. Zaradi manjše velikosti pa je primeren tudi za začetnice. 

4. Vibrator Sexentials By Toy Joy Euphoria Purple

Ta vrhunski vibrator za pičlih 30€ ponuja vse kar ponujajo visoko cenovni pripomočki. Vibrator ima namreč vibracije združene s sesalnim učinkom, ki med odnosi stimulira klitoris. Vibrator ima kar 2 močna vibracijska motorja, ter 4 funkcij sesanja na stimulatorju klitorisa ter 7 funkcij vibracij na gredi za stimulacijo G točke. Izdelek ima USB napajanje in je v celoti vodoodporen. Izdelan je iz telesu varnega silikona.

 

5. Dildo Lovetoy Skinlike 7,5 

Če se želite resnično približati občutku naravnega penisa, je kolekcija Lovetoy Skinlike odlična izbira za vas. Dildo je oblikovan v kožni barvi s poudarjenimi detajli penisa in dvojno gostoto materiala, ki simulira občutek kožice na penisu in je na zunanjem delu mehkejši, medtem, ko ima notranjost tršo (simulira erekcijo). Z močnim sesalnim dnom pa ga boste lahko prilepili na poljubno površino.

6. Masturbator Satisfyer Men Classic Silver

Masturbator s trdnim ohišjem v večji velikosti in diskretnim pokrovom za shranjevanje. V notranjosti skriva mehek rokav in realistično oblikovane vaginalne ustnice na vhodu. Masturbator ima inovativno oblikovan regulator notranjega tlaka, ki poskrbi za dodatno intenzivnost med uporabo. 

7. Masturbator Tenga Soft Tube Cool Edt. 

Tenga masturbatorji so eni izmed najbolj priljubljenih moških spolnih pripomočkov. Med njimi pa je tudi model Soft Tube, ki ima mehkejše ohišje, ki ga lahko med uporabo prijemate in stiskate. Ta izdaja pa ima v notranjosti tube dodan mentol, ki med uporabo nudi stimulativne hladilne učinke. 

8. Masturbator FWB Chloe Moor

Masturbator FWB ima realističen izgled z razprtimi vaginalnimi ustnicami in rebrasto notranjo teksturo. Material masturbatorja je TPR, ki je zelo elastičen in ima svilnato teksturo. 

9. Vibracijski analni stimulator Special

To je rebrast analni pripomoček z daljinskim upravljalnikom preko katerega lahko raziskujete 12 funkcij vibracij. Stimulator Special je izdelan iz žametno gladkega silikona, ki je povsem varen za analno uporabo. 

10. Analni čep Intense Shelki Black Small

To je analni čep s klasično obliko, ki je na vrhu tanjša in se potem počasi razširi. Ta oblika je najbolj enostavna in prijetna za uporabo. Analni čep Shelki je izdelan iz svilnato gladkega silikona in je na voljo v različnih velikosti. Ta, najmanjša velikost pa je še posebej primerna tudi za začetnike in tiste, ki hrepenijo po bolj dolgotrajnem nošenju čepa.