PIPEDREAM: Številka 1 na svetu!

PIPEDREAM: Številka 1 na svetu!
08. september 2019 Ogledov: 771
PIPEDREAM: Številka 1 na svetu!

Podjetje Pipedream je najbolj uspešno podjetje z erotičnimi pripomočki na trgu.

 

To je podjetje, ki že več kot 40 let stremi h temu, da nudi inovativne ter cenovno dostopne izdelke. Njegova zgodba pa se odvija že vse od davnega leta 1973. Da je to eno najbolj uspešnih podjetij na trgu, potrjujejo tudi številne nagrade, in sicer več kot 70 različnih. Podjetje Pipedream se nahaja v osrčju Kalifornije, natančneje v sončnem Chatswortu, in v veliko svojih serijah tudi poudarja pomen pristne ameriške izdelave.

 

 

Da Pipedream rad podira tabuje, pa dokazuje tudi dejstvo, da je prvi, ki je prinesel BDSM širšemu občinstvu. Ustvarili so namreč svojo serijo pripomočkov za začetnike kot so biči, lisice, vrvi,.. Ta serija pa se imenuje Fetish Fantasy Series, in velja za eno najbolj priljubljenih tako v svetu kakor tudi v naši spletni trgovini. Vse to pa se je odvijalo veliko pred vročico 50 Odtenkov Sive. Od leta 2012 podjetje Pipedream nadaljuje svojo še bolj uspešno pot, ko so pridobili zasebno financiranje. Naslednji korak je bil takoj posodobitev poslovnih prostorov, in sicer bolj napredna tehnologija, fotografski studiji ter možnost hitrejšega proizvajanja izdelkov. S svetlobno hitrostjo!

 

IZDELKI PIPEDREAM

 

Veliko pripomočkov, ki ste jih že spoznali oz. jih imate celo doma prihaja prav iz podjetja Pipedream. Predstavljajte si rodovitno drevo z veliko plodovi – Pipedream je prav to.. Veliko podjetje, ki pod svojim imenom skriva 'plodove' svojega umetniška ustvarjanja. Vse od erotičnih pripomočkov do BDSM scene in marsikatere druge novosti o katerih ste prej lahko le sanjali.

BASIX RUBBER WORKS

Serija Basix Rubber Works je skupek realističnih dildov izdelanih iz 'Power' materiala. Power material je ameriška guma, brez lateksa in koncerogenih snovi, in je ena izmed izumov podjetja Pipedream. Cenovno zelo dostopni dildi pa so prava uspešnica saj so mehki ter kvalitetni. Na voljo je mnogo različnih velikosti ter oblik, vse od najmanjših do veličastnih 30 centimetrskih penisov.

Dildo Basix Rubber Works 7

PUMP WORX

Serija Pump Worx je posebej namenjena moškim, ki želijo izboljšati erekcijo, ter pridobiti centimetre. V njej boste našli prodajne uspešnice, in sicer kvalitetne erekcijske črpalke. Proizvajalec je ponovno navdušil z kvaliteto ter izjemno ugodno ceno.

EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner 

KING COCK

Kraljevi penis je eden najboljših proizvodov podjetja Pipedream. Ta serija predstavlja najbolj realistične penise na trgu, saj bi ga lahko brez problema zamenjali za pravi penis. Njegov izgled je res edinstven, a poskrbeli so tudi za kvalitetno izbiro materialov, ter povsem ameriško izdelavo. Penisi so namreč izdelani iz ameriške gume brez lateksa in ftalata. Pipedream pa je tokrat ponovno prestopil še en mejnik, in ustvaril King Cock penise, ki simulirajo pravo ejakulacijo. A ne le to, v kompletu prejmete poseben sok, ki na las spominja na semensko tekočino. Neverjetno!

DILDO King Cock Squirting 8 

 

Za vse, ki obožujejo fetiše je podjetje Pipedream ustvarilo posebno serijo fetiš pripomočkov. V ponudbi je možno videti vse od strap-onov tako klasičnih kakor tudi moških, do nakita za bradavičke, ball gagov, bičev, vibracijskih hlačk,.. in marsičesa nagajivega. Za vse, ki radi poskusijo nekaj novega in se navdušujejo nad BDSM sceno je to ena od serij, ki podira tabuje.

FF Ultra Breathable Ball Gag

DELUXE BALL GAG S PODALJŠKOM PENISA 

 

Še nekaj najbolj priljubljenih:

- Fantasy X-Tensions -> Kvalitetni podaljški za penis

- Icicles -> Stekleni pripomočki

- Isex -> USB pripomočki

 

Podjetje Pipedream je podjetje s tradicijo, katerega izdelki so vedno kvalitetno in premišljeno izdelani. So eni vodilnih podjetij, ki ves čas razvijajo tehnologijo erotičnih pripomočkov, da bi svojim uporabnikom izboljšali spolno življenje.


Velik nabor nagrad le dokazuje kako vrhunski je Pipedream...