Podaljški za penis: Kako jih izbrati

Podaljški za penis: Kako jih izbrati
02. december 2 Ogledov: 817
Podaljški za penis: Kako jih izbrati

Če ne želite uporabljati krem, kapsul ali drugih produktov za povečevanje penisa, ga lahko enostavno povečate s pomočjo podaljškov za penis. Ergonomsko oblikovani podaljški vam omogočajo takojšno povečanje centimetrov, ki prinaša večje zadovoljstvo tako vam kot tudi vaši partnerici. V poplavi različnih produktov pa vam pomagamo izbrati popolnega! Kako izbrati podaljšek za penis?

 

 

Pri izbiri podaljška upoštevajte:


- Velikost, ki jo želite pridobiti

- Material in izgled, ki ga želite (prozoren – realističen)

- Bi radi dodatno stimulacijo? (klasično – vibracije)

 

Pred izbiro se najprej pozanimajte o dolžini podaljška, saj želite, da se vam le ta prilega – Podaljški so sicer vsi izdelani iz izjemno prilagodljivih materialov, saj le tako lahko dosežete popolno udobje in maksimalne užitke.

 

Vrste podaljškov:

 

Klasični podaljški


Klasični podaljšek brez vibracij je odlična izbira za vsako priložnost. Z njim boste pridobili centimetre, ki jih želite. Podaljšek na penis namestite kot kondom. Če vas skrbi, da bo podaljšek med odnosi uhajal, pa se odločite za podaljšek s trakom. Trak ne bo le omogočal popolne pritrditve za modi, namenjen bo tudi boljši vzdržljivosti.

Podaljšek Mighty

 

 

Realistični podaljški

Realistični podaljški so odličen približek naravnemu penisu saj so izdelani tako, da po izgledu in otipu spominjajo na občutek pravega penisa. Če želite, da vaša partnerica še vedno uživa v realističnih občutkih, se odločite za naravni podaljšek. Tovrstni podaljški imajo posebno poudarjene linije pravega penisa - glavico in vene.

 

Podaljški z vibracijami

 

Podaljški z vibracijami bodo poskrbeli, da se bo vaš penis spremenil v ljubezenski stroj. Kombinacija zadovoljivih centimetrov in prijetnih vibracij bo še posebej zadovoljila vašo ljubimko. S pomočjo tega podaljška se bo namreč vaš penis spremenil v čisto pravi vibrator. Tovrstni podaljški imajo v večini tudi možnost uporabe brez vibracij, v kolikor z vašo drago ne bosta razpoložena za dodatne tresljaje. To so vsekakor bolj zaželeni podaljški v naši ponudbi, saj prinašajo najboljše iz obeh svetov – Podaljšanje + vibracije.

Podaljšek Real Feel 1 

 

Nasveti in opozorila:

 

Vedno uporabljajte lubrikant, saj boste tako povečali udobje ter užitke

Pred uporabo ali nakupom se posvetujte s partnerico o njenih željah

Uporaba podaljška nikoli ne sme biti boleča za nobenega od partnerjev

Podaljšek ni zaščita (kondom)

Po odnosih poskrbite za čistočo in očistite podaljšek s toplo vodo ali čistilom za igračke