NOVO! Surenda Oral Vibe

NOVO! Surenda Oral Vibe
02. december 2 Ogledov: 442
NOVO! Surenda Oral Vibe

Surenda Oral Vibe je unikatna novost na tržišču spolnih igračk, ki lahko poskrbi za pretresljivo izboljšanje oralne stimulacije.

 

Surenda Oral VibePripomoček vas bo morda spomnil na obliko prostoročne slušalke, ki ponavadi najde svoje mesto na glavah večopravilnih. Multifunkcijska pa lahko sedaj postanejo tudi vaša usta, ki bodo partnerju poleg klasičnih iz njih izvirajočih užitkov v tovrstnih situacijah, sposobna podariti še tresave radosti, vse do po vsem telesu zvonečih tonov orgazma. Te boste lahko na plano poklicali s kar petimi različnimi funkcijami pripomočkovega arzenala, tako da bodo pogovori z intimni predeli potekali karseda raznoliko. Pri Nasstoys so seveda poskrbeli za ergonomske kvalitete oralnega vibratorja, brez katerih bi bila uporaba malce vprašljiva.

Skladno s človeku ugodno fizično obliko pripomočka pa koraka tudi njegova sestavna stran, ki ne vsebuje ftalatov ali drugih zdravju vprašljivih snovi ter je popolnoma silikonska. Surenda je poleg tega še povsem vodoodpornen ter za nameček ne zahteva neprenehnega kupovanja in menjavanja baterij, saj ga polnite s pomočjo priloženega USB polnilca.

Izdelek najdete tukaj.