POVEČANJE PENISA – Vlečne naprave in penis črpalke

POVEČANJE PENISA – Vlečne naprave in penis črpalke
02. december 2 Ogledov: 948
POVEČANJE PENISA – Vlečne naprave in penis črpalke

Uvod

V zadnjih nekaj desetletjih so moški pričeli reševati težave z velikostjo svojega penisa na različne načine, ki so jim bili na voljo. Od 70-ih naprej so se na trgu pojavile vakumske penis črpalke, ki se uporabljajo za rešitev težav z erekcijo in kot sredstvo za povečanje penisa. Čeprav so vakumske črpalke zelo popularne, priljubljene in učinkovite, sedaj obstajajo tudi vlečne naprave ter vodne vakumske črpalke s katerimi lahko dosežemo še boljše rezultate. Z uvedbo “vlečnih naprav za penis” in vakumskih črpalk, ki delujejo s pomočjo vode, je svet mehanskega povečanja penisa naredil velik korak naprej. Uporaba običajne vakumske črpalke za povečanje penisa je le začasna rešitev, ker se velikost ob prenehanju uporabljanja črpalke povrne v prvotno stanje.

Če pa si želite povečati spolni organ za dalj časa oz. za vedno, pa je priporočljivo uporabljati vlečno napravo ali vodno črpalko, vendar se je potrebno držati navodil za uporabo. V spletni trgovini www.sveterotike.si imamo na voljo več različnih razteznih naprav za penis, ki pa delujejo na podoben način in se razlikujejo predvsem po kvaliteti in proizvajalcu. Daleč najbolj prodajana raztezna naprava je Andropenis, ki je bila razvita s pomočjo strokovnajkov na področju medicine in ob redni uporabi poskrbi za fenomenalne rezultate.

Na voljo pa sta tudi Jes Extender in Male Edge Pro, ki pa se lahko enakovredno kosata z vlečno napravo za raztezanje spolnega organa Andropenis.

Na področju vodnih vakumskih črpalk pa prevladuje izdelek Bathmate, saj je daleč najbolj ugoden glede na kvaliteto. V naši spletni trgovini pa lahko izbirate med tremi različnimi Bathmate izdelki.Na voljo so, običajni Bathmate, Bathmate Hydromax X30 in Bathmate X30 Extreme, vendar med njmi ni velikih razlik, saj so si na pogled tudi zelo podobni. Razlike so predvsem v kvalitetnejših materialih izdelave in večjega možnega tlaka pri uporabi.

Kako delujejo vakumske črpalke na vodo?

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva – dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Bathmate pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Bathmate uporablja silo podtlaka, da se penis razteguje in vodo, da je delovanje črpalke čim manj nelagodno. Zaradi načina, ker črpalka ustvarja podtlak s pomočjo vode, je Bathmate varnejši kot ostale naprave za raztezanje penisa. Črpalka ustvarja podtlak na celotnem področju penisa in zaradi enakomernega podtlaka, ki deluje na penis, le temu omogoča naravno rast. Največja prednost vodne črpalke Bathmate je, da jo je potrebno uporabljati samo 15 – 20 minut na dan.

Bathmate izdelke si lahko pogledate tukaj

Kako delujejo vlečne naprave za raztezanje penisa?

Vlečne naprave povzročajo v tkivu penisa nebolečo in neprekinjeno obremenitev od nekaj 10 do celo 2000 gramov in več. Obremenitve pa so pri tem usmerjene vzdolž celotnega penisa. Prvi teden nastavimo manjšo obremenitev, da se penis privadi raztezanja. Po dveh tednih uporabe pa je priporočljivo obremenitev nastaviti od 1200 do 2000 gramov in več. Rast penisa je posledica reakcijske sposobnosti tkiva, ki je podvrženo konstantnemu nategu in sproži delitev celic. Princip vlečenja se dandanes uporablja tudi v plastični kirurgiji, kjer v primeru ureznin, opeklin in odpravljanju izgube las na ta način pridobivajo novo površino kože. Uporablja se tudi v ortopediji, kjer s to metodo podaljšujejo kosti. Že v starodavnih kulturah so poznali in uporabljali princip vlečenja za podaljševanje raznovrstnih delov telesa. Zanimiv primer so ženske “žirafe” iz plemena Paduang v Mjanmaru, ki si podaljšujejo vratove. Znan je tudi primer podaljševanja ustnic in ušes, kot to ponekod v amazonskem pragozdu še vedno prakticirajo staroselska plemena.Vlečna sila povzroči na tkivu reakcijo prilagoditve, ki se pokaže kot povečana delitev celic v tkivu penisa.

Vlečne naprave si lahko pogledate tukaj.