Pojavile so se težave s prezgodnjim izlivom. Kako lahko zakasnim svoj orgazem?

Pojavile so se težave s prezgodnjim izlivom. Kako lahko zakasnim svoj orgazem?
02. december 2 Ogledov: 476
Pojavile so se težave s prezgodnjim izlivom. Kako lahko zakasnim svoj orgazem?

To je zelo pogosto vprašanje v moderni družbi. Velikokrat je vzrok za nenadne težave s prezgodnjimi izlivi psihološkega izvora, ampak brez skrbi, to je problem, ki pesti veliko moških in ga lahko hitro odpravimo.

Prejšnje leto so se pojavile s prezgodnjim izlivom, in to po le nekaj minutah intimne aktivnosti, včasih pa je žena vedno pred mano dosegla orgazem. Ali imate kakšen nasvet zame, mogoče kakšno zdravilo, karkoli, da zakasnim svoj orgazem in bom imel spet dolgo erekcijo kot nekoč?

Zdravila niso običajen pristop pri reševanju problema prezgodnjega izliva. Če ta problem traja dalj časa, včasih osebni zdravnik predpiše antidepresive (le zaradi enega izmed stranskih učinkov, ki upočasni ejakulacijo). Ampak to je res skrajna možnost in predvsem v primerih, ko je problem res prisoten že dalj časa. V vašem primeru, ko so se težave pojavile še ne tako dolgo nazaj, še enkrat poudarjam, da težava le ni tako resna in je prejkone le psihološka in tako zlahka premagljiva.

Sprašujem se, ali se je v času, ko so se pojavili problemi, v vašem življenju dogajalo kaj posebnega. Ste živeli bolj stresno in bili živčni? So bile kakšne napetosti med vami in vašo ženo? Kar koli je že sprožilo te težave, je sedaj mimo, gotovo je vaš strah, da vam bo prehitro prišlo, tisto, kar je vzrok za težave. Pomagal bo odkrit pogovor z ženo in težave bodo morda s časom izginile.

Na srečo obstaja veliko različnih tehnik, ki so vam v pomoč pri težavah s prezgodnjim izlivom. Ena od teh je, da se osredotočite na neko stvar ali nekoga, kar bo zaustavilo izliv, ko boste čutili, da ga boste skoraj že dosegli. To tehniko kombinirajte s počasnejšo penetracijo ali kratko pavzo in izognili se boste izlivu. Še ena možnost je, in sicer, da penis izvlečete, ko začutite da boste doživeli orgazem, vaša žena pa naj s palcem in kazalcem močno stisne glavico penisa za približno 10 sekund, da zaustavi pretok krvi, preden nadaljujeta. To lahko ponavljate toliko časa, da se boste odločili za izliv.

Seveda pa obstaja možnost, da vašo ženo najprej oralno ali s prsti stimulirate toliko časa, da doseže orgazem, in tako ne bo toliko pomembno, koliko časa bo trajala penetracija.

Najlažja rešitev pa so seveda razne kreme in spreji, ki zavirajo prezgodnji izliv in so zelo preprosti za uporabo (DOOZ), priporočamo pa tudi uporabo kondomov, ki so tretirani s temi dodatki, tako da jih samo namestite in uživate v maratonskem seksu ( BILLY BOY ).

Upam, da smo vam bili v pomoč in želimo vam čim več posteljnih užitkov!