OCENA: Vibrator Dream Toys Candice Charismatic

OCENA: Vibrator Dream Toys Candice Charismatic
11. marec 2021 Ogledov: 34
OCENA: Vibrator Dream Toys Candice Charismatic

Those Creamy Peaches je ocenila zapeljivi vibrator znamke Dream Toys iz najnovejše kolekcije Charismatic. Povedala je tole ''Končno mi je uspelo doseči vaginalni orgazem kot se šika! In to na dan, ko tega zagotovo nisem pričakovala. Prišel je potiho, brez pomoči prstov na ščegetavčku, samo moja breskvica in,..'' 

Vibrator Dream Toys Charismatic Candice

OCENA: 9/10

Končno mi je uspelo doseči vaginalni orgazem kot se šika! In to na dan, ko tega zagotovo nisem pričakovala. Prišel je potiho, brez pomoči prstov na ščegetavčku, samo moja breskvica in vibrator Dream Toys Candice Charismatic.

No bom lagala, igračo sem naročila samo zato, ker se mi je zdela preprosta, elegantna in ker je bila njena cena nizka. Od nje nisem pričakovala ničesar. Bilo mi je jasno, da lahko na prste ene roke preštejem doživete vaginalne orgazme. Vedno sem se preveč zanašala na pomoč prstov. Morda bi v nekaterih primerih lahko okrivila tudi svojo nepotrpežljivost, svojo veliko željo po doseganju orgazma. 

Igračo obdaja nežen, telesu prijazen silikon v barvi breskve. Čeprav ne piše, da bi vibrator bilo treba napolniti pred prvo uporabo, vam to priporočam. Za vsak primer. Polnjenje traja dve uri in pol, zato poskrbite za vmesno zabavo. Ima en motor v glavi vibratorja, izbirate pa lahko med desetimi programi vibracij. Navodila so bila kratka, zato sem ga po dobri minuti že držala v rokah.

Ko sem bila že vdana v usodo, je prišel. Nisem pričakovala, da bom dosegla tako dober orgazem brez pomoči prstov, še manj, da ga bom dosegla točno s tem vibratorjem. Priporočam ga vsem, ki morda še raziskujete in bi rade čutile izjemno močne vibracije v notranjosti breskvice. Ko ne boste pri volji, pa glavo vibratorja položite na gumbek. Tudi to je noro dobro. 

Preberite več...