NAJBOLJŠI SEX SHOP

NAJBOLJŠI SEX SHOP
02. december 2 Ogledov: 5167
NAJBOLJŠI SEX SHOP

Zakaj je Svet erotike najboljši sex shop? Ker smo trgovec z zanimivo, obsežno in cenovno ugodno ponudbo. Trenutno pa imamo na zalogi več kot 2200 izdelkov, ki so do naših kupcev dostavljeni v zelo hitrih dobavnih rokih. Svet Erotike je trgovec, ki mu je najbolj pomembno zadovoljstvo kupcev!

 

 

Zakaj smo najboljši?


- Ker smo podjetje s tradicijo, na trgu smo že več kot 10 let in smo zaupanja vredni trgovec. To dokazuje tudi veliko število zadovoljnih kupcev in certifikata CERTIFIED SHOP in EMOTA. Zelo ponosni pa smo tudi na naziv »Spletni trgovec leta v kategoriji erotika«, ki smo ga prejeli v letih 2015, 2016 in 2018. Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu!

 

- Zaradi naše obsežne ponudbe, na zalogi imamo namreč več kot 2200 izdelkov! Naša ponudba obsega vse od priznanih blagovnih znamk, do cenovno dostopnih izdelkov, ter izdelkov najvišje kakovosti. Vedno se trudimo, da vam ponudimo konkurenčne cene, in so tako naši izdelki dostopni za vsakega kupca.

 

- Zaradi hitrih dobavnih rokov. Vsa prejeta naročila obdelamo ekspresno! Rok dostave za izdelke na zalogi je namreč 1-2 dni. Danes naročite, jutri že dobite!

 

- Ker nam je pomembno zadovoljstvo kupcev in radi pomagamo! Naši svetovalci so vam na voljo na brezplačni številki za nasvete, pomoč pri nakupu ali naročilu. Prav tako pa nas lahko kontaktirate tudi preko e-mail naslova ali socialnih omrežjih. Ne bodite sramežljivi in nas vprašajte. Z veseljem bomo odgovorili na sva vaša vprašanja!

Brezplačna številka: 080 12 99 E-mail: info@sveterotike.si Facebook: Svet erotike

 

- Ker vam pri nakupu nad 50€ ponujamo brezplačno dostavo, pri nakupu nad 60€ pa praktično brezplačno darilce, ki si ga lahko izberete ob zaključku nakupa.

 

- Ker vedno poskrbimo za odlične akcije.  V naši spletni trgovini namreč lahko najdete kategorijo popustov do - 60% v kateri lahko izbirate med več kot 400 znižanimi izdelki.

 

Dostava: Hitro in diskretno


Danes naročite, jutri dobite! Zelo smo ponosni na hitro obdelavo naročil, saj vsa vaša naročila oddana do 16 ure odpremimo še isti dan. To pomeni, da boste naslednji dan lahko že uživali v novem pripomočku! Seveda to velja za vse delovne dni v tednu.

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste nujno potrebovali darilo. Svet erotike vam ga dostavi ekspresno!

V sodelovanju s Pošto Slovenije vam ponujamo več načinov dostave in skrbimo, da je vaše naročilo diskretno zapakirano. Na njem namreč ne boste našli označb, ki bi namigovale na erotično trgovino, prav tako pa tudi ni navedeno ime spletne trgovine. V kolikor ne želite prejeti paketa na dom, se še vedno lahko odločite za poštno ležečo dostavo, dostavno na bencinski servis ali paketomat.

 

Zanimiva in obsežna ponudba erotičnih izdelkov

 

Ne le, da je naša ponudba široka, lahko se pohvalimo z več kot 2200 izdelki na zalogi. Na zalogi torej pomeni izdelki, ki so fizično v naši poslovalnici in bodo naslednji dan že pri vas! Ker želimo ponuditi raznolikost, pa imamo širok cenovni razpon, vse od zelo cenovno ugodnih izdelkov, do bolj prestižnih znamk. A raznolikost se ne kaže samo pri erotičnih pripomočkih, imamo tudi izjemno veliko izbiro erotičnega perila. Pri perilu sodelujemo s priznanimi oblikovalci Livia Corsetti, Passion, Softline, Pink Lipstic in drugimi. Zavedamo se, da univerzalna številka ne ustreza vsem kupcem, zato smo razširili tudi ponudbo večjih konfekcijskih številk, da bo lahko prav vsak izmed vas našel popoln kos zase. Za vse dame pa smo ustvarili tudi kategorijo večjih konfekcijskih številk, da bo vaše iskanje lažje in bolj dostopno. 

 

Podjetje, ki mu je na prvem mestu zadovoljstvo kupcev

 

Kot podjetje želimo našim kupcem ponuditi diskretnost ter hitro odzivnost pri reševanju vprašanj, težav ali nudenju nasvetov. S strankami ustvarimo osebno odnos in smo jim vedno na voljo, zaradi česar nam zaupa veliko kupcev, ki pa se tudi vračajo h nam. V primeru, da iščete določen izdelek, ki ga ne najdete v ponudbi, pa nas lahko kontaktirate in vam bomo izdelek v kolikor bo le to mogoče tudi dobavili. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, saj vemo, da lahko skupaj najdemo popoln izdelek za vas! 

 

Nagrade


Smo ponosni prejemnik naziva spletni trgovec leta v letih: 

 

»Spletni trgovec leta 2015 v kategoriji erotika«.

»Spletni trgovec leta 2016 v kategoriji erotika«.

»Spletni trgovec leta 2018 v kategoriji erotika«.

 

Svet erotike: Kjer se skrite želje uresničijo...