Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2
02. december 2 Ogledov: 620
Satisfyer Pro 2

Svetovna uspešnica Satisfyer Pro 2!

 

Svetovna uspešnica je sedaj le klik stran od vas! Satisfyer Pro 2 navdušuje uporabnice po celem svetu. V svojih zapisih pa ga je prehvalila tudi ustvarjalka ‘That’s the spot’ bloga, ki je namenjen ženskim uporabnicam, ki bi rade še bolj odkrivale svojo intimo. V njem opisuje eno ključnih lastnosti, ki jih pri tej erotični igrački poudarjajo vse uporabnice – Ekspresno doživljanje orgazmov. In to ne le enega, vendar več zaporednih v nekaj minutah. Bi ga preizkusile tudi vi?

 

<


Zakaj Satisfyer Pro 2?

Če želite iz spalnice odkorakati popolnoma zadovoljene, je Satisfyer Pro 2 prava izbira za vas. Stimulator ima namreč posebno izdelano zaobljeno konico, ki se prilega prav vsaki uporabnici. Nastavite jo na vaš klitoris, se udobno namestite, in prava zabava se prične. Od preostalih erotičnih igračk pa ga ločuje prav to, da lahko zagotovi odlične orgazme čisto vsaki ženski. Brez izjeme!

Poleg svoje uporabnosti pa navdušuje tudi njegova zunanja podoba z elegantnimi linijami, ki jih dopolnjuje Rose zlata barva. Celotna igračka je izdelana iz vrhunskih materialov, še posebej prijetna pa je tudi njegova konica, ki ima na dotik zelo mehke ščetine, ki še dodatno pripomorejo h stimulaciji klitorisa. Material je telesu prijazen silikon, ki je primeren tudi za bolj občutljive uporabnice.

Posebnost stimulatorja je, da ga lahko uporabljate v vseh okoliščinah, tudi v vodi. Prav v vodi pa bo njegova intenzivnost pulziranja še močnejša. Izbirate lahko med kar 11 različnimi funkcijami, ki se upravljajo z enostavnim pritiskom na gumb. Stimulator pa ne deluje z vibracijami, vendar ima vakumsko konico, ki ustvarja posebno pulziranje na vašem klitorisu, in vas s tem inovativnim sistemom pripelje do orgazma v minuti. Zagotovo pa je to igračka, ki je niste še nikoli poizkusile, prav tako pa tudi neverjetnih občutij, ki jih ustvarja.

Satisfyer Pro 2 lahko najdete tukaj.

 

Doživite nekaj novega, z inovativno igračko o kateri govorijo vse ženske!