NAŠI NAJLJUBŠI VIBRATORJI

NAŠI NAJLJUBŠI VIBRATORJI
05. december 2022 Ogledov: 62
NAŠI NAJLJUBŠI VIBRATORJI
Sedaj, ko poznate različne modele vibratorjev (če ste spregledali smo o njih pisali v prejšnjem prispevku), ste najverjetneje odkrili, kateri je tisti, ki bo v prihodnje zagotovil maksimalne užitke – solo ali v dvoje. Če ste v dilemi kako izbrati pravega, vam v nadaljevanju predstavljamo naše absolutne zmagovalce v vsaki izmed kategorij.

    

Rabbit vibratorji: Vive Amoris Black

Ima trojen vibracijski motor, kar pomeni, da je izredno zmogljiv. Njegova oblika sočasno stimulira klitoris in ščegetavček. Eden izmed motorjev mogoča tudi efekt pomikanja gor in dol, kar stimulira občutek seksa. Ima posebno funkcijo, ki jo pritisnete, ko začutite, da se bližate vrhuncu – ta v trenutku požene vibrator na delovanje s polno močjo. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja. Je vodoodporen, zato omogoča zabavo pod tušem ali v kadi. Izdelan je iz telesu prijaznega in varnega silikona, ki omogoča enostavno čiščenje.

   

Vibrator G točke: Fun Factory Big Boss G5

Ponaša se s kar 23cm, kar ga uvršča med XXL vibratorje. Ima ergonomsko obliko, kar omogoča, da doseže vse skrite kotičke (še posebej G točko), ter realistične detajle po celotno dolžini. Ponuja 6 načinov vibracij s 6 hitrostmi. Je mehak na otip, izdelan pa iz telesu prijaznega silikona. Za delovanje ne potrebuje baterijskih vložkov, pač pa ga preprosto polnite preko USB.

   

Realistični vibratorji: Kong Cock With Balls 8

Naraven tako na otip, kot po izgledu. Na dnu najdete posebno skodelico, ki se s pomočjo vakuuma namesti na poljubno gladko površino. Skodelica se lahko po potrebi tudi odstrani. Ponaša se s 20cm, fleksibilnim telesom, ki se popolnoma prilagodi vašim gibom, kompitabilen pa je tudi s strap-on trakovi.

   

Vodoodporni vibratorji: Shunga Sanya Raspberry

10 načinov vibracij in 5 hitrosti, ki si jih lahko privoščite v kadi ali pod tušem. Pohvali se lahko s tihim delovanjem, ergonomskim ročajem, ki omogoča popoln nadzor in polnjenjem preko USB, kar pomeni, da baterijskih vložkov ne potrebujete. Njegova oblika se popolnoma prilega ženskemu telesu, konica pa je fleksibilna in se prilagodi glede na vaše potrebe. V kompletu najdete tudi priročnik za uporabo ter diskretno torbico.

   

Pametni vibratorji: Satisfyer Double Flex Connect App Violet

3 zmogljivi motorji, sočasna stimulacija klitorisa in G točke, možnost uporabe pod tušem, stimulacija sramnih ustnic in mehek silikon – vse to vam ponuja Satisfyer Double Flex. Poleg vsega pa ga lahko uporabljate in nadzorujete s pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu. Nadzor lahko prepustite tudi partnerju, saj lahko vibrator upravljate tudi na daljavo. Poleg vsega se lahko poveže tudi z glasbo in tako deluje v ritmu vaše najljubše melodije.

    

Mini vibrator: Easytoys Velvet Black

Vaš spremljevalec na poti, v službi ali na potovanju – ergonomsko oblikovan vibrator, ki omogoča enostavno vstavljanje in upravljanje. Izdelan je iz mehkega materiala, ki je udoben za uporabo. Kljub majhnosti omogoča kar 10 načinov vibracij in je dovolj zmogljiv, da vas pripelje do orgazmov.