SEKS NA DELOVNEM MESTU

SEKS NA DELOVNEM MESTU
17. julij 2021 Ogledov: 167
SEKS NA DELOVNEM MESTU

Spolna privlačnost med sodelavci je vse prej kot redka. Če vzamemo v zakup, da povprečen posameznik večino svojega življenja preživi z isto ekipo sodelavcev, katere srečuje vsak dan, ni tako presenetljivo, da se na delovnem mestu spletejo romance in zgodijo spolna razmerja. Prav tako je seks na delovnem mestu nekaj zelo vzburljivega in vročega. Mogoče zaradi tega, ker obstaja možnost, da vas bo nekdo zasačil. Morda je vabljiv moment premora od dela, za katerega si vseeno plačan, čeprav v tem času seksaš s sodelavko. In kakšen premor je to, če v njem doživiš orgazem… Seks na delovnem mestu je tako bolj pogost, kot si mislimo.

Če že, bodite diskretni

Diskretnost je ključ do spolnega odnosa na delovnem mestu. Tveganje, da vas nekdo zasači, resda požene kri po žilah, vendar samo zasačenje ni tako prijetno. Diskretnost v tem primeru pomeni zaprta vrata, ugasnjene luči, tišino in neopazno prihajanje ter zapuščanje delovnega prostora, ko se odpravite na dogovorjeno mesto srečanja. Ko končate, poskrbite, da boste izgledali enako kot pred avanturo. Popravite si lase, ličila in oblačila, kakor tudi počistite in pospravite prostor, kjer sta s sodelavcem počela te stvari. Še posebno srečo boste imeli, če ima vaš sodelavec lastno zaprto pisarno, v katero se lahko zakleneta. V nasprotnem primeru boste morali zasebnost iskati po straniščih, prostorih, kjer so shranjena čistila, in v drugih ne tako obljudenih prostorih, kamor se lahko skrijeta in predata strastem brez vzbujanja pretirane pozornosti.

Ne kršite zakonov!

Biti odpuščen zaradi seksa na delovnem mestu ni najhujša stvar, ki se lahko zgodi, če te zasačijo. V določenih primerih te lahko celo kaznujejo in aretirajo. Zato tega nikakor ne počnite v bližini hrane, v avtu ali hiši neke tretje osebe, če ste zaposleni v izobraževalni ali vzgojni ustanovi itd. Pri slednjem primeru ste lahko celo spoznani za spolnega prestopnika. Prav tako imejte v mislih, da golota na javnih mestih ni dovoljena.

Bodite hitri

Sodelavci ali stranke bodo opazili, če vas na delovnem mestu ne bo po več ur. Seks na delovnem mestu običajno omogoča le »quickie« brez uporabe erotičnih igračk in z zelo malo predigre. Nikakor pa ne pridejo v poštev kakšne lisice ali drugi BDSM pripomočki, ki se relativno dolgo časa nameščajo in še dlje časa odstranjujejo. Če bi vas kdo zasačil v slednjem primeru, bi bila situacija zelo neugodna.

O tem ne govorite naokoli

Seks na delovnem mestu je res ena izmed trofej, vendar boste ta dosežek žal morali obdržati zase. Govorice na delovnem mestu se hitro razširijo in le vprašanje časa je, kdaj bi vaš šef izvedel za vaše početje. Če je seks na delovnem mestu afera, saj imate doma partnerja, pa si boste s predolgim jezikom pripisali smrtno obsodbo. Pametneje je upati, da vas nihče ni slišal ali videl med samim seksom, saj se potem ne boste rabili nobenemu pohvaliti, ker bo vaš obstoj na delovnem mestu visel na nitki.

Ne seksajte s šefom, kakor tudi ne s podrejenimi

Čeprav seks s šefom zveni zelo mamljivo, o tem premislite vsaj 3-krat. Mogoče med vama res vlada kemija in se privlačita, vendar razmislite, ali sta seks in tveganje, ki ga ta prinaša, res vredna slabih posledic, ki se lahko zgodijo. Enako velja v nasprotnem primeru, ko vlada privlačnost med vami in vašim podrejenim sodelavcem. Posedovanje moči je adrenalinsko in ravno zaradi tega je dominanca tako dobrega občutka. Toda na delovnem mestu je seks s podrejenim sodelavcem poln pasti. Ne samo, da je v nasprotju s pravili podjetja, temveč vam lahko nakoplje številne težave povezane s spolnim nadlegovanjem, če bo ta oseba kadarkoli v življenju začutila, da ste svoj položaj izkoristili in jo na nek način prisilili v spolni odnos z vami. Zato vedno premislite, predno storite kaj takšnega. Ni se namreč za čuditi, da ima velika večina podjetij pravilo, ki ne dovoljuje spolnih odnosov med zaposlenimi. Prav zaradi možnih obtožb o spolnem nadlegovanju znotraj podjetja in posledično slabšanja ugleda.

Seks na delovnem mestu je lahko ne glede na vse zelo zabaven

Čeprav obstajajo številna tveganja, je seks na delovnem mestu zabaven in poln adrenalina. Če boste to počeli dovolj premišljeno in bosta za seks vedela samo vidva, potem vaju nima kaj skrbeti. Če pa seks na delovnem mestu za vaju predstavlja preveliko tveganja, se lahko poslužita starega dobrega sextinga ali kakšne poredne poslane slike z delovnega mesta. Tudi to je lahko več kot vzburljivo.