SEKSI HALLOWEEN

SEKSI HALLOWEEN
24. oktober 2022 Ogledov: 42
SEKSI HALLOWEEN
Halloween ali slovensko »Noč čarovnic« obeležujemo 31. oktobra (oziroma v noči iz 31. oktobra na 1. november). Slavijo ga predvsem v zahodnem svetu oziroma angleško govorečem delu sveta, vse bolj pa se tradicija seli tudi v preostale dele sveta. Ljudje (predvsem otroci) oblečejo pustne kostume in hodijo od vrat do vrat, izrezujejo buče in okrašujejo dvoje domove.

     

Če ste mnenja, da je Halloween in praznovanje le-tega zgolj domena otrok, se motite! Tudi odrasli si lahko pričaramo kanček vzdušja in popestrimo hladne, deževne oktobrske dni. Če to storimo na drzen, seksi način pa je praznovanje še toliko bolj dobrodošlo.

In kako lahko popestrite Noč čarovnic v družbi vaše boljše polovice? Pobrskajte med naslednjimi idejami.

    

1. Seksi kostum

V trgovinah najdete ogromno Halloween kostumov, ki z nekaj domišljije lahko postanejo tudi seksi kostumi, primerni zgolj za oči vašega dragega/vaše drage. Še bolje pa je, da pobrskate med našo ponudbo, v kateri med drugim najdete seksi vampirko.

   

2. Barvanje

Namesto, da kostum kupita, ga narišita sama! Uporabita barve, ki so primerne za slikanje po telesu in drug drugemu »izdelajta« unikatna kostuma. Lahko pa celo uporabita jedilne barve in namesto slačenja »obleko« poližeta s teles drug drugega

   

3. Seks na »strašljivem mestu«

Seks v spalnici? Dolgčas! Obiščita nekoliko strašljiv kraj, kot je na primer temen gozd in se tam prepustita strastem. Verjamemo, da vama bo bližina in tesen objem še kako prijal, ko bosta opazovala sence in poslušala neznane zvoke.

   

4. Vroče!

Če vama je med seksom še premalo vroče, lahko temperaturo še dodatno dvigneta s pomočjo sveč – dobesedno. Uporabita sveče, katerih vosek je namenjen polivanju po koži (nikar ne uporabljajta navadni, čajnih ali drugih sveč!).

   

5. Večerja

Lotita se kuhanja večerje v dvoje. Poiščita jedi v katerih lahko uporabita kar največ afrodiziakov (mednje spadajo na primer ostrige, čokolada, artičoke, jagode, čili). Verjamemo, da bosta po večerji vsekakor dobro razpoložena.

    

6. Hiša groze/ hiša strahov

V Sloveniji lahko obiščete kar nekaj hiš strahov – pobrskajta katera je vama najbližja. In ne, ne predlagamo seksa med ogledom! Lahko pa skozi celotni ogled dražita drug drugega z besedami ali pa uporabita igračke, ki so primerne za nošenje v javnosti brez vzbujanja pozornosti (analni čepi, vibracijski jajček). Izberita igračke, ki jih lahko upravljata preko aplikacije na vajinem mobilnem telefonu.

   

7. Ogled »filma«

Lahko gre za grozljivko, pri kateri se bosta tesno stiskala drug k drugemu. Ali pa si skupaj ogledata pornofilm z ustrezno tematiko – Halloween seveda!

   

8. Tema

Morda tudi običajno seksata z ugasnjenimi lučmi, a vendar verjamemo, da v vajini spalnici nikoli ne zavlada popolna tema. Poskrbita za vsaj soj svetlobe, ki pronica skozi priprta vrata ali zagrnjeno okno in ustvarita čisto temo. Morda bo na začetku vse skupaj nekoliko nerodno in smešno, a verjamemo, da bosta kmalu ujela ritem.